یعنی چی اونوقت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گمونم منظورشون اینه که امار کشته شدگان ایران بر اثر تصادفات جاده ای و یا سقوط هواپیما بیشتر از کشورهای در حال جنگه
یعنی چی اونوقت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حیف اون دانشگاه که تو دانشجوش باشی. خودتم نمیدونی چی میگی. همش چرت و پرت. میمیری اگه ساکت باشی و این نوع نظرات حقیرانه از خودت بروز ندی؟به خاطر اینه که هرزگاهی مردم سرشون به یه چیزی گرم بشه یادشون بره چه بلاهایی سرشون میاد .
از طرفی برای کنترل جمعیت و معترضین هم خوبه دیگه!!!!
قسم نخور . معلومه که تو عمرت سوار هواپیما نشدی.نمیدونم کدوم یکیتون تازگی ها سوار هواپیما شده
خدا شاهده اگر من به توبوس شرکت واحد از نظر فنی امنیت و ظاهر بدهم 15
به هواپیما های ایرانی میدهم 11
اینقدر کثیف داغون از رده خارج و مشکل دارند که حد نداره
به خدا زیر پای دوستم یم سوراخی بود به اندازه یک بند انگشت که بیرون دیده میشد!!!!
حیف اون دانشگاه که تو دانشجوش باشی. خودتم نمیدونی چی میگی. همش چرت و پرت. میمیری اگه ساکت باشی و این نوع نظرات حقیرانه از خودت بروز ندی؟
شما تصمیم داری این پسر عموتو بسپاری دست قانون؟ همش از بی قیدی های اون میگی؟ چرا این پسر عموی شما اطلاعت سرّی رو همه جا فاش میکنه؟ حتما خائن هستش یا اینکه تو داری از قول او دروغ میبافی.از پسر عموم در مورد تعمیر هواپیماهای جنگی و قطعات یدکی چیزایی شنیدم که خودم فکرشو میکردم. میگفت یک عمد اگاهانه وجود داره که از کشورها و شرکتهای خاصی خرید بشه.
مگه ما در زمان جنگ تحریم نبودیم ولی باز هم میتونستیم لوازم حیاتی رو از طریق کشورهای ثالث و واسطه وارد کنیم اما الان متاسفانه عمدی وجود داره
امیدوارم این بلا سر تو و خانواده ت هم بیاد ببینم آنوقت میتونی از این مضخرفات بگی یا نه؟باید مردم در قبال بلاها آزموده بشند تا محکم و استوار گردند/ هر چی انسان زدوتر بمیره گناهش هم کمتره زدوتر میره بهشت
اینا دارن چرت و پرت میگن منم جوابشونو میدم. اگه شما خودتونو جای داغدیده ها بذاری از این بهتر نمیتونی جوابشونو بدی.عزیزم. قربونت برم تو امروز عصبانی هستی ؟؟؟
شما اگه جای یکی از این درگذشتگان بودی اونوقت هم حاضر میشدی از این شوخی ها باهات بکنند؟ميخوان به معناي واقعي انسانها رو پرواز بدن....بده؟؟؟؟![]()
اینا دارن چرت و پرت میگن منم جوابشونو میدم. اگه شما خودتونو جای داغدیده ها بذاری از این بهتر نمیتونی جوابشونو بدی.
همش داری مضخرف میگی. باید به روانشناس یه سر بزنی.پس بهتر نیست تو همون بیمارستان که بد نیا اومدن در معرض بلای مسمومیت و یا سهل انگاری قرار بگیرن و بمیرن ؟؟؟؟ اینطوری بزرگ هم نمیشن که برای خیلی ها دردسر درست کنن
اینا دارن چرت و پرت میگن منم جوابشونو میدم. اگه شما خودتونو جای داغدیده ها بذاری از این بهتر نمیتونی جوابشونو بدی.
همش داری مضخرف میگی. باید به روانشناس یه سر بزنی.
همش داری مضخرف میگی. باید به روانشناس یه سر بزنی.
قضیه چیه پری؟اینروزا همه میرن روانشناس شما چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قسم نخور . معلومه که تو عمرت سوار هواپیما نشدی.
از اول همه رو خوندم. اونایی که همدردی کردن و یا منطقی بحث کردند از همه شون تشکر کردم. برای تو و امثال تو هم که داغدار بودن مردم و درگذشت آنان را بهانه ای برای این چرت و پرت گویی ها میکنید جواب مناسب رو دادم. امثال شما ها بودید که به آمریکا چراغ سبز میدادید که بیاد اینجا رو بمبارون کنه. از متن گفتارتون معلومه که چی تو دلتونه. یا حماقت میکنید و یا نمیدونید چی میگید. همین الان تو ارومیه هفتاد تا جسد بیگناه رو دارن بخاک میسپارند و کل شهر دارن گریه میکنند. شمام اینجا مسخره بازی در بیارید و چرت و پرت بگید. چرا مثل بقیه کاربران علمی و منطقی حرف نمیزنید ؟همه اینا که داری از دم به یک چوب میرونیشون در تاپیک های دیگه با خانواده بازماندگان ابراز همدردی کردن و برای رفتگان هم طلب امرزش کردن. در ضمن دوست من هیچ دلیلی وجود نداره ادمهایی مثل اقای سیلور یا من و یا دیگران بخواهیم دروغ بگیم . همه داریم اینجا زندگی می کنیم و به چشم شرایطو می بینیم . کسی دروغ میگه که نفعی بهش برسه الان نفع ما از دروغ گفتن چیه ؟؟؟؟
از اول همه رو خوندم. اونایی که همدردی کردن و یا منطقی بحث کردند از همه شون تشکر کردم. برای تو و امثال تو هم که داغدار بودن مردم و درگذشت آنان را بهانه ای برای این چرت و پرت گویی ها میکنید جواب مناسب رو دادم. امثال شما ها بودید که به آمریکا چراغ سبز میدادید که بیاد اینجا رو بمبارون کنه. از متن گفتارتون معلومه که چی تو دلتونه. یا حماقت میکنید و یا نمیدونید چی میگید. همین الان تو ارومیه هفتاد تا جسد بیگناه رو دارن بخاک میسپارند و کل شهر دارن گریه میکنند. شمام اینجا مسخره بازی در بیارید و چرت و پرت بگید. چرا مثل بقیه کاربران علمی و منطقی حرف نمیزنید ؟
اتفاقا من خودم دانشجوی این رشته ام و دارم اونجوری که شان تو هست باهات حرف میزنم. تو اگه مریض و عقده ای نباشی از این حرفا نمیزنی. اینهمه خانواده داغدار شده و صدای ناله و شیونشون تا آسمون بلنده اونوقت تو اومدی اینجا شرّ و ور میگی که چی بشه؟ برو یکبار دیگه همه جواباتو بخون ببین داری چی بلغور میکنی؟اینروزا همه میرن روانشناس شما چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقا من خودم دانشجوی این رشته ام و دارم اونجوری که شان تو هست باهات حرف میزنم. تو اگه مریض و عقده ای نباشی از این حرفا نمیزنی. اینهمه خانواده داغدار شده و صدای ناله و شیونشون تا آسمون بلنده اونوقت تو اومدی اینجا شرّ و ور میگی که چی بشه؟ برو یکبار دیگه همه جواباتو بخون ببین داری چی بلغور میکنی؟
عزیزم من با کسی کاری ندارم. ایشون و یکی دو تا دیگه دارن مسخره بازی در میارن و من هم جوابشونو دادم. شما برو از اول جوابای اینا رو بخون ببین چه جوری دارن همه چی رو مسخره میکنند. این تاپیک یه بحث منظقی میخواد که بسیاری از دوستان بسیار عالی توش شرکت کردن و مطالب سودمندی هم گفتند. فقط این دو سه نفرن که دارن مسخره بازی در میارن. شما برو جوابای اینا رو بخون و خودت رو بذار جای خانواده یکی از این درگذشتگان ببین چه زجری میکشی.مسببش ماییم؟چرا نمیری خر اونایی که تو اون شرایط هواپیما رو بلند کردنو نمیگیری؟
اتفاقا من خودم دانشجوی این رشته ام و دارم اونجوری که شان تو هست باهات حرف میزنم. تو اگه مریض و عقده ای نباشی از این حرفا نمیزنی. اینهمه خانواده داغدار شده و صدای ناله و شیونشون تا آسمون بلنده اونوقت تو اومدی اینجا شرّ و ور میگی که چی بشه؟ برو یکبار دیگه همه جواباتو بخون ببین داری چی بلغور میکنی؟
خاموشی بهترین جوابی است که میتونم بهت بدم.احتمالا شما رو بردن اونجا که دانشجو ها ببینند مریضهای حاد رفتار و کردارشون چه جوریه
اون آقا مهربونها با پیراهن سفید میان میبرنت نه؟؟؟؟
بی خیال
ماهم از سقوط هواپیما نارحتیم چه ربطی داره؟؟
باید اینجا بیاییم خزعبلات بگیم
عزیزم من با کسی کاری ندارم. ایشون و یکی دو تا دیگه دارن مسخره بازی در میارن و من هم جوابشونو دادم. شما برو از اول جوابای اینا رو بخون ببین چه جوری دارن همه چی رو مسخره میکنند. این تاپیک یه بحث منظقی میخواد که بسیاری از دوستان بسیار عالی توش شرکت کردن و مطالب سودمندی هم گفتند. فقط این دو سه نفرن که دارن مسخره بازی در میارن. شما برو جوابای اینا رو بخون و خودت رو بذار جای خانواده یکی از این درگذشتگان ببین چه زجری میکشی.
عزیزم من با کسی کاری ندارم. ایشون و یکی دو تا دیگه دارن مسخره بازی در میارن و من هم جوابشونو دادم. شما برو از اول جوابای اینا رو بخون ببین چه جوری دارن همه چی رو مسخره میکنند. این تاپیک یه بحث منظقی میخواد که بسیاری از دوستان بسیار عالی توش شرکت کردن و مطالب سودمندی هم گفتند. فقط این دو سه نفرن که دارن مسخره بازی در میارن. شما برو جوابای اینا رو بخون و خودت رو بذار جای خانواده یکی از این درگذشتگان ببین چه زجری میکشی.
پس سعی کن مثل بقیه کابران متین و سنجیده جواب بدی تا ضایع نشی. امیدوارم کمی به خودت بیای و در عزای درگذشتگان با مردم شوخی نکنی و با منطق باشی و جوابهای فاخر هم بدهی. رفتار شما توهین به ساحت درگذشتگان این حادثه و بازماندگان و دیگر کاربران فهیم این تالار و این تاپیک هست.پس شما هم بهتره سری به تمام تاپیک ها بزنید . و از همه حرف ها به یک جمع بندی کلی برسید. اگر من و دیگران شر و ور هم گفته باشیم باز ما مسئول مرگ اون ادمها نیستیم. دوستان هم نخواستن مرگ کسیو بهونه و دستاویز قرار بدن . چون ما همه سوار یک کشتی هستیم . هر اتفاقی برای یکی بیفته فردا برای ما و یا خانواده ما هم خواهد افتاد .
خاموشی بهترین جوابی است که میتونم بهت بدم.
فك نميكني داري زيادي تند ميري؟؟؟پس سعی کن مثل بقیه کابران متین و سنجیده جواب بدی تا ضایع نشی. امیدوارم کمی به خودت بیای و در عزای درگذشتگان با مردم شوخی نکنی و با منطق باشی و جوابهای فاخر هم بدهی. رفتار شما توهین به ساحت درگذشتگان این حادثه و بازماندگان و دیگر کاربران فهیم این تالار و این تاپیک هست.
خاموشی بهترین کاری است که میتوانی انجام دهی
یكى از ملوك بىانصاف، پارسايى را پرسيد: از عبادتها كدام فاضلتر است؟ گفت: تو را خواب نيمروز، تا در آن يك نفس خلق را نيازارى.