دقیقه 90 سال 89 چه نقشه ای واسه سال 90 تو ذهنته ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
سلام پیشاپیش عیدتون مبارک
دقیقه 90 سال 89 چه دعایی زیر لب داری
دقیقه 90 سال 89 چه نقشه ای واسه سال 90 میکشی
دقیقه 90 سال 89 چه خاطره ای از سال 89 رو تو ذهنت میسپاری
شاد باشید

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقه 90 سال 89 چه دعایی زیر لب داری : ظهور اما زمان
دقیقه 90 سال 89 چه نقشه ای واسه سال 90 میکشی : ایشا اله پروژه ام به نتیجه برسه و ارشد بدون کنکور یونیمون قبولم کنه
دقیقه 90 سال 89 چه خاطره ای از سال 89 رو تو ذهنت میسپاری : خاطره ی تلخ تحویل سال 89 که هیچ وقت از خاطرم نمیره با اون بغضی که داشتم از ذهنم عبور میکنه ... اما انچه که به ذهن میسپرم خاطره ی شیرینه در کنار دوستانم بودنه

چون ترم اخره یونیم

دارم فارق التحصیل میشم

آخرین ویرایش:

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سال 89 خوب بود...کنار دوستام.... قشنگترین خاطراتم بود.... از نظر تحصیلی خدارو شکر موفق بودم....

اما تلخ، هیچ خاطرش به تلخی از دست دادن دختر عموم نبود....

سال 90 دوست دارم دل کسی را نشکونم.... با احساسی کسی بازی نکنم.... با همه خوب باشم.... و درس بخونم واسه ارشد...... آمین!

chehresaz

عضو جدید
دقیقه 90 سال 89 چه دعایی زیر لب داری:سلامتی
دقیقه 90 سال 89 چه نقشه ای واسه سال 90 میکشی:تحصیل بهتر
دقیقه 90 سال 89 چه خاطره ای از سال 89 رو تو ذهنت میسپاری :اعلام نتایج کنکور

parisa.66

عضو جدید
دعا: سلامتي همه اعضاي خانواده ام
نقشه براي 90: امسال خيلي بهتر از سالهاي قبل درس بخونم
خاطره: همه خاطره هاي تلخ و شيرين 89 ديگه گذشت پس راجع بهش نگيم بهتره

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقه 90 سال 89 چه دعایی زیر لب داری :
اول سلامتی خانوادم بعد هم یه دعای خیلی خیلی مهم دیگه...
دقیقه 90 سال 89 چه نقشه ای واسه سال 90 میکشی :
برا سال 90 کلی برنامه درسی دارم...
دقیقه 90 سال 89 چه خاطره ای از سال 89 رو تو ذهنت میسپاری :
این که تو سال 89 به اون چیزی که میخواستم نرسیدم ولی بازم میگم خدایا شکر...

na3rmech83

عضو جدید
دقیقه 90 سال 89 چه دعایی زیر لب داری : همه ایرانی ها هر جا که هستن شاد و سلامت باشن
دقیقه 90 سال 89 چه نقشه ای واسه سال 90 میکشی : اول راه اندازی آموزشگام ، بعدش دفاع از پایان نامه ارشد
دقیقه 90 سال 89 چه خاطره ای از سال 89 رو تو ذهنت میسپاری : لحظه ی سال تحویل سال 89

*shahla*

عضو جدید

دقیقه 90 سال 89 چه دعایی زیر لب داری : برای همه کسایی که دوسشون دارم سلامتیو بر آورده شدن آرزوهاشون ! + یکی که ناراحتش کردم منو ببخشه :cry: + بهم انتقالی بدن + خیلی چیزایه دیگه :cry::cry::cry:
دقیقه 90 سال 89 چه نقشه ای واسه سال 90 میکشی: .....٫
دقیقه 90 سال 89 چه خاطره ای از سال 89 رو تو ذهنت میسپاری : لحظه ای که دیدم آجیه گلم پزشکی قبول شد و خودم رشته ای که دوس داشتم ! + سختیای که برا کنکور کشیدیم !+سختیایی که ۵ ماه تحمل کردم + :cry::cry::cry::cry:یه روز قبله عید کسی که اصلا دوس نداشتم ازم نارحت بشه باعث شدم ناراحت شه :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
شاد باشید

پیشاپیش سال نورو به همه تبریک میگم امیدوارم یکی از بهترین سالای زندگیتون باشه ......

ویسا

عضو جدید
ممنونم از تاپیکت خیلی عالیه

دعا(سلامتی خانواده و موفقیت زیاد تو شغلم)

نقشه(بعد کلی زحمت تونستم یه ماشین ثبت نام کنم که اگه خدا بخواد بعد تحویلش میرم یه مسافرت)

خاطره ام بد هست(فوت پسر دایی 12 سالم)

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته

ممنونم از تاپیکت خیلی عالیه

دعا(سلامتی خانواده و موفقیت زیاد تو شغلم)

نقشه(بعد کلی زحمت تونستم یه ماشین ثبت نام کنم که اگه خدا بخواد بعد تحویلش میرم یه مسافرت)

خاطره ام بد هست(فوت پسر دایی 12 سالم)

خواهش میکنم
شاد باشید

nastaran-20

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقه 90 سال 89 چه دعایی زیر لب داری: دستانی که به دیگران کمک میکنن پاکتر از دستانی هستند که رو به آسمان دعا میکنند
دقیقه 90 سال 89 چه نقشه ای واسه سال 90 میکشی : میخوام به تموم چیزایی که تو لیستمه برسم و تمو چیزایی که تو لیست سیاه دارمو حذف کنم
دقیقه 90 سال 89 چه خاطره ای از سال 89 رو تو ذهنت میسپاری : سال 89 برام سال بدی نبود و میشه گفت خوب بود با اینکه بازم خیلی چیزام کمه ولی بازم شکرت خدایی دوست دارم همون 2تای بچگی

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
برا سال 90
تورک دیلینده مدرسه
بینا اولسون هر کسه
این اولین و آخرین فکرم برا این ساله

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا