میترسم خسته شی ، جیگرمن که اینجا کاری از دستم بر نمیاد
اگه خواستین تا پیامک ها تونو واستون بخونم !
نه بابامیترسم خسته شی ، جیگر![]()
قصه نخور ، ایشالا میری آشخوری ، اونجا به مدت 600 روز باید پوتین واکس بزنینه بابا
میگم که بیکارم
تازه میتونم بشینم کفشاتونو هم واکس بزنم !![]()
نه بابا من خریدمشقصه نخور ، ایشالا میری آشخوری ، اونجا به مدت 600 روز باید پوتین واکس بزنی![]()
ولی چون انداختنت بیرون
چیه خوب ؟
چیه خوب ؟
مگه دروغ میگم ؟
خیلی وقتا بعضی از حرفا از صدتا فحش و تهمت بدتره
دستکشتو در بیارکسی میدونه کی نیمارو اذیت کرده.تا بریم سراغش.انگار بدجور حال نیما رو گرفته.
حالا یکی یه چیزی گفته ، نیما هم دیگه زیادی بزرگش میکنه و داره میره روی اعصاب منکسی میدونه کی نیمارو اذیت کرده.تا بریم سراغش.انگار بدجور حال نیما رو گرفته.
دستکشتو در بیار
اگه بری به جنگش اول خودت ناک اوت میشی!!!
حالا یکی یه چیزی گفته ، نیما هم دیگه زیادی بزرگش میکنه و داره میره روی اعصاب من![]()
بنظرت باید چکار کنم ؟ ؟؟حالا یکی یه چیزی گفته ، نیما هم دیگه زیادی بزرگش میکنه و داره میره روی اعصاب من![]()
تو دیگه چی میگی ؟ میام دانشگاتون حالتو میگیرمااااااااادقیقا"
بنظرت باید چکار کنم ؟ ؟؟
یکی یه چیزی گفته یعنی چی ؟![]()
تو دیگه چی میگی ؟ میام دانشگاتون حالتو میگیرمااااااااا
سرمد حالا منو آرایشگاه ول میکنی میری هان؟بیا عزیزم خوشحال میشم از نزدیک ببینمت![]()
سرمد حالا منو آرایشگاه ول میکنی میری هان؟بخدا ساعت 11:15 از آرایشگاه اومدم بیرون،مرتضی هم آخرش رفته بود تو حس گیتارشو ورشداشته بود میزدا!تو برگشتم وسط خیابون برج بنزین تاکسی تموم شد!
![]()
دوست عزیزماگه من اینجا همچین چیزایی میگفتم،اشکان جان با شمام، نمیگفتین اسپم نکن؟ حالا اسپم نکنین
چرا فروم من بی جواب موند ؟ چرا قفلش کردی ؟ مگه درخواست کمک فحش یا توهین محسوب میشه که نوشتین برخورد میکنین باهاش ؟
اگه ناراحتین بگین از سایت برم
مهم نیست دوست من
هستن آدمایی که مثه شما مهربون، ولی باز که اگه ناراحت هم باشن ناراحتیشونو سر من خالی نکنن
حداقل بی جواب نمیزاشتین
چه بد که امشب رو با ناراحتی برم بخوابم
از دست شما نه
از دست بی سوادی خودم که کمک خواستم
اشکان جان شب خوش
واسم خیلی عزیزی
اینو از ته دلم میگم
دوستت دارم
جوجو
ممنون ، ولی بیشتر دوست داریم اینجا انتقادات رو بشنویمبه نظر من تالار مهندسی شیمی ..منظم ترین و با پرستیژترین تالاره..نمیگم کامله چون هیچ کار ما ایرانیا کامل نیست....
امیدوارم از اینی که هست بهتر بشه...