دفتر مدیریت تالار ورزش

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام مودور ...
یه انتقاد !!
اینجا باشگاه ورزشی ه .. چرا به زور می خوای تالار نشونش بدی !!؟!
:w12:

سلام

هر کدوم از بخش های کلی باشگاه یک تالار محسوب میشن که حالا بنا به سلیقه مدیران یا کلمه تالار در کنارش اومده مثل تالار عکس، تالار نجوم ، تالار مشاوره یا نیومده مثل خیلی دیگه از تالار ها...

حالا بنده بجای تالار باشگاه ورزشی گفتم تالار ورزش برا مختصر نمودن سخن
:D
هدف دیگه ای نبوده!

ممنون
:gol:

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام داییت اومده احترام بذار:دی
یه پیشنهاد داشتم موقع انتقال تاپیک ها چون تیک انتقال تاپیک رو بر نمیداری یه مسیر میمونه که تالار رو بی نظم میکنه به نظرم موضوع رو کامل انتقال بدی و اثری ازش نمونه بهتره;)

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام داییت اومده احترام بذار:دی
یه پیشنهاد داشتم موقع انتقال تاپیک ها چون تیک انتقال تاپیک رو بر نمیداری یه مسیر میمونه که تالار رو بی نظم میکنه به نظرم موضوع رو کامل انتقال بدی و اثری ازش نمونه بهتره;)
سلام
من به همه احترام میذارم...دایی که دیگه جایگاه ویژه ای داره!
:D

مسیرها به مرور حذف میشن! موقع انتقال ی زمان ی هفته ای براشون گذاشتم که هم دوستان متوجه تغییرات بشن و هم برای پیدا کردن تاپیکشون سردر گم نشن و هم برای اینکه
یهو تعداد صفحات تالار کم نشه...
ایشالا از فردا به مرور شاهد کاهش تعداد صفحات تالار و حذف شدن این مسیرهای بیهوده خواهید بود

ممنون
:gol:

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
سلام
چرا نمیشه پستایی که یکی دو روز پیش ارسال شده رو ویرایش کنیم ؟

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
چرا نمیشه پستایی که یکی دو روز پیش ارسال شده رو ویرایش کنیم ؟

سلام
حداکثر زمان ویرایش پستها برای کاربرا تو کل باشگاه یک روزه.

اگه پست ضروری هس بگید که من ویرایشش کنم براتون.

آخرین ویرایش:

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
عرض سلام و خسته نباشید به مدیر شایسته ورزش
خوش باشین و موفق
:)

سلام و خسته نباشید به مدیر منجم
ممنون ممنون

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
سلام خدمت همه ی دوستان محترم ورزش دوست و ورزشکار
وقتی شادی جان قبول کردن زحمت مدیریت اینجا رو بر عهده بگیرن من به ناچار نبودم و نتونستم ایشون رو معرفی کنم به تالار
میخواستم مواردی رو گوشزد کنم همون موقع که متاسفانه نشد.
اما خب هیچوقت دیر نیست.
الان که هستم و یادم هست لازمه مواردی رو به شما دوستان بگم.
اول اینکه لطفا قبل از هر چیز در برخورد با شادی و مدیریتش عینک بدبینیمون رو برداریم و فراموش کنیم ایشون هم قبلا اینجا دوستانی داشته و رنگی .
خب ممکنه قرمزها فکر کنند شادی جان در مدیریت یکطرفه هست ولی من به شما تضمین می دم که اینطور نیست
ایشون خودشون از ابتدا میدونستن متخلف، متخلف هست چه قرمز چه ابی
همچنین حتی اگر دوستان بسیار نزدیک و صمیمیشون هم مرتکب تخلف بشن باز هم تبعیضی قایل نمیشه و نشدن.
اونایی که یادشون هست مدیر قبلی اینجا هم آبی بود اما هیچ مشکلی نداشتیم تا اینکه خودشون دیگه نیومدن و فعالیتی نداشتن.
در نتیجه لطفا یک طرفه به قاضی نرید
برای اطمینان بیشتر دوستان
اگر کسی جایی مشاهده کرد که شادی جان عمدا ( ممکنه سهوا اشتباهی کنند) تبعیضی قایل شدن و بعدش هم اصلاح یا پیگیری نکردن
مستقیما به خود من پیام بزنید تا پیگیری کنم.
هرچند با شناختی که من از شادی دارم مطمئنم هرگز چنین چیزی پیش نمیاد ( فقط جهت اطمینان اولیه شما)

ضمنا قرار هست در روزهای آینده با مشورت شما و سایر دوستان و خود شادی عزیز تغییراتی در تالار صورت بدیم.
که مدیر محترم به تدریج شما رو مطلع خواهند کرد.
کماکان از همکاری شما در مدیریت بهتر تالار و ارائه پیشنهادات و انتقادات سازنده سپاسگزارم.
پیروز باشید.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چند تا تاپیک بودند که مدیر جدید تالار ورزش اون ها رو با تاپیک مهم ترین اخبار فوتبال جهان ادغام کرده

تاپیک های پربیننده ای مثل لالیگا ، سری آ ، لیگ برتر جزیره

و همچنین 2 تا تاپیک خودم بوندسلیگا و لوشامپیونه

و یه تاپیک دیگه بود به اسم جام ملتهای آفریقا 2013

که هر 3 تاپیک رو در زمانی ایجاد کرده بودم که مدیر اینجا هنوز نمیدونست باشگاه مهندسان کجاست

چون تاریخ عضویتش ژانویه 2013 هست

حالا این تاپیک ها چه ربطی به اخبار فوتبال دارد بماند

تاپیک جام ملتهای آفریقا چه مزاحمتی ایجاد میکرد که اصل تاپیک رو حذف
و پست ها رو به صورت درهم همراه با دیگر تاپیک های یاد شده ادغام کرد
اون تاپیک یه آرشیو هست که باید به آرشیو سپرده میشد و نه ادغام

شگفت آور اینکه همین مدیر یه تاپیک زده با اسم 20 باشگاه پردرآمد جهان در سال2013 (عکس) که کاملا مشخصه یک خبر هست

و فقط برای دیدن بیشتر اون رو به صورت تاپیک زده. سوال اینجاست که پس تاپیک مهم ترین اخبار فوتبال جهان

چه خاصیتی داره که تاپیک هایی با ماهیت جداگانه مثل لیگ های اروپایی در اون ادغام میشن ولی یه خبر معمولی درباره

در آمد باشگاه های فوتبال در سال 2013 نباید اونجا باشند و یه تاپیک جداگانه برای اون زده میشه

و این سوال باقی میمونه چرا لیگ های مهم اروپایی در بخش فوتبال تاپیکشون حذف بشه

ولی با کمال تاسف تاپیک های زیر تا این لحظه بسیار مهمتر از لالیگا و لیگ برتر جزیره و سری آ و بوندسلیگا و لوشامپیونه باشند

چرا این تاپیک ها میتونند مستقل باشند ولی لیگ های اروپایی باید برن بخش اخبار فوتبال

نمونه های تاپیک هایی که توسط مدیر حضورشون ضروری تر از لیگ های اروپایی تشخیص داده شده است

باشگاه بايرن مونيخ صاحب مسجد می‌شود

وقتی رونالدو و مسی پیر میشوند

طراحی استادیومی با بزرگ‌ترین سقف شفاف جهان+تصاویر

۳ گزارشگر فوتبال از ۳ نسل +عکس

قلعه نویی و برادران بیانی در عکسی دیدنی!

گزارش مخفیانه کلاس درس عادل فردوسی پور در دانشگاه

تنها زنی که میتواند به استادیوم برود...........جالبه بخونید

يادداشت روز: مهدي رحمتي مثل بهرام رادان!

رکورد روپايي جهان شکسته شد // 30 ساعت روپايي با توپ فوتبال !!

قیمت تبلیغات کنار زمین فوتبال را می دانید؟

سوپراستارهای نیکوکار را می شناسید؟!

درخواست جالب داور از مسی

عمرا حرکت باین قشنگیو باحالی دیده باشین...

این زن آرژانتینی، رسوایی اخلاقی مسی را فاش کرد! +عکس

عذرخواهي اينتر از يك هوادار 9 ساله!

یا منو ببر به باشگاهتون! یا بیا به باشگاه ما!

تهران – حوالی فوتبال – برسد به دست عادل فردوسی‌پور!

جوادخیابانی وقتی در جوانی گلر بود+ عکس

عیدی شیرین پرسپولیسی ها : پرسپولیس6-الشباب

تیر خلاص آبی‌ها به اف ۱۶عرب‌ها

تفاوت قهرمانی بین ایران واروپا(عکس)

شغل دوم فوتبالیست هاي معروف جهان + عكس

قرمز، رنگی که باعث پیروزی شما می‌شود!!

علی کریمی,از پیکان استیشن گوجه ای تا BMW!

توپ جام جهاني 1978 آرژانتين (عکس)

اولين هاي ليگ فوتبال در ايران

وقتی پیروانی رئیس کلانتری بود + عکس

امین متوسل زاده جوانمرد ترین بازیکن جهان شد

خاطره‌سازان شهرآورد 69 چه كساني هستند؟

چه كسي قيچي را در فوتبال ابداع كرد

طراحی لباس فوتبالیست محجبه در آلمان + (عکس)

فوتباليست پولدار ايرانی چه كسانی هستند؟

..........................................................................................................

من از مفصل اين نکته مجملی گفتم
تو خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
چند تا تاپیک بودند که مدیر جدید تالار ورزش اون ها رو با تاپیک مهم ترین اخبار فوتبال جهان ادغام کرده

که هر 3 تاپیک رو در زمانی ایجاد کرده بودم که مدیر اینجا هنوز نمیدونست باشگاه مهندسان کجاست

حالا این تاپیک ها چه ربطی به اخبار فوتبال دارد بماند

سلام
درباره این موضوع یک بار در خصوصی من برای شما توضیح دادم!ولی چون بازم مطرحش کردید من به طور مختصر ی بار دیگه برا دوستان توضیح میدم!
علت ادغام دقیقا بدون بیننده بودن این تاپیکها بود!
و ارشیو اینجا هم از نظر من همون تاپیک مهم ترین اخبار فوتبال جهانه... اگه قرار باشه برا هر دوره مسابقات ی تاپیک تو تالار ایجاد بشه و بعد سالها بدون استفاده باقی بمونه
، ی ارشیو بزرگ و بدون فایده و گیج کننده خواهیم داشت!

شگفت آور اینکه همین مدیر یه تاپیک زده با اسم 20 باشگاه پردرآمد جهان در سال2013 (عکس) که کاملا مشخصه یک خبر هست

و فقط برای دیدن بیشتر اون رو به صورت تاپیک زده. سوال اینجاست که پس تاپیک مهم ترین اخبار فوتبال جهان

چه خاصیتی داره که تاپیک هایی با ماهیت جداگانه مثل لیگ های اروپایی در اون ادغام میشن ولی یه خبر معمولی درباره

در آمد باشگاه های فوتبال در سال 2013 نباید اونجا باشند و یه تاپیک جداگانه برای اون زده میشه
درباره ی این تاپیک باید توضیح بدم که چه من چه هر کدوم از دوستان اگه اخبار مهم و برجسته ( اگه بخوام از اخبار این چند روز اخیر مثال بزنم : همین تاپیک خودم یا رفتن رویانیان یا توپ طلا و بهترین های جهان و ...) اگه براشون تاپیک جداگانه ای زده بشه چون جزء اخبار مهم هستن و امکان بحث پیرامونش هست من اجازه میدم که چند روزی خبر بمونه و بعد ادغامش میکنم! اما خبرهای دم دستی و معمولی رو بلافاصله ادغام میکنم!
چون بیننده نداشتن و چون اکثر تیم های محبوب تاپیکی با عنوان هوادارا دارن درنتیجه نیازی به انقد تکرر بحث نیست! چون همشون در حقیقت به ی مسئله قراه بپردازن! بذارید واضح تر بگم.. مثلا ی خبر مربوط به بارسا وقتی ما 3 تا تاپیک هوادارای بارسا ، اخبار جهان ، و لالیگا رو داشته باشیم باید تو کدوم قرار بگیره؟!؟ بعد اگه هر لیگی ی تاپیک جدا داشته باشه و اخبارش اونجا باشه تو تاپیک اخبار جهان باید چی بذاریم؟!؟ همه ی اینها در اصل ی چیزن با اندکی تغییرات! وقتی تاپیکی بیش از یک سال هیچ پستی درش ارسال نشده مثل تاپیک سری آ یا .... چرا نباید ادغام بشه؟!؟اینا همش تکرار مکرراته و اعضای جدیدو سردرگم میکنه!
ولی با کمال تاسف تاپیک های زیر تا این لحظه بسیار مهمتر از لالیگا و لیگ برتر جزیره و سری آ و بوندسلیگا و لوشامپیونه باشند

چرا این تاپیک ها میتونند مستقل باشند ولی لیگ های اروپایی باید برن بخش اخبار فوتبال

نمونه های تاپیک هایی که توسط مدیر حضورشون ضروری تر از لیگ های اروپایی تشخیص داده شده است

باشگاه بايرن مونيخ صاحب مسجد می‌شود

وقتی رونالدو و مسی پیر میشوند

طراحی استادیومی با بزرگ‌ترین سقف شفاف جهان+تصاویر

۳ گزارشگر فوتبال از ۳ نسل +عکس

قلعه نویی و برادران بیانی در عکسی دیدنی!

گزارش مخفیانه کلاس درس عادل فردوسی پور در دانشگاه

تنها زنی که میتواند به استادیوم برود...........جالبه بخونید

يادداشت روز: مهدي رحمتي مثل بهرام رادان!

رکورد روپايي جهان شکسته شد // 30 ساعت روپايي با توپ فوتبال !!

قیمت تبلیغات کنار زمین فوتبال را می دانید؟

سوپراستارهای نیکوکار را می شناسید؟!

درخواست جالب داور از مسی

عمرا حرکت باین قشنگیو باحالی دیده باشین...

این زن آرژانتینی، رسوایی اخلاقی مسی را فاش کرد! +عکس

عذرخواهي اينتر از يك هوادار 9 ساله!

یا منو ببر به باشگاهتون! یا بیا به باشگاه ما!

تهران – حوالی فوتبال – برسد به دست عادل فردوسی‌پور!

جوادخیابانی وقتی در جوانی گلر بود+ عکس

عیدی شیرین پرسپولیسی ها : پرسپولیس6-الشباب

تیر خلاص آبی‌ها به اف ۱۶عرب‌ها

تفاوت قهرمانی بین ایران واروپا(عکس)

شغل دوم فوتبالیست هاي معروف جهان + عكس

قرمز، رنگی که باعث پیروزی شما می‌شود!!

علی کریمی,از پیکان استیشن گوجه ای تا BMW!

توپ جام جهاني 1978 آرژانتين (عکس)

اولين هاي ليگ فوتبال در ايران

وقتی پیروانی رئیس کلانتری بود + عکس

امین متوسل زاده جوانمرد ترین بازیکن جهان شد

خاطره‌سازان شهرآورد 69 چه كساني هستند؟

چه كسي قيچي را در فوتبال ابداع كرد

طراحی لباس فوتبالیست محجبه در آلمان + (عکس)

فوتباليست پولدار ايرانی چه كسانی هستند؟

این تاپیکها و تاپیکهای دیگه ای هم که الان تو تالار هستن به هیچ وجه تو منطق من قابل ادغام با تاپیک دیگه نبودن وگرنه حتما ادغام میشدن!

در کل با تشکر از دلسوزی و توجه شما به وضعیت تالار ؛ به زودی تغییراتی در ساختار کلی تالار خواهیم داشت که انشالله بتونه رضایت شما رو جلب کنه.

موفق و موید باشید:gol:

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
درباره این موضوع یک بار در خصوصی من برای شما توضیح دادم!ولی چون بازم مطرحش کردید من به طور مختصر ی بار دیگه برا دوستان توضیح میدم!
علت ادغام دقیقا بدون بیننده بودن این تاپیکها بود!
و ارشیو اینجا هم از نظر من همون تاپیک مهم ترین اخبار فوتبال جهانه... اگه قرار باشه برا هر دوره مسابقات ی تاپیک تو تالار ایجاد بشه و بعد سالها بدون استفاده باقی بمونه
، ی ارشیو بزرگ و بدون فایده و گیج کننده خواهیم داشت!

چطور میگید بیننده نداشت وقتی هر کدوم بالای چند هزار بیننده داشت. شما مثل اینکه بیننده رو با تشکر اشتباه گرفتید
بعدشم کسی هم نیست مثل من برا یه دوره مسابقات تاپیک جامع بزنه اونم با وقت بسیار زیادی که براش گذاشتم
و اینکه مگه در سال چند دوره مسابقات برگزار میشه که شما نگران زیاد شدن و گیج شدن کاربران تازه وارد هستید
فوقش سالی 7 تا 8 اونم با احتساب جام حذفی کشورها و ... که در مقایسه با جایی مثل باشگاه مهندسان عملا هیچی محسوب میشه و نگرانی شما در این زمینه بیشتر بهانه ای هست برا کاری که کردید

درباره ی این تاپیک باید توضیح بدم که چه من چه هر کدوم از دوستان اگه اخبار مهم و برجسته ( اگه بخوام از اخبار این چند روز اخیر مثال بزنم : همین تاپیک خودم یا رفتن رویانیان یا توپ طلا و بهترین های جهان و ...) اگه براشون تاپیک جداگانه ای زده بشه چون جزء اخبار مهم هستن و امکان بحث پیرامونش هست من اجازه میدم که چند روزی خبر بمونه و بعد ادغامش میکنم! اما خبرهای دم دستی و معمولی رو بلافاصله ادغام میکنم!

بله دیدم خوشتیپترین بازیکنان جهان چه خبر مهمی بود که خیلی بحث های مهم و آموزنده ای داره که به هیچ عنوان از نظر شما قابلیت ادغام یا خدای ناکرده حذف رو نداره

چون بیننده نداشتن و چون اکثر تیم های محبوب تاپیکی با عنوان هوادارا دارن درنتیجه نیازی به انقد تکرر بحث نیست! چون همشون در حقیقت به ی مسئله قراه بپردازن! بذارید واضح تر بگم.. مثلا ی خبر مربوط به بارسا وقتی ما 3 تا تاپیک هوادارای بارسا ، اخبار جهان ، و لالیگا رو داشته باشیم باید تو کدوم قرار بگیره؟!؟ بعد اگه هر لیگی ی تاپیک جدا داشته باشه و اخبارش اونجا باشه تو تاپیک اخبار جهان باید چی بذاریم؟!؟ همه ی اینها در اصل ی چیزن با اندکی تغییرات! وقتی تاپیکی بیش از یک سال هیچ پستی درش ارسال نشده مثل تاپیک سری آ یا .... چرا نباید ادغام بشه؟!؟اینا همش تکرار مکرراته و اعضای جدیدو سردرگم میکنه!

تاپیک یک لیگ چه ربطی به تاپیک هواداران داره که بیشتر جایی برا شادی و احیانا کل کل طرفداران تیم و بحث درباره فلان بازیکن تیم
تاپیک یک لیگ شامل تاریخچه، اظهار نظر مربیان ، جدول لیگ ، جدول گلزنان و ... است که به هیچ عنوان در تاپیک های هواداری محلی از اعراب نداره

این تاپیکها و تاپیکهای دیگه ای هم که الان تو تالار هستن به هیچ وجه تو منطق من قابل ادغام با تاپیک دیگه نبودن وگرنه حتما ادغام میشدن!

چرا میشه تو یه تاپیک با عنوان خبرهای خاله زنکی فوتبال ادغام بشند ، حتما این کار رو بکنید

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

به درخواست خوده استارتر تو این بحث شرکت میکنم...البته فقط چند کلمه حرفه..چیز خاصی نیست:gol:

منم با وجود این تاپیک ها موافقم ک هر لیگ یه تاپیک داشته باشه...ولو برای امار و ارقام و برنامه ها و این سری مسایل.. واقعا لازمه وجود تاپیک مجزا
اما استارت عزیز شما ک به شادی میگی بازدید رو با تعداد تشکر اشتباه گرفته خودت بازدید و مفید بودن تاپیکو در چی میبینی؟....اینکه فقط رو تاپیک کلیک کنن و هیچ چیز بدرد بخوری توش نبینن و ببندنش و یه اما به اون امار بازدید اضافه بشه؟؟ استارتر اخرین پست تو تاپیکت مال کی بوده؟؟...تاپیکت از کی اپ نشده؟؟
ماها فقط فک میکنیم ک تاپیکو ایجاد کنیم کافیه...بقیش به عهده مدیر و مسئول و بقیه کاربراس...نه اینجوری نیست...چقد تو حفظ و فعالیتت تاپیکت تلاش کردی ک الان حق به جانب موضع گرفتی؟
بعدشم اون مطلب ک گفتی که هر 3 تاپیک رو در زمانی ایجاد کرده بودم که مدیر اینجا هنوز نمیدونست باشگاه مهندسان کجاست منظورتو میشه واضح بگی؟زمان ایجاد تاپیک اصلا اهمیت نداره..موضوع تاپیک هم درسته مهمه اما اصل مطالب مفید تاپیک و جذاب و البته به روزه تاپیک هستش:gol:

من با داشتن یه ارشیو کامل راجع به این تورنومنت و مسابقات موافقم...البته در محل مناسبش ک امیدوارم یه زیر تالار مجزا برای این بخش در نظر گرفته بشه و باعث جمع و جور شدن و دسته بندی زیبا و مرتب این بحث ها بشه ک قطعا برای همه ما خیلی خوشایندتره:gol:

راجع به این مطلب هم ک خوده مدیر توضیح داده ک رویه ای ک در پیش گرفته چطور هست...حالا ما به عنوان یه کاربر موافقت یا مخالفت خودمونو راجع به این رویه باید اعلام کنیم و امیدوارم دست اخر نظر جمع در نظر گرفته بشه ک تاپیک ادغام بشه یا نه:gol:

راجع به بحث تاپیک مجزا برای لیگ ها دوستان نظرشون اینه ک در بخش فوتبال تغغیراتی ایجاد بشه و این تاپیک ها هم تو بخش مناسبش ک فوتبال خارجی هست گنجونده بشه ک من هم موافقم و امیدوامر رضایت شما هم حاصل بشه :دی
راجع به اون لیست تاپیک های هم ک قطار کردی :دی خودت میدونی ک مربوط میشه به مسائل حاشیه ایک قطعا یکی از علل جذابیت ورزش همین حاشه هاست ک یه عده بهش علاقه دارن و این سیاسیت کلی اینجاس ک همه سلایق رو در نظر بگیرن و بتونن رضایتشونو جلب کنن
حایشه جز جدا نشدنیه ورزشه :دی
من و شما ک از اخبار خوشمون نمیاد نباید رای به نبودنش صادر کنیم ک...جایی فعالیت کنیم ک دوس داریمش و برامون جذابه:gol:

یا علی:gol:

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من هنوزم تعداد تاپیکهای مهم زیاده
همون موقع هم که این تاپیکها از مهم بودن درومدن و ادغام شدن مدتها از آخرین پست ارسالیشون گذشته بود و کسی سراغشون نمیرفت و به نظرم پر بیننده نبودن
همون موقع خیلیا بودن که تاپیک بی مورد میزدن ، در مورد لیگ برتر انگلیس تاپیک داشتیم اما بازم هر خبری از لیگ برتر و اتفاقات و حواشی اون رو تاپیک میکردن اینا که صد در صد باید ادغام بشه دیگه ، یا مثل همین روش فعلی بعد از چند روز ادغام شه البته میشه کلا بیخیال همه چی شد و بشه هفت بیجار
به نظرم حداقل اینکه اون قبلیا هیچ کدوم مهم نبودن ، تاپیک مهم که یکی دو ماه کسی سراغش نره که مهم نیست
حالا اینکه همونجوری میموندن(نه به عنوان تاپیک مهم بلکه صرفا یه تاپیک مجزا مثلا برای لیگ برتر انگلیس) یا ادغام میشدن به عنوان یکی از کاربرانی که عمده فعالیتش تو همین تالار ورزشیه، من نظرم ممتنع هست:D

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

پس حالا که صحبت از
تغییرات بزرگ هست

توسط مدیر ارشد باشگاه (
ستایش) و همچنین نماینده تام الختیار مدیر کل در تالار ورزش (abyss ocean)

صبر میکنیم
تغییرات بزرگ رو هم ببینیم بعد راجع به تغییرات بزرگ نظر میدیم

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من هنوزم تعداد تاپیکهای مهم زیاده
همون موقع هم که این تاپیکها از مهم بودن درومدن و ادغام شدن مدتها از آخرین پست ارسالیشون گذشته بود و کسی سراغشون نمیرفت و به نظرم پر بیننده نبودن
همون موقع خیلیا بودن که تاپیک بی مورد میزدن ، در مورد لیگ برتر انگلیس تاپیک داشتیم اما بازم هر خبری از لیگ برتر و اتفاقات و حواشی اون رو تاپیک میکردن اینا که صد در صد باید ادغام بشه دیگه ، یا مثل همین روش فعلی بعد از چند روز ادغام شه البته میشه کلا بیخیال همه چی شد و بشه هفت بیجار
به نظرم حداقل اینکه اون قبلیا هیچ کدوم مهم نبودن ، تاپیک مهم که یکی دو ماه کسی سراغش نره که مهم نیست
حالا اینکه همونجوری میموندن(نه به عنوان تاپیک مهم بلکه صرفا یه تاپیک مجزا مثلا برای لیگ برتر انگلیس) یا ادغام میشدن به عنوان یکی از کاربرانی که عمده فعالیتش تو همین تالار ورزشیه، من نظرم ممتنع هست:D

بحث مهم بودن یا نبودن نبود

بحث اینه که رفتن رو هوا هر 7 تاپیک

جام حذفی انگلیس هم یه تاپیک زده بودم

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

پس حالا که صحبت از
تغییرات بزرگ هست

توسط مدیر ارشد باشگاه (
ستایش) و همچنین نماینده تام الختیار مدیر کل در تالار ورزش (abyss ocean)

صبر میکنیم
تغییرات بزرگ رو هم ببینیم بعد راجع به تغییرات بزرگ نظر میدیم

چرا صبر کنید بعد تغییرات انتقاد کنید؟!؟
همین الان اگه پیشنهادی هست من با کمال میل میپذیرم و اگه امکان اجراش باشه و مدیران سایت هم موافقت کنن ،حتما با همکاری هم عملیش میکنیم.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
بنظر من هم بهتره که هر لیگ یه تاپیک مجزا و برای هر فصل یه تاپیک مجزا زده بشه ..
من خیلی فروم های ورزشی عضو هستم برای هر فصل یه تاپیک جدا داریم .. لیگ ها هم همه جداست ..
البته اینجا فرق داره چون فروم ورزشی نیست ..
99 درصد هم کپی پیست اخبار هست .. اکثر کاربرا هم اخبار رو از سایتایی مثل ورزش 3 میخونن و اصلا به اخبار تو فروم ها که کپی پیست هستن نگاه نمیکنن .. بنظر من اگه این تاپیکا بحث و تبادل نظر باشه خیلی بهتره .. من خودم اصلا تو تاپیکای خبری تو هیچ فرومی نمیرم ..

آخرین ویرایش:

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا صبر کنید بعد تغییرات انتقاد کنید؟!؟
همین الان اگه پیشنهادی هست من با کمال میل میپذیرم و اگه امکان اجراش باشه و مدیران سایت هم موافقت کنن ،حتما با همکاری هم عملیش میکنیم.

الان که وقت طرح نیست مخم نمیکشه این ساعت دیگه

فردا اگه شد میشینم یه طرحی میریزم

البته اگه طرحم ادغام نشه با تاپیک اخبار

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دارم رو تقسیم بندی ورزش ها فکر میکنم

فقط یه بخش که ورزشهای زمستانی باشه به خاطر المپیک سوچی باید سریعتر راه اندازی بشه
که شامل ورزشهای زیر باشه

اسکی آلپاین
اسکیت نمایشی
هاکی روی یخ
بیاتلون (اسکی صحرانوردی با اسلحه)
اسکیت سرعت
کارلینگ
اسکی صحرانوردی
اسکیت سرعت مسافت کوتاه
اسکلتون
اسکی پرشی
لوژسواری
اسنوبرد
اسکی آزاد
لوژ تک نفره
لوردیک

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

کمک کنید تا این ورزش ها رو دسته بندی کنیم و بخش های مختلف براشون تشکیل بدیم :smile:

مثلا میتونه توپی ، رزمی ، تفریحی ، موتوری ، آبی و ... باشه

البته دسته بندی ساحلی و سالنی و ... رو من تفکیک نکردم از بعضی ورزش ها که میتونه بعدا لحاظ بشه

لطفا نظر بدید

فوتبالجودوگلف
والیبالووشوشطرنج
بسکتبالتکواندوبولینگ
هندبالکاراتهبیلیارد
کشتیکونگ فوپینت بال
وزنه برداریکیک بوکسینگبیسبال
شناجوجیتسووسطی
شیرجهآیکیدولاکروس
دو میدانیهاپکیدودارت
ژیمناستیکوینگچونفوتبال آمریکایی
واترپلوسامبواسکواش
بدمینتونکِندوپارکور
بوکسنینجیتسوضخره نوردی
قایقرانییوگایخ نوردی
اسب سواریتای چی چوانغار نوردی
تیر و کمانپنج گانهپرش بانجی
هاکیسه گانهموتور کراس
شمشیر بازیسافت بالاسکیتینگ
دوچرخه سواریفیستبالاسکیت بوردینگ
تیراندازیبازیهای بومی-محلی
اسنو بوردینگ
اتومبیل رانینجات غریق
هفت سنگ
پرورش اندامورزش ناشنوایان
پاراگلایدر
کریکتکوه نوردی
بزکشی
تنیس روی میزراگبی
جت اسکی
تنیسورزش زورخانه ای
فرمول وان
چوگانچوگو
صحرا نوردی
کبدیکایت سواریشتر سواری
سپک تاکراپاور لیفتینگ

آخرین ویرایش:

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
بنظر من هم بهتره که هر لیگ یه تاپیک مجزا و برای هر فصل یه تاپیک مجزا زده بشه ..
من خیلی فروم های ورزشی عضو هستم برای هر فصل یه تاپیک جدا داریم .. لیگ ها هم همه جداست ..
البته اینجا فرق داره چون فروم ورزشی نیست ..
99 درصد هم کپی پیست اخبار هست .. اکثر کاربرا هم اخبار رو از سایتایی مثل ورزش 3 میخونن و اصلا به اخبار تو فروم ها که کپی پیست هستن نگاه نمیکنن .. بنظر من اگه این تاپیکا بحث و تبادل نظر باشه خیلی بهتره .. من خودم اصلا تو تاپیکای خبری تو هیچ فرومی نمیرم ..
من کاملا" با نظر سمیه خانوم دوست و رقیب دیرینه موافقم:D
به نظر منم ایجاد تاپیک هایی که به صورت اخباری باشه ضرورتی نداره چون منابع ورزشی بهتری برای دریافت اطلاعات ورزشی وجود داره
اگه تاپیکی زده میشه و مهم میشه بنظرم بهتره برای بحث و تبادل نظر باشه
موفق باشید

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من که نظر خواستم از بقیه در مورد تقسیم بندی ورزش ها ولی .......

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
خودتون دلیلشو درست متوجه شدید .:smile:

برای جلوگیری از تنش ، هر پستی با محتوی کوچکترین توهین افراد به هم ؛ حذف میشه. ( البته امکان داره پستی از زیر دستم در بره، اما همه ی تلاشمو میکنم که دیگه اینجا شاهد توهین نباشیم :| )

موفق و پیروز باشید:gol:

سلام. به نظر من اين تاپيك در شان باشگاه مهندسان! نيست و بسته بشه بهتره.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

منم قبول دارم
از مزخرفترین و بی خودترین تاپیکای این باشگاهه هیچ سودی هم نداره غیر از بجون هم افتادن.هر کی طرف دار هر تیمی هست بره تو تاپیک خودشون....بنظرم ی نظرسنجی برا حذفش بذارین

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
:biggrin:
جالبه...
بی مدیرتی باعث این تنش ها میشه.
با هر کی دوست دارن برخورد می کنن.نتیجه هم این میشه.
قبلا که مدیر نداشت به نظرم منظم تر بود.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
واقعا بعضیا اینقد جنبه و ظرفیت کل کل ندارن و سریع رو میارن به توهین کردن که آدم ترجیح میده با هیچکس بحث نکنه .
خوبه که مدیریت به این تاپیک نظارت میکنه و بهتره از این به بعدم سختگیریا بیشتر شه و با اونایی که توهین میکنن برخورد بشه

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

منم قبول دارم
از مزخرفترین و بی خودترین تاپیکای این باشگاهه هیچ سودی هم نداره غیر از بجون هم افتادن.هر کی طرف دار هر تیمی هست بره تو تاپیک خودشون....بنظرم ی نظرسنجی برا حذفش بذارین

سلام

اتفاقا بنظر من این تاپیک هم مثل هر چیز دیگه ای هم فایده داره و هم ضرر.... بسته به نحوه ی استفاده ی خودمون داره....با وجود این تاپیکه که تاپیکهای هواداری هر تیم مخصوص هوادارای همون تیم شده و بحث و تنش به اونجاها کشیده نمیشه... حذف این تاپیک ، خطر حذف ارامش تاپیک های هواداری رو داره! + خیلی از بحثهایی هم که اینجا شده مفید بوده ... در کل من با حذف یا قفلش مخالفم مگر اینکه شرایط منو بر خلاف میلم مجبور به این کار کنه :|

برای اینکه از بحث تاپیک خارج نشیم ؛ لطفا برای ادامه بحث از این تاپیک استفاده کنید :
دفتر مدیریت تالار ورزش

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا بعضیا اینقد جنبه و ظرفیت کل کل ندارن و سریع رو میارن به توهین کردن که آدم ترجیح میده با هیچکس بحث نکنه .
خوبه که مدیریت به این تاپیک نظارت میکنه و بهتره از این به بعدم سختگیریا بیشتر شه و با اونایی که توهین میکنن برخورد بشه

بابا بی خیال این بحثا بشین.این بحثا به هیچ جا نمیرسن.وقت خودتونو(هم استقلالی هم پرسپولیسی) میگیرن.اخرشم عصابنیت و ناراحتی و دلخوری
من خودم قبلا اینجا پست میدادم ولی دیگه نمیدم.واقعا خیلی تاپیک بیخودیه هر کیم حرف خودشو میزنه