بهرحال ما نظراتمون رو گفتیم منتظر اقای شریف هستیم
شما هم نگران نباش فعلا اتش بس اعلام شده تا زمان مدیر شریف
نه الان کش مون تموم شده
مرسی آبجی
بهرحال ما نظراتمون رو گفتیم منتظر اقای شریف هستیم
شما هم نگران نباش فعلا اتش بس اعلام شده تا زمان مدیر شریف
نه الان کش مون تموم شده
راس میگهآبجی عزيز از پيشنهادات شما متشکرم، تنها خواهشمندم یک مورد را رعايت کنید و اینکه به کاربران ديگر احترام گذاشته و مخصوصاً کاربران فعال را نرنجانيد.
به نظر من بد نیست که همه در تغييرات تالار نظر بدهند. هرکسی نظری دارد و فکری، و ممکن است در تجربه ی شخصی خودش اطلاعاتی بدست آورده باشد که ما ندانیم.
باز هم از همه ممنونم که نسبت به تالار اخساس مسئولیت میکنند![]()
اولا عنوان تایپیک خیلی خیلی زودتر از عنوان یه پست تو موتورهای جستوجو ایندکس میشه .خب نگین جان ببین هر پستی که میخوای بزنی یه عنوان داره درسته ؟؟؟
الان من اگه مشکلم رو تو این عنوان بزنم مطمئنن موقع سرچ همین قسمت برام نشون داده میشه یا فوق فوقش اینه که همین صفحه هست تو یه صفحه مگه چند تا پست هست 10 تا با یه نگاه اجمالی راحت میشه پیداش کرد .
قبلا عرض کردمیه چیز دیگم هست
البته فقط پیشنهاد هستش
اگه بخش ها از کلی به جزیی تقسیم میشد خیلی بهتر بود تا اینکه جزء به جزء باشه
یعنی اینکه اول بخشهای
مقاله
راهنمایی
پروژه
نرم افزار های کاربردی
و .... رو میزدین بعد با توجه به نیاز هر بخش زیر مجموعه ی اون بخش رو میزاشتین که هم کار مدیریت راحتتر باشه هم اینکه اعضا راحتتر میتونستن به مطالب دسترسی داشته باشند
البته نمیدونم این کار شدنی هست یا خیر به هر حال هر چی خود تیم مدیریت صلاح میدونه
دوست عزيز، ممنون
در مورد بخش ها شما می توانید پست های مربوط به نظرات بچه ها رو مطالعه کنید، تازه تغيير دادیم تالارها رو و اینکه تيم مديريت با کمک شما میتونن به این همه رسیدگی کنند و شما باید کمک کنید![]()
ببخشید چه بخشی؟ بخش جدید چی؟اگر حاضر به همکاری باشن و علاقه داشته باشن من حاضرم تو این بخش فعالیت جدی کنم البته اگر مدیران حاضر به بازکردن بخش جدید باشن
اگر ممکن هست شما فعالیت خودتون رو در تالار سیستم عامل یا شبکه شروع کنید اگر بحث خود پیش رفت حتما یک تالار مجزا برای اون هم در نظر میگیریماگر حاضر به همکاری باشن و علاقه داشته باشن من حاضرم تو این بخش فعالیت جدی کنم البته اگر مدیران حاضر به بازکردن بخش جدید باشن
نگین جان از این به بعد هر کجا بابک اسپم کرد اخطار بده
بی شوخی
به جای ارسال چنین دستوراتی ، اون هم با وجود قوانین مشخص ، اون هم به اسم ، به این تایپیکها رسیدگی کنید !
به جای ارسال چنین دستوراتی ، اون هم با وجود قوانین مشخص ، اون هم به اسم ، به این تایپیکها رسیدگی کنید !
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/240791-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%28%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%85%D9%88%D9%84-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-word%29?p=3136749#post3136749
و اگه نمیتونید ، پس . . . . .
استغفرالله !!!
ممنونلطفا به قوانین تالار اضافه کنید که سوالات رو فقط تو تالار مطرح کنند و از ارسال پیام خودداری کنند .
در غیر اینصورت جواب داده نخواهد شد.
تعدادی از دوستان یا فکر میکنند اگه فلان سوال رو تو عموم بپرسند دال بر بیسوادیشون خواهد بود و یا دیرتر جواب خواهند گرفت .
که هیچ دو مورد درست نیست
ای خدا........فکر کنم مدیران محترم ما بتونن یه قانون جدید .....
یه سوال : کارهای مهم تری میتونید داشته باشید و بیشتر به فکر اجرا باشید بجای اینکه دوره یه میز جمع شید و از بالا فقط نقشه رو ببینید و نظر بدین.؟؟یعنی یه روز میشه؟
فکر کنم مدیران محترم ما بتونن یه قانون جدید .....
یه سوال : کارهای مهم تری میتونید داشته باشید و بیشتر به فکر اجرا باشید بجای اینکه دوره یه میز جمع شید و از بالا فقط نقشه رو ببینید و نظر بدین.؟؟یعنی یه روز میشه؟
با سلام بر شماببینم شما اهل کجایی؟ بابا دو کلوم برو فعالیت کن ! نیومده همش نق نق میکنی ! ببخشید ها .. صدای منه تازه وارد رو هم در اوردی :|
با سلام بر شما
لطف کنید با احترام با همدیگر صحبت کنید.RIG یکی از کاربران فعال و خوب تالار هست.
هر گونه پیشنهاد یا انتقادی را که دارید بطور شفاف و بصورت محترمانه بنویسید تا در پیشرفت تالار تاثیر مثبتی داشته باشد.
با تشکر از شماTamam !! شرمنده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای خدا........
تایید میشه.ببخشید. واقعا" میگم من بخاطر علاقه ای که داشتم به بخش #C تند رفتم از مدیران و کاربران عذر خواهی میکنم حتی از تازه وارد.
میشه یه پیشنهاد ...
راستش من به نظرم
تاپیک: پروژه های نوشته شده در زمینه های مختلف
رو تو هر بخش مربوط به خودش بذاریم نه که بخایم کلی ببینیم مثلا",c,c++ #C پروژه هاش تو بخش خودش vb و .... تو بخش های خودشون ... . مثلا" بحای اسم کلی پروژه های نوشته شده در زمینه های مختلف) به نام : نمونه پروژهای C#.net و .... در بخش های مربوط به خودشون.
البته یاداور شم که همیشه نظر های من متضاد با بقیه افراد بوده اما به هر حال خواهش میشه که پیگیری و یا یه صحبت کوچیکی در موردش بشه .![]()
تائید میشهببخشید. واقعا" میگم من بخاطر علاقه ای که داشتم به بخش #C تند رفتم از مدیران و کاربران عذر خواهی میکنم حتی از تازه وارد.
میشه یه پیشنهاد ...
راستش من به نظرم
رو تو هر بخش مربوط به خودش بذاریم نه که بخایم کلی ببینیم مثلا",c,c++ #C پروژه هاش تو بخش خودش vb و .... تو بخش های خودشون ... . مثلا" بحای اسم کلی پروژه های نوشته شده در زمینه های مختلف) به نام : نمونه پروژهای C#.net و .... در بخش های مربوط به خودشون.
البته یاداور شم که همیشه نظر های من متضاد با بقیه افراد بوده اما به هر حال خواهش میشه که پیگیری و یا یه صحبت کوچیکی در موردش بشه .![]()
تایید میشهببخشید. واقعا" میگم من بخاطر علاقه ای که داشتم به بخش #C تند رفتم از مدیران و کاربران عذر خواهی میکنم حتی از تازه وارد.
میشه یه پیشنهاد ...
راستش من به نظرم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مديريت ريسك در مبادلات الكترونيك | مهندسی کامپیوتر | 1 | |
![]() |
نقش فن آورى اطلاعات در مديريت ريسك | مهندسی کامپیوتر | 0 |