دفتر مديريت تالار مهندسي كامپيوتر (محل ارائه پیشنهادات و انتقادات)

Sarp

مدیر بازنشسته
آبجی عزيز از پيشنهادات شما متشکرم، تنها خواهشمندم یک مورد را رعايت کنید و اینکه به کاربران ديگر احترام گذاشته و مخصوصاً کاربران فعال را نرنجانيد.
به نظر من بد نیست که همه در تغييرات تالار نظر بدهند. هرکسی نظری دارد و فکری، و ممکن است در تجربه ی شخصی خودش اطلاعاتی بدست آورده باشد که ما ندانیم.
باز هم از همه ممنونم که نسبت به تالار اخساس مسئولیت میکنند :gol:
راس میگه :surprised:
خب نگین جان ببین هر پستی که میخوای بزنی یه عنوان داره درسته ؟؟؟

الان من اگه مشکلم رو تو این عنوان بزنم مطمئنن موقع سرچ همین قسمت برام نشون داده میشه یا فوق فوقش اینه که همین صفحه هست تو یه صفحه مگه چند تا پست هست 10 تا با یه نگاه اجمالی راحت میشه پیداش کرد .

اولا عنوان تایپیک خیلی خیلی زودتر از عنوان یه پست تو موتورهای جستوجو ایندکس میشه .
چون پستها نسبت به بازدید ایندکس میشن !
پنجما ، جستجوی خود وی بولتین همچین قدرتی نداره که بتونه داخل پست رو جستجو کنه .
کلا وی بولتین جستجوش از اول قاطی داشت :D

اینا چیزایی بود که دربارش شنیده بودم قبلا و خواستم شما هم بدونید

Sharif_

مدیر بازنشسته
ممنون از نظرات همه
ولی فکر کنم ابجی جان جواب همه نظارتش رو گرفته
ولی باز من رو چند مورد اشاره میکنم
اول درمورد تاپیک جامع
درمورد تاپیک دانلود نرم افزار های امنیتی بنده گفتم برای مثال
دوم بحث اندکس شدن پست ها نسبت به تاپیک ها
اولا همونطوری که بابک گفت موتورها عنوان تاپیک رو راحت تر پیدا می کنن تا عنوان پست ها رو
دوما هیچ کس عنوان پست نمیزنه
شما در این تالار نزدیک 10 تا پست فرستادید کدوم عنوان داشت؟
برید تاپیک سوالات و مشکلات کامپیوتری رو مطالعه کنید کی عنوان گذاشته؟
سوما هر تاپیک برای خودش تگ لیست داره ولی هر پست نداره
چهارم هرکی در تاپیک های جامع سوال می پرسه در تالار هم مثل همون پست یک تاپیک میزنه
پنجما جست و جو سخت تر میشه چون با اشتراک گذاری میشه تاپیک هایی رو که ایجاد کردی در کنترل پنل ببینی ولی جواب پست رو نه
سوم در مورد قوانین
برای مثال، راهنمایی رانندگی قانون گذاشته که کسی از چراغ قرمز رد نشه وگرنه جریمه میشه
ولی همه در میشن
و پلیس می تونه فقط 2-3 نفر رو جریمه کنه
واسه همین رعایت قوانین دیگه به اعضا بستگی داره
اگر جایی هم کم کاری شد اعضای فعال میتونن هم در تاپیک تذکر بدن هم پست رو برای مدیران گزارش بدن همونطور که هم میکنند
چهارم درمورد تاپیک های مشابه
اگر دیدید تاپیک های مشابه وجود داره با لینک تاپیک ها در تاپیک ارتباط با مدیر ارسال کنید حتما یکی از مدیرا رسیدگی می کنند
پنجم درمورد اضافه کردن قوانین
پیشنهاد اول شما این بود که چند تا قانون جدید اضافه کنید
ولی نفرمودید چه قوانینی
بعد هم لینک قوانین رو خواستید
بنده هم از این رو گفتم شما قوانین رو نخونده چرا میگید قوانین جدید ایجاد کنید
و بعد گفتید به اون بزرگی مگه میشه نخوند
به نظر من کمی تناقض وجود داشت
واسه همین نظر من این هست که پیشنهاد ها رو به صورت خلاصه و شفاف مطرح کنید که تا رسیدگی راحت تر باشه
با سپاس

sananrad

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوم در مورد قوانین
برای مثال، راهنمایی رانندگی قانون گذاشته که کسی از چراغ قرمز رد نشه وگرنه جریمه میشه
ولی همه در میشن
و پلیس می تونه فقط 2-3 نفر رو جریمه کنه
واسه همین رعایت قوانین دیگه به اعضا بستگی داره

منم که همینو گفتم آقای مدیر گفتم که همیشه آدمای راحت طلب هستند که قانونارو دور میزنن ولی اینا باید توسط تیم مدیریت به حداقل برسه

مثلا همین اسپم ها ، خیلی جاها من دیدم پستایی که زده شده اصلا هیچ ربطی به تاپیک که هیچی به خودکار بیک هم نداره :D خب قانونا اینا باید حذف بشن مثل تبلیغات الکی که انجام میشه یا بحثای بی ربط

:gol: به هر حال هر جور تیم مدیریت صلاح میدونه :gol:

من یا آبجی خانم یا هر کی میام پیشنهاد میدم اگه انتقادیم باشه میگیم :D حالا من کمتر چون میخوام کم کم فعال بشم به هر حال خوشحال میشم کمکتون کنم

sananrad

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چیز دیگم هست

البته فقط پیشنهاد هستش

اگه بخش ها از کلی به جزیی تقسیم میشد خیلی بهتر بود تا اینکه جزء به جزء باشه

یعنی اینکه اول بخشهای

مقاله

راهنمایی

پروژه

نرم افزار های کاربردی

و .... رو میزدین بعد با توجه به نیاز هر بخش زیر مجموعه ی اون بخش رو میزاشتین که هم کار مدیریت راحتتر باشه هم اینکه اعضا راحتتر میتونستن به مطالب دسترسی داشته باشند

البته نمیدونم این کار شدنی هست یا خیر به هر حال هر چی خود تیم مدیریت صلاح میدونه

Sharif_

مدیر بازنشسته
یه چیز دیگم هست

البته فقط پیشنهاد هستش

اگه بخش ها از کلی به جزیی تقسیم میشد خیلی بهتر بود تا اینکه جزء به جزء باشه

یعنی اینکه اول بخشهای

مقاله

راهنمایی

پروژه

نرم افزار های کاربردی

و .... رو میزدین بعد با توجه به نیاز هر بخش زیر مجموعه ی اون بخش رو میزاشتین که هم کار مدیریت راحتتر باشه هم اینکه اعضا راحتتر میتونستن به مطالب دسترسی داشته باشند

البته نمیدونم این کار شدنی هست یا خیر به هر حال هر چی خود تیم مدیریت صلاح میدونه
قبلا عرض کردم
تعداد تالار ها محدود هست
و داره شماره هاش تموم میشه
ما هم نسبت به رشته ای دیگه از زیر تالارهای بیشتری استفاده کردیم

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
دوست عزيز، ممنون
در مورد بخش ها شما می توانید پست های مربوط به نظرات بچه ها رو مطالعه کنید، تازه تغيير دادیم تالارها رو و اینکه تيم مديريت با کمک شما میتونن به این همه رسیدگی کنند و شما باید کمک کنید :gol:

sananrad

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزيز، ممنون
در مورد بخش ها شما می توانید پست های مربوط به نظرات بچه ها رو مطالعه کنید، تازه تغيير دادیم تالارها رو و اینکه تيم مديريت با کمک شما میتونن به این همه رسیدگی کنند و شما باید کمک کنید :gol:

باجه باجه مرسی :D

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی

بحث تموم شده هست تو این تاپیک هم نمیام چون اینو مجبورم رک بگم بهتر بود کمی حداقل فکر میکردید اینجا پروسه اش مدیر محوری نیاین نگید کاربر محوری یه مدیر باید بتونه تمام پست های تالارشو حالا چه یکی چه 1000 تا رو بررسی کنه

نمیدونم شاید مدیریت من تا بحال اشتباه بوده دو تا انتقاد کردم جبهه گیری خوبی بود

دیگه هم نمیخوام حرفا و پست ها رو نقل قول کنم چون هیچ فایده ای نداره

اولین چیزی که تو این فروم ها باید یاد بگیریم خوب خوندن هست ( ( خوب خوندن پست ها )) بعدش اگه واقعا میخوایم انتقاد و پیشنهاد بشنویم تاپیک بزنیم نه اسینکه مثل همه فروم ها زده بشه بعد هر چی میگیم جبهه گیری بشه

از همه معذرت میخوام که اینو میگم اما خب تو این تاپیک دیگه نمیام چون وجود داشتن و نداشتنش فرقی بحال تالار نداره حالا خواستید نقل قول کنید یا نه باز هم فرقی برای من نداره چون متاسفانه نمیام بخونم

مدیر محنرم تالار هم میتونه پیشنهاداتی که قد یه اسپمه براش از تو تاپیک حذف کنه

ممنون از همگی :gol:

dr.defacer

عضو جدید
اگر حاضر به همکاری باشن و علاقه داشته باشن من حاضرم تو این بخش فعالیت جدی کنم البته اگر مدیران حاضر به بازکردن بخش جدید باشن

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
اگر حاضر به همکاری باشن و علاقه داشته باشن من حاضرم تو این بخش فعالیت جدی کنم البته اگر مدیران حاضر به بازکردن بخش جدید باشن
ببخشید چه بخشی؟ بخش جدید چی؟

Sharif_

مدیر بازنشسته
اگر ممکن هست شما فعالیت خودتون رو در تالار سیستم عامل یا شبکه شروع کنید اگر بحث خود پیش رفت حتما یک تالار مجزا برای اون هم در نظر میگیریم

Sarp

مدیر بازنشسته
نگین جان از این به بعد هر کجا بابک اسپم کرد اخطار بده
بی شوخی
به جای ارسال چنین دستوراتی ، اون هم با وجود قوانین مشخص ، اون هم به اسم ، به این تایپیکها رسیدگی کنید !
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/240791-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%28%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%85%D9%88%D9%84-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-word%29?p=3136749#post3136749

و اگه نمیتونید ، پس . . . . .

استغفرالله !!!

russell

مدیر بازنشسته
به جای ارسال چنین دستوراتی ، اون هم با وجود قوانین مشخص ، اون هم به اسم ، به این تایپیکها رسیدگی کنید !
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/240791-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%28%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%85%D9%88%D9%84-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-word%29?p=3136749#post3136749

و اگه نمیتونید ، پس . . . . .

استغفرالله !!!

حالا ناراحت نشو بابک جان.. رسیدگی شد.

Sarp

مدیر بازنشسته
لطفا به قوانین تالار اضافه کنید که سوالات رو فقط تو تالار مطرح کنند و از ارسال پیام خودداری کنند .
در غیر اینصورت جواب داده نخواهد شد.

تعدادی از دوستان یا فکر میکنند اگه فلان سوال رو تو عموم بپرسند دال بر بیسوادیشون خواهد بود و یا دیرتر جواب خواهند گرفت .
که هیچ دو مورد درست نیست

Sharif_

مدیر بازنشسته
لطفا به قوانین تالار اضافه کنید که سوالات رو فقط تو تالار مطرح کنند و از ارسال پیام خودداری کنند .
در غیر اینصورت جواب داده نخواهد شد.

تعدادی از دوستان یا فکر میکنند اگه فلان سوال رو تو عموم بپرسند دال بر بیسوادیشون خواهد بود و یا دیرتر جواب خواهند گرفت .
که هیچ دو مورد درست نیست
ممنون
من فکر میکردم در قوانین ذکر شده
راسل یا نگین جان لطفا یکتون اضافه کنید

RIG

متخصص C#.net
فکر کنم مدیران محترم ما بتونن یه قانون جدید .....
یه سوال : کارهای مهم تری میتونید داشته باشید و بیشتر به فکر اجرا باشید بجای اینکه دوره یه میز جمع شید و از بالا فقط نقشه رو ببینید و نظر بدین.؟؟یعنی یه روز میشه؟

Sharif_

مدیر بازنشسته
یه سوال : کارهای مهم تری میتونید داشته باشید و بیشتر به فکر اجرا باشید بجای اینکه دوره یه میز جمع شید و از بالا فقط نقشه رو ببینید و نظر بدین.؟؟یعنی یه روز میشه؟
ای خدا........

Adamak

عضو جدید

ببینم شما اهل کجایی؟ بابا دو کلوم برو فعالیت کن ! نیومده همش نق نق میکنی ! ببخشید ها .. صدای منه تازه وارد رو هم در اوردی :|

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
ببینم شما اهل کجایی؟ بابا دو کلوم برو فعالیت کن ! نیومده همش نق نق میکنی ! ببخشید ها .. صدای منه تازه وارد رو هم در اوردی :|
با سلام بر شما
لطف کنید با احترام با همدیگر صحبت کنید.RIG یکی از کاربران فعال و خوب تالار هست.
هر گونه پیشنهاد یا انتقادی را که دارید بطور شفاف و بصورت محترمانه بنویسید تا در پیشرفت تالار تاثیر مثبتی داشته باشد.

Adamak

عضو جدید
با سلام بر شما
لطف کنید با احترام با همدیگر صحبت کنید.RIG یکی از کاربران فعال و خوب تالار هست.
هر گونه پیشنهاد یا انتقادی را که دارید بطور شفاف و بصورت محترمانه بنویسید تا در پیشرفت تالار تاثیر مثبتی داشته باشد.

Tamam !! شرمنده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RIG

متخصص C#.net

ببخشید. واقعا" میگم من بخاطر علاقه ای که داشتم به بخش #C تند رفتم از مدیران و کاربران عذر خواهی میکنم حتی از تازه وارد.:gol:
میشه یه پیشنهاد ...
راستش من به نظرم
تاپیک: پروژه های نوشته شده در زمینه های مختلف
رو تو هر بخش مربوط به خودش بذاریم نه که بخایم کلی ببینیم مثلا",c,c++ #C پروژه هاش تو بخش خودش vb و .... تو بخش های خودشون ... . مثلا" بحای اسم کلی پروژه های نوشته شده در زمینه های مختلف) به نام : نمونه پروژهای C#.net و .... در بخش های مربوط به خودشون.
البته یاداور شم که همیشه نظر های من متضاد با بقیه افراد بوده اما به هر حال خواهش میشه که پیگیری و یا یه صحبت کوچیکی در موردش بشه . :smile:

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
ببخشید. واقعا" میگم من بخاطر علاقه ای که داشتم به بخش #C تند رفتم از مدیران و کاربران عذر خواهی میکنم حتی از تازه وارد.:gol:
میشه یه پیشنهاد ...
راستش من به نظرم
رو تو هر بخش مربوط به خودش بذاریم نه که بخایم کلی ببینیم مثلا",c,c++ #C پروژه هاش تو بخش خودش vb و .... تو بخش های خودشون ... . مثلا" بحای اسم کلی پروژه های نوشته شده در زمینه های مختلف) به نام : نمونه پروژهای C#.net و .... در بخش های مربوط به خودشون.
البته یاداور شم که همیشه نظر های من متضاد با بقیه افراد بوده اما به هر حال خواهش میشه که پیگیری و یا یه صحبت کوچیکی در موردش بشه . :smile:
تایید میشه.

Sharif_

مدیر بازنشسته
میشه یه پیشنهاد ...
راستش من به نظرم
تائید میشه

Sarp

مدیر بازنشسته
میشه یه پیشنهاد ...
راستش من به نظرم
تایید میشه
چون این پروژه ها به وفور یافت میشه

sahragol

عضو جدید
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت مديران محترم
لطفا بخشي هم براي كارشناسي ارشد در گرايش هاي مختلف ايجاد كنيد تا جزوات و كتب و اطلاعات مربوطه را به اشتراك بگذاريم.
با سپاس