دعوت برای تاسیس شرکت مهندسین مشاور در دوبی و امارات

دعوت برای تاسیس شرکت مهندسین مشاور در دوبی و امارات

• مجموع رای دهندگان
    15

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
برند و نام تجاری باید به نوعی باشد که بتواند در دل و ذهن مردم حک شود و مردم برای محبوبیت ان به سمت شما بیایند
البته این موضوع در محصولاتی که افراد زیادی از مردم با ان سر و کار دارند مانند سایتهای اینترنتی گوگل و یاهو و مواد غذائی و لوازم خانگی غیره مهم است
اما در مواردی مانند مهندسین مشاور با اینکه اهمیت دارد اما خیلی حساس نیست فقط دلنشین بودن ان میتواند باعث جذب مدیران شرکتها برای قرارداد شود.

فعلا من اسم و نشان تجاری خاصی مد نظرم نیست
ولی با مشورت هم میتوانیم یکی را ایجاد بکنیم
سلام و خسته نباشید /.
در مورد طراحی سایت ،کاتالوگ و بروشور میشه توضیحی بدید؟

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام و خسته نباشید /.
در مورد طراحی سایت ،کاتالوگ و بروشور میشه توضیحی بدید؟

طبق آمار شرکتهای مهم جهانی شرط اول در بازاریابی و پیدا کردن مشتری اطلاع رسانی و توضیح درباره فعالیت و خدمات تان میباشد
شما تا زمانی که توانمندیها و محصولات و خدمات خود را در مقابل دید مردم قرار ندهید نمیتوانید انتظار داشته باشید که مردم بیایند به شما سفارش کار بدهند.

برای اینکه به مردم اطلاع بدهید معمولا در تمامی کشورهای دنیا رسم است که می آیند و اطلاعات و فعالیتها و خدمات را در قالب سایت اینترنتی و کاتالوگ و بروشور به صورت طراحی شده و زیبا چاپ شده یا به صورت پی دی اف روی سایت اینترنتی در معرض مردم قرار میدهند.
بخش عمده عدم موفقیت شرکتهای ضعیف دست کم گرفتن همین مسئله است که نمیتوانند خودشان را به نحو مطلوب به مردم و بازار معرفی نمایند.

تازه بعد از طراحی و چاپ و انتشار سایت اینترنتی و بروشور و کاتالوگ نوبت توزیع و پخش ان میرسد
سایت اینترنتی را با تبلیغات اینترنتی معرفی میکنند و بروشور را با پخش بین مخاطبین مناسب،

مثلا بالای همین سایت نگاه کنید تعداد زیادی بنر تبلیغاتی در سایت باشگاه تبلیغ زده اند، همگی انها به مدیران باشگاه پول پرداخت میکنند و مدیران باشگاه هم در امد به دست می آورند و انها نیز
با تبلیغ خود مشتری به دست می اورند.
کاتالوگ را میتوان با ارسال از طریق پست و نامه به مدیران شرکتها و یا توزیع در نمایشگاهها و غیره به مخاطبین عرضه کرد.

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
یه سوال :
هدف ما ابتدا تاسیس و ثبت یک شرکت در ایران هستش یا تاسیس شرکت در خارج از کشور؟

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.
یه سوال :
هدف ما ابتدا تاسیس و ثبت یک شرکت در ایران هستش یا تاسیس شرکت در خارج از کشور؟

سلام
فرقی نمیکنه هر کدام بتوانیم خوب است ولی شرکت خارجی با اینکه هزینه بالائی دارد اما چند مزیت دارد:

1- در داخل ایران طبق قانون سرمایه گذاری خارجی معمولا سرمایه گذار خارجی بیشتر از سرمایه گذار داخلی حمایت میشود زیرا میتواند به دادگاههای بین المللی شکایت کند

2- شرکت خارجی از منابع مالی و وام صندوق توسعه ملی سهمیه خاصی دارد

3- شرکت خارجی نزد مردم و شرکتها پرستیژ و کلاس بیشتری دارد

4- شرکت خارجی به بانکهای خارجی و منابع مالی بین المللی دسترسی بهتری دارد.

5- شرکت خارجی میتواند در کشورهای مختلف جهان از آمریکا و اروپا و آسیا و آفریقا و پتانسیلهای بزرگ خاورمیانه استفاده نموده و در تمامی کشورها فعالیت نماید که کل ایران یکی از دویست کشورجهان است

6- و غیره ...

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
فرقی نمیکنه هر کدام بتوانیم خوب است ولی شرکت خارجی با اینکه هزینه بالائی دارد اما چند مزیت دارد:

1- در داخل ایران طبق قانون سرمایه گذاری خارجی معمولا سرمایه گذار خارجی بیشتر از سرمایه گذار داخلی حمایت میشود زیرا میتواند به دادگاههای بین المللی شکایت کند

2- شرکت خارجی از منابع مالی و وام صندوق توسعه ملی سهمیه خاصی دارد

3- شرکت خارجی نزد مردم و شرکتها پرستیژ و کلاس بیشتری دارد

4- شرکت خارجی به بانکهای خارجی و منابع مالی بین المللی دسترسی بهتری دارد.

5- شرکت خارجی میتواند در کشورهای مختلف جهان از آمریکا و اروپا و آسیا و آفریقا و پتانسیلهای بزرگ خاورمیانه استفاده نموده و در تمامی کشورها فعالیت نماید که کل ایران یکی از دویست کشورجهان است

6- و غیره ...
حداقل هزینه برای تاسیس شرکت در خارج از کشور چقدر است؟

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حداقل هزینه برای تاسیس شرکت در خارج از کشور چقدر است؟

حد اقل هزینه بر اساس کشور خارجی و نوع شرکت فرق میکندمثلا در امارات شرکت از نوع آف شور حد اقل 14 هزار درهم شرکت از نوع شریک عرب حد اقل 50 هزار درهم (جنرال تریدینگ) و شرکت فری زون یا منطقه آزاد بین این دو نوع شرکت هزینه دارد و شرکتهای سهامی قابل ورود به بورس هم بیش از یکصد میلیون تومن هزینه دارند. چند میلیون تومن نیز برای ویزا و بلیط هواپیما و اقامت هتل و اجاره منزل و اسکان و خورد و خوراک و غیره باید در نظر بگیرید

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
حد اقل هزینه بر اساس کشور خارجی و نوع شرکت فرق میکندمثلا در امارات شرکت از نوع آف شور حد اقل 14 هزار درهم شرکت از نوع شریک عرب حد اقل 50 هزار درهم (جنرال تریدینگ) و شرکت فری زون یا منطقه آزاد بین این دو نوع شرکت هزینه دارد و شرکتهای سهامی قابل ورود به بورس هم بیش از یکصد میلیون تومن هزینه دارند. چند میلیون تومن نیز برای ویزا و بلیط هواپیما و اقامت هتل و اجاره منزل و اسکان و خورد و خوراک و غیره باید در نظر بگیرید
هزینه هاش نسبتا بالاست البته از نظر من که واقعا نمیدونم اون ور چه خبره و هزینه هاش به چه صورت هست.اما مطمئنا بعد از چند وقت نتیجه ی مثبتی خواهیم گرفت.
به نظر شما برای شرو باید شرکت آف شور رو مد نظر داشته باشیم ؟
من حساب کرده ام که 14 هزار درهم تقریبا میشه 11690000تومان.
واقعا اگر با تلاش و کوشش بشه نتیجه گرفت ارزش داره.و میتونیم بعدا حتی شرکتهای سهامی ورود به بورس هم داشته باشیم.

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هزینه هاش نسبتا بالاست البته از نظر من که واقعا نمیدونم اون ور چه خبره و هزینه هاش به چه صورت هست.اما مطمئنا بعد از چند وقت نتیجه ی مثبتی خواهیم گرفت.
به نظر شما برای شرو باید شرکت آف شور رو مد نظر داشته باشیم ؟
من حساب کرده ام که 14 هزار درهم تقریبا میشه 11690000تومان.
واقعا اگر با تلاش و کوشش بشه نتیجه گرفت ارزش داره.و میتونیم بعدا حتی شرکتهای سهامی ورود به بورس هم داشته باشیم.

لینک زیر اگر دوباره مرور کنید سایت یک بانک اماراتی را اشاره کرده ام که سه میلیون درهم حدود دو و نیم میلیارد تومن بدون ضامن و بدون وثیقه میده
اگر در بد ترین شرایط شش ماه بعد از تاسیس شرکت صبر کنیم
هزینه ای که برای ثبت شرکت پرداخت میشه چند ماه بعدش میتوانیم به اندازه سیصد برابر این هزینه از بانک وام بدون وثیقه و بدون ضامن دریافت کنیم.:

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...وبی-و-امارات?p=7021165&viewfull=1#post7021165

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
لینک زیر اگر دوباره مرور کنید سایت یک بانک اماراتی را اشاره کرده ام که سه میلیون درهم حدود دو و نیم میلیارد تومن بدون ضامن و بدون وثیقه میده
اگر در بد ترین شرایط شش ماه بعد از تاسیس شرکت صبر کنیم
هزینه ای که برای ثبت شرکت پرداخت میشه چند ماه بعدش میتوانیم به اندازه سیصد برابر این هزینه از بانک وام بدون وثیقه و بدون ضامن دریافت کنیم.:

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/283926-%D8%AF%D8%B9%D9%88%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%B3-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D8%A8%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA?p=7021165&viewfull=1#post7021165
واقعا شرایط بسیار خوبی در اونجا حاکمه.
با یکم پشتکار و تلاش میتونیم بهترین نتیجه رو بگیریم.
البته به یک مدیر بسیار خبره نیاز هست تا بتونه تمام شرایط کار رو در اونجا بسنجه.

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا شرایط بسیار خوبی در اونجا حاکمه.
با یکم پشتکار و تلاش میتونیم بهترین نتیجه رو بگیریم.
البته به یک مدیر بسیار خبره نیاز هست تا بتونه تمام شرایط کار رو در اونجا بسنجه.

اگر شرکت تاسیس بشه من چند پروژه خوب توی چند کشور سراغ دارم که سریعا میتونید وارد قرار داد بشید
کشورهای عراق ، گرجستان، نیجریه، امارات، عمان، عربستان، آذربایجان، هر کدام یکی دو نفر سراغ دارم که نیاز به کارخانه تصفیه دوم روغن موتورسوخته و همچنین تولید روغن موتور دارند.

فقط پورسانت ما یادتون نره :d

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر شرکت تاسیس بشه من چند پروژه خوب توی چند کشور سراغ دارم که سریعا میتونید وارد قرار داد بشید
کشورهای عراق ، گرجستان، نیجریه، امارات، عمان، عربستان، آذربایجان، هر کدام یکی دو نفر سراغ دارم که نیاز به کارخانه تصفیه دوم روغن موتورسوخته و همچنین تولید روغن موتور دارند.

فقط پورسانت ما یادتون نره :d
انشاله که نتیجه بگیریم.
فقط شما باید لطف کنید قدم به قدم راه رو برامون توضیح بدید.
راه زیاده و سختی راه دشوار اما به قول شما: از ما حرکت و از خدا برکت

شما خودتون فرمانده ما هستید .
ما فقط اطاعت میکنیم و از شما چیز یاد میگیریم.

پور سانت شما هم محفوظه بزار میلیاردر بشیم انشاله .....;);)

آخرین ویرایش:

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انشاله که نتیجه بگیریم.
فقط شما باید لطف کنید قدم به قدم راه رو برامون توضیح بدید.
راه زیاده و سختی راه دشوار اما به قول شما: از ما حرکت و از خدا برکت

شما خودتون فرمانده ما هستید .
ما فقط اطاعت میکنیم و از شما چیز یاد میگیریم.
پور سانت شما هم محفوظه بزار میلیاردر بشیم انشاله .....;);)

من فرمانده نیستم فقط چیزهائی را که میدانم اینجا برای شما و دیگر دوستان به اشتراک میگذاریم

ولی در مورد فرماندهی و تشبیه فعالیت اقتصادی به نظامی گری مطلبی بگویم بد نیست

در اکثر شرکتهای بزرگ غربی شما بروید بررسی کنید اکثرا در سطح مدیریت بالا اتاقی در شرکت شان دارند با نام اتاق جنگ،
اکثر شرکتها بخشی دارند با نام مدیریت استراتژیک و برنامه ریزی استراتژیک،
تقریبا تمامی شرکتهای بزرگ بخشی دارند با نام قرارگاه که در انگلیسی به آن Headquarteres گفته میشود
که در فارسی قرار گاه نامیده میشود
در ایران فقط یک قرارگاه وجود دارد و آن قرارگاه سازندگی خاتم است
در حالی که در غرب هر شرکت مانند یاهو و گوگل و مایکروسافت و غیره همگی ساختمانهای کاملا مخصوص که سران مهم شرکت و تصمیم گیران و برنامه ریزان اصلی شرکت در آن جمع میشوند
و نقشه جنگ برای رقابت اقتصادی طرح ریزی میکنند.

یک زمانی از این شرکتها تازه یاد گرفته بودم قرارگاه اصلا چیست، قبل از آن فکر میکردم قرارگاه یعنی محل جمع شدن نظامیها،
وقتی فهمیدم قرارگاه میتواند محل فعالیت اعضاء ارشد شرکت باشد
با همکاری چند شرکت یک قرارگاه تاسیس کردیم و به چند اداره و بانک نامه میزدیم با سربرگ قرارگاه،
آنها کم کم حساس شدند و گفتند حق نداریم از کلمه قرارگاه استفاده کنیم مگر اینکه از وزارت دفاع مجوز داشته باشیم یا فعالیت ما نظامی باشد!
من یک مدت خنده ام گرفت از حماقت و نادانی بعضی از روسای اداره ها بعد دیدم اینها احمق تر از انی هستند که بشه انها را توجیه کرد دیگه کلمه قرارگاه را از مکاتبات مان حذف کردیم.

تمام این مسائل اتاق جنگ و برنامه ریزی استراتژیک و مدیریت استراتژیک همگی از جنگهای نظامی وارد اقتصاد و مدیریت در شرکتها شده،
در کشورهای غربی مدیران شرکتها با این امور تخصصی اقتصاد و رقابت اقتصادی و فروش و بازاریابی را بعنوان یک جنگ میدانند
اگر امروز در ایران چند سالی است از جنگ اقتصادی و جهاد اقتصادی حرف زده میشود این بحث صدها سال است در اروپا و آمریکا وجود دارد.

هیتلر اتاقی داشت با نام اتاق جنگ، و با مشاورش میرفت داخل اتاق جنگ و هر کدام در یک موضع مخالف می ایستادند و انقدر با هم بگو مگو و جنگ میکردند و اخر سر از اتاق بیرون می آمدند
و میرفتند دستور حمله صادر میکردند.

در بخشهائی مانند اتاق جنگ و برنامه ریزی استراتژیک و غیره در تمامی شرکتهای بزرگ غربی

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چند سال پیش توی این تاپیک گفته شده که شرکت مهندسی مشاور چند ملیتی تاسیس بشه
افرادی در دوره احمدی نژاد پیشنهاد دهندگان را روانی و کلاهبردار نامیده اند!
همین بالای تاپیک رای هایشان مشخص است

ولی امروز در دولت جدید وزارت نفت فهمیده که باید از تاسیس شرکت چند ملیتی مهندسی مشاور حمایت کند

حالا خودتان قضاوت کنید کلاهبردار و روانی ان شخصی است که پیشنهاد داده یا ان اشخاصی که جبهه گیری کرده اند؟!

این خبر امروز منتشر شد:

عضو کارگروه اصلاح قراردادهای نفتی در وزارت نفت از

1- مدیریت مخازن نفت،
2- تربیت نیروی انسانی متخصص
3- ایجاد شرکت های چند ملیتی

به عنوان 3 ماموریت صنعت نفت یاد کرد
و گفت: برای احیای مخازن نفت ایران باید گروه مشاورین مهندسی مخازن ایجاد شود.