خدایا کمکم کن این پروژه درست از کار در بیاد............................
بچه ها برام دعا کنید .................
از صبح افتادم تو این پروژه هیچی ازش نمی فهمم این نرم افزاره چقد قلاچه .......................
موفق باشي عزيزم
امشب قبل خواب برات دعا ميكنم![]()
سلاااااااااااام خااااااانومسلام...........................
بدرووووووووودواقعا چیز یاد گرفتم تو این ماه...من دلم خیلی بی در و پیکر بود ولی حالا خیلی قرص و محکمه و واقعا برا انجام کارام احساس میکنم انرژیم دو چندانه....خودمو تا حالا اینجوری ندیده بودم....!!!!
بای....................................................................................................................................................................................................................
آخ..........
خدا این پروژه هام تمو م بشه امتحانام زود تموم بشه .
اصلا .......
خدا خودت به همه دانشجویان علی الخصوص بچه های ارشد کمک کن درساشونو خوب بخونن بچه های خوبی باشن سرو گوششون فقط تو کتاباشون باشه
خلاصه خدا جونم اینا باید حسابی درس بخونن
خلاصه باید پروژه هاشونو تموم کنن
خلاصه خلاصه خلاصه
من حسابی سرم شلوغ پلوغه
راستی بچه ها برا آزمون نقاشیم نمی خواد دعا کنید چون من نمیتونم برم تو آزمون شرکت کنم آخه سرم خیلی شلوغ پلوغه(می دونم دعا نکردین)
ای خدا خودت کمکم کن من این همه کتابو چه طوری بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخ اخ اخ این دختر ترشیده های کلاسمون ایشالا این هفته بیشتر تر ترتر بترشناااااااااین نفرین نبودا بگم
من برم حسابی و محکم پشت کتابام بشینم درس بخونم و پروژه هامو سرو سامون بدم ...............
راستی راستی راستی خبر جدید برو بچ اانگار دوستم داره سرو سامون می گیره برو بچ برو بچ بروچ حتما براش دعا کن آخرو عاقبتش خوب بشه اینقده خوشحالم دارم ذوق مرگ می شم بچه ها برا دوستم خیلی دعا کنید ..................
تابستون چه خبر بود؟کاش سایت باشگاه مهندسان به حالت تابستون 88 و 89 برگرده
ای بابا چرا اینجا اینقدر سوت وکوره
ببین چندروز نبودم هیچ کی هیچ دعایی نداشته
ای بابا..............
دعا میکنم همه امتحاناشون رو خوب بدن منم خوب بدم