hamid1661363
کاربر فعال
شما به عنوان ملت ايران
نظرتان راجع به درگيري هاي سوريه چيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما به عنوان ملت ايران
تاپیک رو میزنی و فوری در میری که چی بشه؟
در ادامه :
به من چه مربوطه ؟ من تو کارای دیگران فضولی نمیکنم. خودم خیلی کار دارم.
خوبه که یه کشور دیگه بیاد تو کار ما دخالت کنه؟ این فضولی ها به من نیومده.
پس از این به بعد سعی کنید درکلیه امور دیگران اعم از بحرین و مصر لیبی , پمن و غیره هم به همچنین
عجیبه که ما واسه کلیه مردم بی دفاع و مظلوم و بدبخت دنیا , ننه و بابا هستیم و وظیفه شرعیمون میدونیم کاسه داغتر از آش شدن رو اما
وقتی به کشور همسایه میرسه , قضیه میشه فضولی
ر.سیه خبری نیستروسیه چه خبره؟؟؟
آقا هرکی از این تاپیکا میزنه یه توضیحی هم بده بد نیستاااااا
نه همشون موافق بشار اسد هستن.میان تظاهرات دور هم خوش باشن.هیچکدوم از آنها هم نمی دونه برای چی میاد تظاهرات.................البته خب قطعا همه اونایی که در تظاهرات شرکت کردن مخالف کشور سوریه نیستن ........
یعنی پشت پرده خبرهایی است و خیلیها ندونسته وارد این بازی شدن
سلام ساماننه همشون موافق بشار اسد هستن.میان تظاهرات دور هم خوش باشن.هیچکدوم از آنها هم نمی دونه برای چی میاد تظاهرات.................
سلام سامان
شک کردم مهندس برقی . دی
گفتم کشور سوریه ......... نگفتم دولت اون
به جون خودم خیلی فرق داره
در ضمن بشار اسد بیشتر طرفدار داره تا مخالف
آخه حرفهایی محمد آقا................سلام سامان
شک کردم مهندس برقی . دی
گفتم کشور سوریه ......... نگفتم دولت اون
به جون خودم خیلی فرق داره
در ضمن بشار اسد بیشتر طرفدار داره تا مخالف
جالبه اخبار بودن منبع به مردم میدن توقع داره باورم بکنماره طرفدار خیلی داره//// ولی اولین کاری که کرده خبرنگارهای خارجی رو کرده بیرون-- با توپ و تانک افتاده جون مردم//// تا حالا 800 نفر هم کشته/ تلفن و اینترنت وموبایل رو هم قطع کرده/ خودش هم منتخب مردمه . جانشین باباش نشده
سامان منو گیج مکمآخه حرفهایی محمد آقا................
منم می گم اگه مخالف نبودن که تظاهرات نمی اومدن.این حرف از شما بعید بود که همشون مخالف نیستن
رفتی که سوریه.مردمش را دیدی چی می گن.شنیدی که از حافظ اسد چه چیزهایی تعریف می کنن....................
به به افراد تازه وارد رو شدندر سوریه تا حالا حدود 800 نفر رو کشتن دم نمیزنن ، وقتی هم حرف میزنن میگن گروههای تروریستی !!!!!!!!
ولی در بحرین 200 نفر هم کشته نشده ، گوش دنیا رو کر کردن !!!!!!!
جالبه اخبار بودن منبع به مردم میدن توقع داره باورم بکنم
همه اینا تو بحرین اتفاق افتاده خودتم بهتر از من میدونی
تصویری از حرفهای شما منتشر نشده .......... کشته بوده ولی خیلیهاش لو رفته که چگونه کشته شدن
تصاویر حامیان بشار اسد رو هم ببین
روزی که مردم ازش حمایت کردن
این خواسته مردم سوریه است که وضع آروم بشه ...... و به همین دلیل برای پیدا کردن تروریستها دارن تلاش میکنن
فیلم اعترافات خیلیهاشونم اومده بیرون
مکنه شما سوریه هستی و ما اطلاع نداریم
به به افراد تازه وارد رو شدن
آمار شما از کجاست ...........از بی بی سی ؟!!!!!!!
یا خبرگزاریهای سوریه ؟
آقای مثلا تازه وارد ......... همون بی بی سی چقدر در مورد بحرین میگه ......... یه خورده رو منابعت فکر کن
کدوم سیاسی ؟ چطور برای بحرین سیاسی نیست ولی برای سوریه سیاسی شد؟جسارتا تاپيك سياسي ممنوعه!
با تشكر.
چرا معذرت میخوام دروغ میگیالبته مردم بحرین هم حق دارند/ مکرر هم خبرگزاری های خارجی پخش میکنند/ ولی جنایت داریم تا جنایت/ این بشار دیگع دست همه رو از پشت بسه/ واقعا افسوس میخورم براتون که میگید طرفدارهای بشار رو ببین/ مگه فکر کردی برای یک رژیم از خدا بی خبر منحرف رذل و فاسد اخلاقی و حیوان صفت مانند بشار خیلی سخته چند صد هزار تا معلم و کارمند دولت رو بیاره جلوی تلوزیون؟ این بیشرفها اگه راست میگند که تروریست وجود داره چرا نمیزارند خبرنگاری های خارجی بیان و به همه دنیا مخابره کنند؟ اب و برق رو روی مردم درعا قطع کردن چه معنی میده؟ توی العربیه کلیپی که مردم گرفته بودند رو نشون میداد که روی یک پارچه بزرگ نوشته بودند .... خبر فوری.. موجودات فضایی به سوریه حمله کردند ودولت رفته به جنگشون
چقدر خنده دار منابع از ***** شکنالان منبع آمار رو برات میذارم. بگذار فبلتر شکنمو راه بندازم !
هر دو که سیاسی هستن ......... البته بحرین از سیاسی بودن خارج شده و شده غیر انسانیکدوم سیاسی ؟ چطور برای بحرین سیاسی نیست ولی برای سوریه سیاسی شد؟![]()
هر دو که سیاسی هستن ......... البته بحرین از سیاسی بودن خارج شده و شده غیر انسانی
خب مدیریت این اجازه رو دادن حق با شماست
جالبه بعضیها فکر میکنن تلویزیون ایران هیچی در مورد سوریه نمیگه ............. ولی گویا اونا شبکه ای به اسم شبکه خبر ندارن !!!!!!!
همه چی رو میگه ....... مخصوصا زیر نویسها گویای حقیقت بیشتری است
علاوه بر اون شبکه پرس تی وی ........با جزیئات کامل تمامی این کشورها رو در راستای بیداری اسلامی مطرح میکنه
آقای محترماین سایت ***** شده است ....... و در شان باشگاه نبود
مطمئنا شما حتی خبرگزاریهای خودتون رو هم نمیخونید ! فقط روز جمعه 2 اردیبهشت 75 نفر رو کشته به نقل از آفتاب نیوز : www.aftabnews.ir/vdcawmn6o49nui1.k5k4.html
در بحرین پس از 5 هفته درگیری فقط 8 نفر کشته شده بود ! این بشار خونخوار در یک روز 75 نفر رو به خاک و خون کشید . حالا جنابعالی هم هی بیا از ظالمین دفاع کن به خاطر چی نمیتونید واقعیات رو ببینید ؟
چرا معذرت میخوام دروغ میگی
به یه کسی بگو که ندونه و نداره ....... همشون یک ذره واقعیت رو هم نشون نمیدن
خودت بهتر میدونی
ادب شما گویا حرف حق شماست !!!!!!!!!!!!!
اگر همه اینا توهین باشه میدونی روزی گریبانتو میگیره ؟
چرا خبرگزاریهای خارجی نمیان ........دلیلش مشهوده ......... بیش از حد دروغ نشون دادن و جنگ نرم انجام دادن
بله اون تابلو درست بوده ......... چرا اونو در نظر نمیگیری یک سناریو باشه