در وصف این تصویر چه میتوان گفت؟!

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسافران نوروزی برای چندمین سال پیاپی در مواجهه با آرایش بهاره شهر مشهد غافلگیرشدند، این تصاویر منتخبی از 160 پروژه اجرایی خانه هنرمندان و مدیریت امور هنری شهرداری مشهد در طرح استقبال از بهار 1392 است

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
چه جالب حالا کی درستش کرده؟ چقدر خرجش شده؟

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
اووه اووه مال 92 هست؟ مردم از فقر می میرن %5 یعنی کم کمش 3 ملیون گرسنه داریم تو همین ایران باشکوه....

"ALPHA"

کاربر ممتاز
امام رضا خودشم نمی خواست اسمشو اینطوری حک کنن ها!!

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
امام رضا خودشم نمی خواست اسمشو اینطوری حک کنن ها!!

منم مطمئن هستم امام رضا خودش راضی نیس ای کاش خرج اینارو صرف امور واجب کنن!!!ولی هنرش قابل تحسین هس

دوستان من دقت کنید برای زیبا سازی شهر این کارارو میکنن.
ی شهر باید جلوه زیبایی داشته باشه بخصوص شهری مثل مشهد که این همه مسافر داره.
پس لطفا مسائلو با هم قاطی نکنید.

"ALPHA"

کاربر ممتاز

دوستان من دقت کنید برای زیبا سازی شهر این کارارو میکنن.
ی شهر باید جلوه زیبایی داشته باشه بخصوص شهری مثل مشهد که این همه مسافر داره.
پس لطفا مسائلو با هم قاطی نکنید.

توریسم آره صنعت خوبی هست و سودآور ؛ (چیزی که در ایران اصلا بهش توجهی نمی شه و همه به چشم تروریسم به ایران نگاه می کنن).... اما نه توی شهری مذهبی!! از دین و احساس دینی - مذهبی افراد سوء استفاده می کنن و شما هم کف میزنی!!

هنر خیابونی فقط به یه طرح غول پیکر ختم نمی شه اما ما فقط همینشو می تونیم ببینیم... به هر حال تحریمی گفتن، تورمی گفتن، ولخرجی های ما تو این دوره سر به آسمون و فلک گذاشته، هنرمون کجا بود!؟!
حداقل از اسم امام رضا استفاده نمی کردن برا زیباسازی شهری با مسافرای میلیونی در سال!!
اگه با نذری ها و درآمدهاش بتونن زخمی از زخم های اجتماعی-اقتصادی رو حل کنن و بخور بخور راه نندازن، ما هم کف می زنیم بلندتر از شماها!!