در مورد ريتالين چي مدوني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

samin b

عضو جدید
خيلي شنيدم حافظه كوتاه مدت رو افزايش ميده.تمركز رو افزايش ميده.خواب از سرت ميپره.واسه شب امتحان خوبه...
بعضي ها ميگن اعتياد داره.بعضي ها ردش ميكنن.....
تاحالا امتحانش كردين؟؟؟؟؟؟؟؟

EECi

مدیر بازنشسته
آثار مصرف ريتالين:
از آنجا که ريتالين دارويي است که توسط پزشکان تجويز مي شود, مصرف کنندگان تصور مي کنند اين قرص ها بي خطرند و آن " بد نامي " مواد مخدر را ندارند. در حالي که عوارض مصرف خودسرانه اين قرص ها مي تواند در حد مواد ديگر نظير کوکايين و آمفتامين باشد. پزشکان و روانپزشکان با صراحت اعلام مي‌كنند ترك كردن داروهاي محرك آمفتاميني نظير ريتالين و اكستازي، بسيار سخت‌تر و پيچيده‌تر از كراك، هرويين و ساير مواد مخدر است. استفاده محدود و كنترل شده ريتالين باعث عادت كردن بدن مصرف كننده به دوزهاي پايين و در نتيجه ايجاد علاقه فرد به استفاده از دوزهاي بالاتر و حتي مصرف داروهاي سنگين‌تر و خطرناك‌تر مي‌شود.
شايع ترين عوارض مصرف خود سرانه قرص هاي ريتالين عبارتند از:
• عصبي شدن و بي خوابي
• حالت تهوع و استفراغ
• احساس سرگيجه و سردرد
• تغييرات ضربان قلب و فشار خون (که معمولا به صورت افزايش است ولي در مواردي نيز به شکل کاهش ديده مي شود.)
• خارش و جوش هاي پوست
• دردهاي شکمي, کاهش وزن و مشکلات معده
• مصرف دايمي و اعتياد(وابستگي)
• بروز حالت هاي روان پريشي (جنون) و علايم وابستگي به ريتالين
• بروز افسردگي پس از قطع مصرف
عوارض مصرف مقادير زياد ريتالين:
• از دست دادن اشتها و سوء تغذيه
• لرزش و پرش عضلات
• تب,تشنج و سردرد
• نامنظم شدن ضربان قلب و تنفس که در مواردي مي تواند به شکل خطرناکي ادامه پيدا کند
• تکرار حرکات و اعمال بي هدف
• بروز حالت هاي پارانوييد(سوء ظن), توهم و هذيان
• احساس حرکت و جنبش حشرات در زير پوست
• مرگ (تاکنون در چند مورد سوء مصرف ريتالين منجر به مرگ شده است)

http://www.sbmu.ac.ir/SITEDIRECTORY...S/STUDENTHEALTHCENTER/Pages/ritalinabuse.aspx

3D.MAX

عضو جدید
من یه ترم میخوردم..واقعان نمره هام رفت بالا و معدلم خوب شد..ولی در عوض وقتی میخوردم دستم درد میگرفت..وقتی هم دیگه نخوردم اعتیاد پیدا کرده بودم و بدنم درد میکرد و همش دلم میخواست برم بخورم..ولی خب ترکش کردم دیگه...
اگه یه مدت کوتاه بخوری اشکالی نداره فقط یدونه کامل نخور..هر روز یه نصفه بخور...اگه دیدی مثل من مشکل برات پیش میاد یعین عواض برات داره دیگه نخور....

بالا