در مورد روابط قبل از ازدواج

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر

نظر

سلام
خوش اومدی :gol:.
قبل از ازدواج باید دو طرف همدیگرو کاملا بشناسن. چون این خیلی مهمه و بعد از ازدواج باید همه شناخت ها کامل شده باشه. اگه شناخت کامل وجود داشته باشه زندگی لذت بخش و ارزشمند میشه.
در مورد چگونگی رابطه قبل از ازدواج به نظر من ای کاش فرهنگ ما یه طوری بود که همه ما پسر دخترا می تونستیم تو یه فضای سالم و هدفمند با هم رابطه داشته باشیم. یعنی یه حالت تعریف شده پیدا می کرد. ولی الان متاسفانه اینجوری نیست. اگه کسی با کسی رابطه داشته باشه اولا ممکنه مورد آماج حملات و تهمتهای دیگران قرار بگیره و از اون طرف ممکنه به دلیل نداشتن علم از یک رابطه سالم دچار خطا و انحراف بشه.

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من خیلی خوبه اگه خونواده ها در جریان باشن

منم با همین نظر موافقم ;) اما , مثل خیلی چیزهای دیگه مطلقا خوب یا مطلقا بد نیست!
خوبه چون, باعث می شه با خصوصیات جنس دیگه بیشتر آشنا بشی و همچنین باعث می شه برخورد اجتماعیت بهتر بشه , و همین طور احساس مسئولیت بیشتری پیدا می کنی .

اما بدیش اینه که جامعه ی ما هنوز این مسئله رو نمی تونه بپذیره , و یک چیزخیلی خیلی مهم که ممکنه خیلی ها ازش چشم پوشی کنن اینه که , وقتی با کسی صمیمی بشی ,بعد از اینکه ازدواج کردی ,ممکنه تو خیلی از زمینه ها همسرتو با اون شخص یا اشخاص در خیلی از موارد مقایسه کنی , که این نمی تونه زیاد جالب باشه !!:razz:

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر شما روابط قبل از ازدواج خوبه یا نه؟

از نظر من که یه پسر هستم, بد که نیست خیلی هم خوبه, حتی رابطه جنسی هم باشه که چه بهتر.

به نظر من خیلی خوبه اگه خونواده ها در جریان باشن

مشکل همین جا هست.اگه خانواده ها بفهمن, مخصوصا خانواده دختر, بیچاره پسره مجبور میشه ازدواج کنه و هیچ راه برگشتی نیست. اگه هم خانواده ها ندونن از اون طرف میوفتن , منظورم اینه که معمولا لطمه احساسی و جنسی واسه دخترها و لطمه ی احساسی و مالی گریبان پسرها رو میگیره.:)

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من كه خوبه .............. البته با قصد ازدواج ها

ميدوني توي دوران قبل از ازدواج ميتونيد شناخت بيشتري روي هم پيدا كنيد و چون قبل از ازدواج هنوز خيلي بزرگ نشديد و توي دوران جواني سير ميكنيد ميتونيد اخلاق خودتون رو عوض كنيد و بشيد همون چيزي كه همسرتون ميخواد و همچنين همسرتون بشه همون چيزي كه شما ميخوايد حالا نه 100% ولي همون 70 - 80 % هم خوبه و ميتونه توي زندگي آينده تاثير پذير باشه و سبب خوشبختي بشه و خيلي فوايد ديگه

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
از نظر من که یه پسر هستم, بد که نیست خیلی هم خوبه, حتی رابطه جنسی هم باشه که چه بهتر.

مشکل همین جا هست.اگه خانواده ها بفهمن, مخصوصا خانواده دختر, بیچاره پسره مجبور میشه ازدواج کنه و هیچ راه برگشتی نیست. اگه هم خانواده ها ندونن از اون طرف میوفتن , منظورم اینه که معمولا لطمه احساسی و جنسی واسه دخترها و لطمه ی احساسی و مالی گریبان پسرها رو میگیره.:)
نه ديگه .............. من با رابطه جنسي مخالفم 100%

چون رابطه قبل ازدواج دوران شناخت بيشتره .......... حالا شايد شما توي اين دوران فهميديد كه به درد هم نميخوريد اون وقت خيلي بد ميشه اگه با هم رابطه جنسي داسته باشيد

خوبه وقتي توي اين دوران هم ديگر رو شناختيد و به هم علاقه مند شديد هرچه زودتر عقد كنيد

amin.barsa

عضو جدید
سلام به نظر من نباید عاشق شد چون مردای این دور زمونه نمی شه شناخت یه طرفه به قاضی نمیرم ولی دخترا باید حواسشو نو جمع کنن اول فکر آبروشو نو کنن بعدش دوست داشتن بعد خا نواده ها باید خیلی رفت و اومد داشته باشن