saeid_sr11
عضو جدید
رنگ پوست.
مهرشاد من خیلی شکل اینم یعنی منو خیلی دوس داری ؟؟؟ همزادمو پیدا کردم.
اين خوشگل نيست...! ساراااااا
هر چی سارا بگه همونه
جمع نبند !میگم اینایی که عکسشونو گذاشتین اگه ادم بودن که شماها عکسشونو نداشتین :دی
حالا دور از زیبایی باطن ... به نظر من که رنگ پوست و تعادل چهره و آرایش طبیعی و موزون خیلی مهمه .
مثالا اگه تازگیا نگا کرده باشین همه ابروها رو از حالت طبیعی خارج میکنن میدن بالا .. ماشالا همه هم که برنزه میکنن ... من نمیدونم کی به اینا گفته برنزه قشنگه .... یا اگه ابروهات عین این آدمای جن زده باشه خوب میشی !!!
خدا همه ی اعتقادات مد گرا و الکی و بی مزه و مسخره رو شفا بده
اگه مث این باشی که شدیدا میخوامت!!!!
البته مریم فارس صداش هم فوق العاده است و توی 16 سالگی توی مسابقه خوانندگی لبنان اول شده......
آهنگاش هم بی نقصن،آلبوم آخرش را پیدا کن و گوش بده
حالا اینجوری واقعا؟![]()
اگه مث این باشی که شدیدا میخوامت!!!!
البته مریم فارس صداش هم فوق العاده است و توی 16 سالگی توی مسابقه خوانندگی لبنان اول شده......
آهنگاش هم بی نقصن،آلبوم آخرش را پیدا کن و گوش بده
حالا اینجوری واقعا؟![]()
مگه تو پسر نیستی ..................آره جون تو . اسمشو تا حالا نشنیده بودم ولی من زیاد صدای خوندن ندارم مهرشاد . پس دیگه شدیداً منو میخوای دیگه ؟؟من حاضرم همسر دوم هم بشم
![]()
مگه تو پسر نیستی ..................
می خوای داداش منو سرکار بزاری آره ..............عمرا...........داداش من خودش عمریه زغال فروشه ..........
ممنون سارا جون عالیه.اگه واقعا می خواین بدونید یه نفر چقدر خوشگله تو google بزنید
no makeup
یا به سایت زیر برید
http://www.amazingmakeup.com/archives/category/humor
همسر نه،دوستم بشو بهتره!آره جون تو . اسمشو تا حالا نشنیده بودم ولی من زیاد صدای خوندن ندارم مهرشاد . پس دیگه شدیداً منو میخوای دیگه ؟؟من حاضرم همسر دوم هم بشم
![]()
مهرشاد جون چه زود جا زدی من از خانومت اجازت و میگیریم بابا دم غنیمتههمسر نه،دوستم بشو بهتره!
اگه همسر داشتی میفهمیدی چی میگم!مهرشاد جون چه زود جا زدی من از خانومت اجازت و میگیریم بابا دم غنیمته![]()
دارم تازه میگه برو کمکی هم بگیر وجدانا میگماگه همسر داشتی میفهمیدی چی میگم!
در ضمن منظورم دوست دختر بود![]()
همسر نه،دوستم بشو بهتره!
شما خودتو ناراحت نکن من راضیش میکنمبه خاطر چندغاز مهریه مردم چه کارا که نمی کنن . حالا چی میشد میومدی منو میگرفتی رو دست مامان بابام نترشم ؟![]()
برای مهریه نیست که.....به خاطر چندغاز مهریه مردم چه کارا که نمی کنن . حالا چی میشد میومدی منو میگرفتی رو دست مامان بابام نترشم ؟![]()
بگو من حل میکنمبرای مهریه نیست که.....
شماها نمیدونین...
بگو من حل میکنم
بابا آخره کلاسه چرا از مرحله پرتی اصلا نمیخوای خودم میگیرم تا دلت بسوزهدو همسری بده اصلا، املیه ،کلاس نداره!
بابا آخره کلاسه چرا از مرحله پرتی اصلا نمیخوای خودم میگیرم تا دلت بسوزه
بابا من خبلی وقته ثابت کردم من زن دارم پسرم کلاس اوله دومی هم 3ماهشه حالا دیدیمرده و حرفش!
بابا من خبلی وقته ثابت کردم من زن دارم پسرم کلاس اوله دومی هم 3ماهشه حالا دیدی