در راه خدا کمک کنید.

باران 87

عضو جدید
سلام.خوشحالم که اینجا می تونم درددل کنم.من دانشجوی سال آخرم و خوابگاهی.با یکی از هم اتاقیام دوستم و چندساله باهمیم.حالا اون میره یه شهردیگه منم یه شهر دیگه.فکر نمی کردم وابسته شده باشم ولی حالا که تموم میشیم می بینم خیلی سخته.الان جوری شدم که درس نمی خونم! اصلا حوصله هیچ کاری رو ندارم.هیچ کس به جز شما نمی دونه دردم چیه.فکر کنین دارین به برادر یا خواهرتون کمک می کنین.چیکار کنم.درکم کنین

Bana8

عضو جدید
سلام.خوشحالم که اینجا می تونم درددل کنم.من دانشجوی سال آخرم و خوابگاهی.با یکی از هم اتاقیام دوستم و چندساله باهمیم.حالا اون میره یه شهردیگه منم یه شهر دیگه.فکر نمی کردم وابسته شده باشم ولی حالا که تموم میشیم می بینم خیلی سخته.الان جوری شدم که درس نمی خونم! اصلا حوصله هیچ کاری رو ندارم.هیچ کس به جز شما نمی دونه دردم چیه.فکر کنین دارین به برادر یا خواهرتون کمک می کنین.چیکار کنم.درکم کنین

می فهمم چی میگی و خیلی سخته ولی چاره چیه ؟
هیچ کس مثل خودت نمیتونه این مشکلتو حل کنه ما چیکار میتونیم بکنیم به جز حس همدردی ؟

M A S III

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم همچین مساله ای برام پیش اومده بود....
خوب میتونم درکت کنم......
ولی به مرور زمان کمرنگ میشه نگران نباش....
دوست من با اینکه دوست خوبی نبود 1.5 سال طول کشید نا دلتنگیام تموم شه،دستش درد نکنه اگه اون بدی ها نبودن شاید الانم دلتنگش بودم.......
زمان همه چیو حل میکنه.....
الان فکرتو به درست جمع کن چون بعدا میفهمی اونقدراهم ارزششو نداره.......
به این فک کن که بعدا میتونین با هم قرار بذارینو باز همو ببینید.......

باران 87

عضو جدید
خیلی ممنونم ازتونا.اون مثل من نیست که وابسته شه و از حالا میگه دیگه تموم شد.کاش زود تموم شه بریم!!!!