arvinkarimi2005
عضو جدید
مرسی از لطفت ندا جان ولی این درس معماری کامپیوتره ، من درس طراحی دیجیتال یا مدار منطقی منظورم بود
سلام
لطفاً اگه کسی مقاله یا پروژه با موضوع مهندسی نم افزار داره بذاره.![]()
این یکیمن درخواستمو تو تاپیک نتورک + هم گفتم اینجا هم میگم...
من کتاب اصلی -انگلیسی- network+ رو میخام
ممنون...
بچه ها لطفا به من کمک کنید تا ++c و یاد بگیرم
اگه جزوه و کتاب باحال و سودمند دارین مارو بی نصیب نکنین.
لطفا جزوه و کتاب را به من میل کنید
hsn_tsb@yahoo.com
یا لینک فایل ها رو بزارین
MER30
این لینکی که معرفی کردید خیلی چیز خوب و باحالی بود البته من از همین استاد یک سری فایل تصویری آموزش جاوا داشتم که گمشون کرده بودمشما ميتونيد اگه اينترنت پرسرعت دارين از كلاساي مهندس كيارش بازرگان كه توي داشنگاه صنعتي اصفهان تدريس كردن استفاده كنيد
خيلي قشنگ درس ميدن و ميتونيد كاملا به موضوع تسلط پيدا كنيد
به لينك زير بريد
برنامه نويسي به زبان C++
s
سلام به شما دوستان
توی این تاپیک علاوه بر کتاب هایی که من و شما دوستان قرار می دیم کتاب هایی رو که لازم دارید رو می گید براتون آماده می شه.
من chapter اولش رو تونستم واست پیدا کنم...از اینجا دانلود کن.اگه بتونم کاملشو گیر میارم..این کتاب رو هر چی گشتم پیدا نکردم فک کنم اگه می خواستم فیلم خصوصی یکی از استادای دانشگاهمونو تو اینترنت پیدا کنم ،تا حالا پیداش کرده بودم!هرکی اگه پیدا کنه یه تور پاتایا مهمون منه!
دستت درد نکنهمن chapter اولش رو تونستم واست پیدا کنم...از اینجا دانلود کن.اگه بتونم کاملشو گیر میارم.
در مورد پاتایا هم توی قسمت گفت و گوی خودمانی توضیح بده ببینیم کجاست که دعوت شدیم!!
ببین این فایل PDF کارتو راه میندازه یا نه.در مورد JVM هست.سلام به همگی
من یه مقاله می خواستم راجع به ماشین مجازی JVM یا IBM VM.هرچقدر تو google سرچ کردم چیز به درد بخوری پیدا نکردم.لطفا راهنماییم کنید.