در خواست مطلب در زمینه سیال چگال

z.m

عضو جدید
سلام در مورد سیال چگال dense fluid مطلب می خوام می شه کتاب یا مقاله کاملی در این زمینه به من معرفی کنید!

JRG

کاربر فعال
توی سایت ROSHD.IR برو در قسمت جستجو بزن شاره یا سیال. بهت مطلب زیاد میده که حال کنی. یک تحقیق حدود 60 صفحه. خوبه؟

• Like
واکنش ها: z.m

Schneider

مدیر بازنشسته
My recommended ebook

My recommended ebook

چیزی بنام Dense fluid بعیده پیدا شه!(البته در منابع انگلیسی)
فکر کنم عنوان Viscous Fluid هم کارتونو راه بندازه. به حر حال این کتاب شاید بتونه کمکتون کنه:

تصویره جلد کتاب رو ضمیمه کردم.
اینهم لینک همین کتاب در سایت آمازون:​

پیوست ها

• 41SF1KY8E9L.jpg
    41SF1KY8E9L.jpg
    31 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Like

z.m

عضو جدید
مرسی از راهنماییت اما مطالب شبکه رشد فکر نکنم برای فصل اول پایان نامه مناسب باشه!

مجید

عضو جدید
science direct

science direct

سلام در مورد سیال چگال dense fluid مطلب می خوام می شه کتاب یا مقاله کاملی در این زمینه به من معرفی کنید!

سلام
امیدوارم این مقاله به دردتون بخوره .
از science direct گرفتم .
موفق باشید
یاعلی

پیوست ها

• sdarticle.pdf
    396.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Like

JRG

کاربر فعال
اگه یک پایان نامه آماده و راحت می خوای برای ارائه برو به سایت irandoc.ir ازشون درخواست که بکنی یک هفته ای برات ارسال می کنن هر پایان نامه هم 200000 ریال هزینه داره. خیلی راحت و عالی. بعد هم اول گفتی که یک مقاله می خوای، حالا تبدیل شده به پایان نامه.

z.m

عضو جدید
اگه یک پایان نامه آماده و راحت می خوای برای ارائه برو به سایت irandoc.ir ازشون درخواست که بکنی یک هفته ای برات ارسال می کنن هر پایان نامه هم 200000 ریال هزینه داره. خیلی راحت و عالی. بعد هم اول گفتی که یک مقاله می خوای، حالا تبدیل شده به پایان نامه.

بازم ممنون که راهنماییم کردی فصل اول پایان نامه ام را دارم با جمع آوری مقاله می نویسم مروری بر کارهایی که تا حالا در زمینه موضوع پایان نامه شده.

z.m

عضو جدید
سلام
میشه یکی لطف کنه این مقاله را برام بگیره !
calculation of thermal pressure coefficient of dense fluid using the linear isotherm regularity
j.Phys,condens.Matter 20(2008)075102(8pp

Schneider

مدیر بازنشسته
لطفا توجه کنید

لطفا توجه کنید

سلام دوستان...
من به تعداد قابل توجه ای از مقالات سایت Sciencedirect.com(بعضی ها بهش میگن Elsivier) دسترسی دارم.
اگر مقاله مورد نظرتون در این سایت هست, بهم بگید, احتمال اینکه بتونم براتون Send کنم بالاست.
موفق باشید

بالا