در خزاست كمك فوري

sadegh_sb

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان و مهندسان من دانشجو ترم 1 برق هستم و استاد مدار فرمان پرژه اي بسيار سنگين داده كه من و همه بچه ها نميدونيم اصلا چطور و از كجا شروع كنيم گفته يك كارخانه قند طراحي كنيم با تمام دستگاه هاش مثل مخلوط كن، با سويچر سانتري فيوژ، پمپها،كويل، تهويه ، طراحي كامل تابلو محاسبه كابل ها طراحي بانك خازني و ... خلاصه ما همه مونديم كه چيكار كنيم دوستان اگه كسي ميتونه كمك كنه لطفا

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
با سلام خدمت دوستان و مهندسان من دانشجو ترم 1 برق هستم و استاد مدار فرمان پرژه اي بسيار سنگين داده كه من و همه بچه ها نميدونيم اصلا چطور و از كجا شروع كنيم گفته يك كارخانه قند طراحي كنيم با تمام دستگاه هاش مثل مخلوط كن، با سويچر سانتري فيوژ، پمپها،كويل، تهويه ، طراحي كامل تابلو محاسبه كابل ها طراحي بانك خازني و ... خلاصه ما همه مونديم كه چيكار كنيم دوستان اگه كسي ميتونه كمك كنه لطفا
.
.
چه استادیه این!!!!... راستش من در حدی نیستم که جواب این همه سوال رو بلد باشم ... ولی در رابطه با تابلو در تالار تاسیسات و تاپیک تابلو برق ..... در رابطه با بانک خازن هم در تالار تاسیسات و هم در تاپیک سوالات قدرتی گفته شده.... ... به نظر من اول نقشه ی مدار فرمان رو بدست بیار.... بعد مطابق نیاز تعداد موتور و توانشون بانک خازن رو حساب کن... در رابطه با شمش کشی و انتخاب ctوpt و چگونگی سیم کشی در تابلو هر جا مشکلی داشتی بگو.... به هر حال به یه نتیجه ای میرسیم

sadegh_sb

عضو جدید
سلام مرسي،والا ما مدارات فرمانشو بلد نيستيم كه رسم كنيم اگه جايي رو بلديد كه بشه مدارات فرمان مثلا اينجوري رو پيدا كرد معرفي كنيد لطفا

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
سلام مرسي،والا ما مدارات فرمانشو بلد نيستيم كه رسم كنيم اگه جايي رو بلديد كه بشه مدارات فرمان مثلا اينجوري رو پيدا كرد معرفي كنيد لطفا

من نمیدونم... اما اگر سرچ کنی پیدا میکنی.... اگر طرز کار موتور ها رو میدونی بگو شاید خودم تونستم... مثلا چند موتور لازمه؟؟؟ هر کدوم چقدر کار کنند؟ چه زمانی خاموش بشن؟ چه زمانی بیان تو مدار؟اگر که اینا رو میدونی بگو... اگر نه باید سرچ کنی...

فرهاد-ا

عضو جدید
سلام اول از همه نقشه مدار فرمان برای هر دستگاه طراحی کن (پلاک موتور رو حتما باید بدونی چون اگه موتور که با ستاره کار میکنه با مثلث راه اندازی بکنی میسوزه البته استادتون این مشخصات رو داده باشه) برای طراحی مدار فرمان کتاب تکنولوژی برق صنعتی هنرستان ها خوبه برای محاسبه سطح مقطع سیم و کابل ها هم توضیح داده . برای محاسبه بانک خازنی اگه اشتباه نکنم کتاب پی سی سن هستش. موفق باشی