درمانی برای دلتنگی....

neda_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه دلت خیلی خیلی وخیلی زود زود برا کسی که دوستش داری تنگ شد چی کار میکنی

خیلی دلم براش تنگ میشه با این که تا چند دقیقه پیش با هم بودیم چی کار کنم کمکم کنید نمی تونم حتی یه

لحظه دوری شا تحمل کنم چی کار کنم دست من که نیست دست دلمه

narges_delangiz

عضو جدید
بهش یه اس ام اس بده و بگو هربار که میام پیشت بعدش دلتنگ تر از قبل میشم و میفهمم که چقدر بیش تر دوست دارم
اونم شروع میکنه به ابراز دلتنگی و تو آروم تر میشی;)

sma519

کاربر بیش فعال
منطقی باش

منطقی باش

میدونم سخته و شاید هم .....

ولی عاقلانه ترین کار اینه که حکمت روزگار رو ندیده نگیری .
امیدوارم هرگز از دستش ندی ، ولی اگه سرنوشت یه چیزه دیگه بود چی ؟
در ضمن سعی کن یه خورده هم واسه عشقت دست نیافتنی تر بشی تا همیشه در باطن هم دوست داشته باشه ( منظورم روزهای آینده است نه الان )
;)

sma519

کاربر بیش فعال
بهش یه اس ام اس بده و بگو هربار که میام پیشت بعدش دلتنگ تر از قبل میشم و میفهمم که چقدر بیش تر دوست دارم
اونم شروع میکنه به ابراز دلتنگی و تو آروم تر میشی;)

تو چی میگی این وسط ؟ !!!!!!!!!!!!!!

من پسرها رو بهتر میشناسم یا تو !!!!!!!!!!!!!

:mad:

neda_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی بابت کمکتون خودم با خودم چه طور کنار بیام منم دوست ندارم زیادی باهاش باشم تا تکراری بشم اما مگه این دلم میزاره

sma519

کاربر بیش فعال
مرسی بابت کمکتون خودم با خودم چه طور کنار بیام منم دوست ندارم زیادی باهاش باشم تا تکراری بشم اما مگه این دلم میزاره

واسه کارهای دیگه که توش تخصص داری بیشتر وقت بذار تا فکرت به چند جا متمرکز بشه .

من قبلا" این کار رو کردم ، واسه همینم الان احساس بهتری دارم .
فکر کنم منظورم رو گرفتی . !!!!!!!! :redface:

برات آرزوی بهترین رو دارم . ;)

neda_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
راه حل خوبی بود مرسی حتما امتحانش میکنم منم برای شما ارزوی بهترینها را دارم

gol_bahar

عضو جدید
عزیزم سعی کن دل تنگیت رو کمتر به او بروز بدی تا یه وقت خدایی نکرده براش عادی جلوه نکنی،بزار اون بیشتر دل تنگیش رو بروز بده.آخه پسرا یه اخلاقایی دارن که بر عکس ما دخترا هست.

sma519

کاربر بیش فعال
اوااااااااااااااااااااااا اا

اوااااااااااااااااااااااا اا

عزیزم سعی کن دل تنگیت رو کمتر به او بروز بدی تا یه وقت خدایی نکرده براش عادی جلوه نکنی،بزار اون بیشتر دل تنگیش رو بروز بده.آخه پسرا یه اخلاقایی دارن که بر عکس ما دخترا هست.

تک روی نداشتیم خانم

مثلا" چه اخلاقهایی ؟ !!!!!!!!!!!!!! :surprised:

narges_delangiz

عضو جدید
تو چی میگی این وسط ؟ !!!!!!!!!!!!!!

من پسرها رو بهتر میشناسم یا تو !!!!!!!!!!!!!

:mad:
تو پسرهایی رو میشناسی که مثل بقیه هستند اما اونی که من میشناسم خیلی فرق میکنه این حرف رو از رو احساسات نمیزنم چون من دختری نیستم که خیلی راحت این حرفارو در مقابل هرکسی بزنم و وقتی همچین حرفی میزنم طرفم رو خوب شناختم
در ضمن اون پیشنهاد که دادم رو تجربه کردم اما اگه عشق واقعی باشه که خیلی الانا کمه مطمئن باش ابراز دلتنگی هیچ اثر منفی رو پایداری عشق و دوست داشتن نمیذاره اتفاقا اثرش مثبته
فقط اینو بگم که من وقتی دل تنگیام رو ابراز میکنم اون بیشتر از قبل بهم بها میده و گرمی عشقمون بیشتر میشه چون قدر دل تنگیم رو میدونه
منم اولا با مطالعاتی که داشتم سعی میکردم یه وقتایی حضورم رو کمرنگ کنم و دستیابی بهم آسون نباشه تا دلش تنگ بشه و ......... ازین حرفایی که توصیه کردی
اما بعد فهمیدم این واسه عشق ما نیس، حق اون نیس اونی که منو بیشتر از خودم دوسم داره و واسه همه چیم ارزش قائله
شماها سعی نکنید یه نسخه واسه همه بپیچید!!!
هرکسی دوای خودش رو بهتر میدونه;)