درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

mahsa-shimi

عضو جدید
راستی امروز از فیسبوک اقای سمیعی گهر درباره زمان اعلام نتایج پرسیدم میگفت با اینکه گفتن این هفته ولی خیلی بعیده دلیلش هم اعتکاف بود اخه راست میگه این هفته اعتکافه اگر نتیجه بدن اون وقت اونا که اعتکافن چطور انتخاب رشته کنن
?

sahar_farj

عضو جدید
راستی امروز از فیسبوک اقای سمیعی گهر درباره زمان اعلام نتایج پرسیدم میگفت با اینکه گفتن این هفته ولی خیلی بعیده دلیلش هم اعتکاف بود اخه راست میگه این هفته اعتکافه اگر نتیجه بدن اون وقت اونا که اعتکافن چطور انتخاب رشته کنن
?

اینم حرفه درستیه!!!!!!!
خب ولی میشه نتایجو بدن اما انتخاب رشته را ی هفته بندازن عقب
وااااااااییی من دیگه نمیتونم تحمل کنم...فرداشب نتیجه چه خوب چه بد بیادو خلاااااااااص....البته انشا.. که خوب بیاد

amiri13

عضو جدید
یعنی میشه با میانگین 42اینا تهران قبول شد؟شبانه
اصلا چن میشه رتبه

sungirl5

عضو جدید
اخه من دوستم دکتری ریاضی داره از صنعتی اصفهان معدلشم بالاست بیچاره در به در دنبال یه استادی بورسی چیزیه حتی پیام نورم راش ندادن میگن پر شده

من چتدوقت پیش سایت علمی کاربردی اصفهان رو دیدم پورتال جذب هیئت علمیش باز بود!

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
?
اعتکاف نمیرفتن

amiri13

عضو جدید
الووووووووووووووووووووووووووو!!!!جماعت با شماما!!!کسی نیس ی جوابی بده؟:wallbash:

sungirl5

عضو جدید
یعنی میشه با میانگین 42اینا تهران قبول شد؟شبانه
اصلا چن میشه رتبه

دیگه یکم دندون رو جیگر بذار!! به نظرتون چند میشم نداره!!! دی پس فردامشخص میشه!! با این احتمالات مغزتو پر نکن!!! داداش زیر 400 هستی!! خدا بده برکت، برو خداتو شکرکن!!!!!

amiri13

عضو جدید
دیگه یکم دندون رو جیگر بذار!! به نظرتون چند میشم نداره!!! دی پس فردامشخص میشه!! با این احتمالات مغزتو پر نکن!!! داداش زیر 400 هستی!! خدا بده برکت، برو خداتو شکرکن!!!!!

ابجی 2ماهه سر نزدم به اینورا الان اومدم دیدم باز تاپیکه داغه خب
یکم دوستانه تر جواب بدین:cry:

amiri13

عضو جدید
شما خودت 150 اینا بدتر نمیشی.شبانه تهران گرایشای خوب تا 100 ولی انرژی یا محیط زیست و کاتالیت رو بالاتر هم میاره

بابا سربسرم نذا!!!!خودت قبلنا یادمه میگفته بامیانگین درصد 40حدودای400میشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek:

sahar_farj

عضو جدید
انشاالله خیلی بهتر از 550 . لطفا آمار غلط ندید ، بچه مردم رو ناامید نکنید :smile:

من که گقتم بنظر من!!!
بعدشم امید واهی بدتره!!خب انشا.. هممون رتبهامون بهتر از چیزی باشه که فکر میکنیم اما بالا بردن توقع بدتره
بعدشم مثلا 400 بکم خوش بینانی البته بازم میگم بنظر من!!!!!!!!!

sungirl5

عضو جدید
ابجی 2ماهه سر نزدم به اینورا الان اومدم دیدم باز تاپیکه داغه خب
یکم دوستانه تر جواب بدین:cry:

الهی بگردم...!!! من که لحنم خیلی مهربون بود!!! دوباره برو با لحن آروم بخون!! ببین چقد با عطوت بود!!!!:heart:

S.Mehran.S

عضو جدید
من که گقتم بنظر من!!!
بعدشم امید واهی بدتره!!خب انشا.. هممون رتبهامون بهتر از چیزی باشه که فکر میکنیم اما بالا بردن توقع بدتره
بعدشم مثلا 400 بکم خوش بینانی البته بازم میگم بنظر من!!!!!!!!!

در هر صورت حرف خلاف واقع گفتن درست نیست . اون هم با این تفاوت آشکار !

kianoosh-s

عضو جدید
آقا من مغازه باز کردم برنج و کل فروشی :thumbsup::thumbsup: دیگه من درس و درکنار کار ادامه می دم از ملت عقب نمونم.

بالا