درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس این یعنی چی؟

((مشاور عالی سازمان سنجش با اشاره به نحوه گزینش نهایی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد 92، از تاثیر 20 درصدی معدل دوره کارشناسی به صورت تراز شده خبر داد.

حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: پس از انتخاب رشته توسط مجازین، گزینش نهایی در کلیه کد رشته‌های تحصیلی بر اساس 80 درصد نمره آزمون و با توجه به ضوابط مربوط و 20 درصد معدل دوره کارشناسی (لیسانس) و سهمیه داوطلبان و با رعایت دیگر ضوابط و بر اساس اولویت کد رشته‌ محل‌های انتخابی انجام می‌شود.

توکلی از اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد در هفته اول شهریور ماه خبر داد و گفت: فهرست نهایی پذیرفته شدگان از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org اعلام می‌شود تا پذیرفته شدگان بر اساس برنامه زمانی مذکور نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.))
جوابت تو همینه دیگه :)
گفته تو تراز حساب میشه بنده خدا دیگه

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته این فرمولو قبلن من دیده بودم بعدش با کارنامه ها و ترازهایی که پارسه میداد چک کردم فهمیدم درسته .پارسه هم ترازو این مدلی میده پس درسته حتمن

Arrrrash

عضو جدید
آره مطمئنم .چه طوریه؟:D
البته معدل موثر محاسبه میشه که مثلن واسه بعضیا 1.02 برابر معدل اصلیه
چرا ترسیدی :D

طبق این فرمول تاثیر معدل یک نهمه
باید ضریب معدل 2 باشه.یعنی درصد تقسیم بر درصد نفر اول)*8+معدل*2

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
طبق این فرمول تاثیر معدل یک نهمه
باید ضریب معدل 2 باشه.یعنی درصد تقسیم بر درصد نفر اول)*8+معدل*2
خوب معدل رو اگه بخواد ایمن مدلی حساب کنه باید معدل شما رو بر بالاترین معدل موجود تقسم کنه بعد ضربدر بیست کنه ولی من نمیدونم چه مدلیه الانم خواستم یه نمونه کارنامه مه این مدلی حساب کرده بذارم نشد

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب معدل رو اگه بخواد ایمن مدلی حساب کنه باید معدل شما رو بر بالاترین معدل موجود تقسم کنه بعد ضربدر بیست کنه ولی من نمیدونم چه مدلیه الانم خواستم یه نمونه کارنامه مه این مدلی حساب کرده بذارم نشد

حالا داداش ول کن این حرفا رو.برا من توضیح بده.این کار خوبه بده؟ گل بسرمون بگیریم بخندیم؟چی کنیم؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به به حاج خودت
همین فرمول محاسبه.خوبه بده؟ چجوره؟ ی توضیح ریز بده نرم اینهمه بخونم
آره بد نیس البته واسه معدل بالا ها ولی به نطر من واسه معدلهای متوسط زیاد فرقی نداره و اینکه بیشتر داوطلبا معدلای متوسط دارن اگه از این فرموله استفاده کنی میبینی فرق مثلن معدلای 14 و 15 زیاد نیس بعدشم همه چیز که معدل نیس خیلی از معدل بالاها کنکورو گند میزنن
مثلن اگه معدلت 14 باشه و ترمودینامیکو 50% بزنی و نفر اول اون درس 70% بزنه ترازت میشه 7110 حالا اگه معدلت 16 باشه ترازت میشه 7300 که حالا زیاد فرقیم نداره جفتش خوب

farhad urmia

عضو جدید
خدا خیرتون بده این مسئله تاثیر معدل یکم برام روشن شد. ی سوال داشتم اگه یکی ی درس مثلا -3 بزنه و معدلشم 16 باشه تراز و درصدش تو این درصد چند میشه؟ البته این سوال رفیقمه

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر چی از کنکور دور میشم احساس میکنم گند زدم تا این آخرا دیگه فک میکنم اساسی خرابش کردم/من اینجوریم یا شماها هم اینطوری هستین؟ :cry:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا خیرتون بده این مسئله تاثیر معدل یکم برام روشن شد. ی سوال داشتم اگه یکی ی درس مثلا -3 بزنه و معدلشم 16 باشه تراز و درصدش تو این درصد چند میشه؟ البته این سوال رفیقمه
خواهش میکنم.والا نمیدونم :D جالبه با منفی تا حالا حساب نکرده بودم.اصلن اگه سفید بزنی یه ترازی مثلن 4000 میده ولی با این فرموله نمیشه حسابش کرد خودمم قاطی کردم :)

farhad urmia

عضو جدید
خواهش میکنم.والا نمیدونم :D جالبه با منفی تا حالا حساب نکرده بودم.اصلن اگه سفید بزنی یه ترازی مثلن 4000 میده ولی با این فرموله نمیشه حسابش کرد خودمم قاطی کردم :)
حمزه جان این عکست هم خیلی با مزه ست . روز اول که دیدم مردم از خنده. حمزه بچه کجای؟
راستش من دیگه بی خیال شدم دنبال کار هستم برای بعد خدمتم

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حمزه جان این عکست هم خیلی با مزه ست . روز اول که دیدم مردم از خنده. حمزه بچه کجای؟
راستش من دیگه بی خیال شدم دنبال کار هستم برای بعد خدمتم
داداش عکسه رو بکنم ببری استفاده کنی ؟:D همدان ملایر .ایشالا موفق باشی .البته شما که خدمت رفتی یه پله از بقیه جلوتر هستی

farhad urmia

عضو جدید
داداش عکسه رو بکنم ببری استفاده کنی ؟:D همدان ملایر .ایشالا موفق باشی .البته شما که خدمت رفتی یه پله از بقیه جلوتر هستی

فدات حمزه جان. داش حمزه همه چی کنکور نیست. باید رزومه پژوهشیت خوب باشه. ما تو دانشگاهمون داشتیم پسره لیسانس بود اما ی مقاله isi و دو تا مقاله تو کنگره ملی و مجلات دارای رتبه علمی پژوهشی داشت. البته کار کردن رو ی مقاله پژوهشی هم هزینه زیادی میخاد

farhad urmia

عضو جدید
من ی ماه پلیس را همدان بودم. ی رفیق ملایری داشتم فوق لیسانس بود. بچه گلی بود

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فدات حمزه جان. داش حمزه همه چی کنکور نیست. باید رزومه پژوهشیت خوب باشه. ما تو دانشگاهمون داشتیم پسره لیسانس بود اما ی مقاله isi و دو تا مقاله تو کنگره ملی و مجلات دارای رتبه علمی پژوهشی داشت. البته کار کردن رو ی مقاله پژوهشی هم هزینه زیادی میخاد

من ی ماه پلیس را همدان بودم. ی رفیق ملایری داشتم فوق لیسانس بود. بچه گلی بود
موافقم.البته اولویت اول فقط با کاره.
ملایریا همه اینجورین :D
شما هم خیلی گلی :D

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
اگه رتبم خوب نشه دیگه روم نمیشه برم خونه :cry: کاشکی میگفتم کنکورو بد دادم :cry:

نرو خونه بیا با هم بریم هرات بفروشمت به افغانیا:D

میگم من معدلم 16 و خورده ایه و معدل موثرم میشه 17 و خورده ای چقدر تاثیر داره زیاد یا کم ؟

• Like
واکنش ها: .6.

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نرو خونه بیا با هم بریم هرات بفروشمت به افغانیا:D

میگم من معدلم 16 و خورده ایه و معدل موثرم میشه 17 و خورده ای چقدر تاثیر داره زیاد یا کم ؟
حیف که الان مدیر تالار .سایت و... میان گیر میدن و الا یه چیزی می نوشتم :D
نه بابا معدلت که خیلی خوبه واسه معدلای بالا تاثیر بیشتری داره ولی خب کلن همه چیز معدل نیست
البته شما کنکورو هم ترکوندی :)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
حیف که الان مدیر تالار .سایت و... میان گیر میدن و الا یه چیزی می نوشتم :D
نه بابا معدلت که خیلی خوبه واسه معدلای بالا تاثیر بیشتری داره ولی خب کلن همه چیز معدل نیست
البته شما کنکورو هم ترکوندی :)

تهدید می کنی :D
کی گفته من ترکوندم
دست استکبار جهانی در کاره :D
یکی بود معدلش 19 بود من از زندگی نا امید شدم :biggrin:

• Like

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تهدید می کنی :D
کی گفته من ترکوندم
دست استکبار جهانی در کاره :D
یکی بود معدلش 19 بود من از زندگی نا امید شدم :biggrin:
نه بابا تهدید چیه :)
دست استکبارم درد نکنه :)
من معدلم پایین بود 15.8 ولی از روز اول که شروع کردم گفتم یه کم بیشتر میخوونم تا تاثیر معدل پایین رو از بین ببرم .
ایشالا سال بعد :D

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
نه بابا تهدید چیه :)
دست استکبارم درد نکنه :)
من معدلم پایین بود 15.8 ولی از روز اول که شروع کردم گفتم یه کم بیشتر میخوونم تا تاثیر معدل پایین رو از بین ببرم .
ایشالا سال بعد :D

اگه معدل اصلیت اینه گمونم موثرت بشه 16 و خورده ای :D اینم خوبه ها

• Like

hadi216

عضو جدید
آره احتمالن.تاثیر معدل اینجوریه که تو تراز به کار میاد و از روی ترازها هم رتبه بدست میاد
تراز=((درصد شما تقسیم بر بالاترین درصد زده شده در درس مورد نظر)ضرب درهشتاد+معدل شما)*100
اشتب زدی حمزه جان ، تراز یه بحث آماریه که از رو واریانس و غیره حساب میشه .
تراز کل = 80*تراز میانگین تراز های حساب شده برای هر درس+ 20 * تراز معدل (نسبت به بقیه معدلا و با توجه به ضریب موثر حساب میشه )
الان با این اوصاف کسی که صفر بزنه ترازش چند میشه ؟؟؟؟
اگه کسی خودش بالاترین درصد باشه چی ؟؟
تراز معدل روی هر درس تاثیر نداره بلکه با تراز میانگین همه ی درسا ، تراز اصلی رو تشکیل میده
لطفا اطلاعات غلط ندید دوستان

آخرین ویرایش:
بالا