درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
آقا پوریا شما چه سالی کنکور دادین؟میانگینتون چند شده بود؟الان چی می خونید؟رتبتون چند شده بود؟ چه قدر سوال دارم من :D

من سال قبل کنکور دادم .
رتبم شد 88.
تهران - محیط زیست روزانه قبول شدم ! همه گرایش های دیگه تهران و شریف رو زده بودم و هیچ کدوم رو نمی آوردم !! البته پلیمر شریف رو بعد محیط تهران زده بودم .. ولی اون هم نمی اوردم ! روزانه البته !
درصدهام رو هم توی تاپیک درصدای کنکور سال قبل گذاشتم.
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-درصد-درس-ها?p=6312201&viewfull=1#post6312201

آخرین ویرایش:

BULGARIA

کاربر بیش فعال
داداش من سوال 97 رو همون گزینه سنجش زدم.یعنی گزینه 1.با حرفتون امیدوار شدم:D.چرا میگی درسته؟

عدم وجود هرگونه اتلاف اصطکاکی یعنی جی؟یعنی اتلاف شکلی و سطحی نباید داشته باشیم در حالیکه مشکل ما فقط سطحی هستش ن شکلی-

آخرین ویرایش:

ziiizooo

عضو جدید
عدم وجود هرگونه اتلاف اصطکاکی یعنی جی؟یعنی اگه اتلاف شکلی باشه تشابه برقرار نیس-در حالیکه اتلاف سطحی فقط تشابه رو از بین میبره نه شکلی متوجهی داداش زیزوو-5تومن میشه خوشحالت کردم دیگه:D

دمت گرم داداش.خیلی خوشحالم کردی.:D

BULGARIA

کاربر بیش فعال
عدم وجود هرگونه اتلاف اصطکاکی یعنی جی؟یعنی اگه اتلاف شکلی باشه تشابه برقرار نیس-در حالیکه اتلاف سطحی فقط تشابه رو از بین میبره نه شکلی متوجهی داداش زیزوو-5تومن میشه خوشحالت کردم دیگه:D

داداش مهران من خودم اینو غلط زدم ولی اینارو گفتم ک واقع بین باشیم-

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلن ادبیاتت ضعیفه .ناامیدم کردی :razz: :D تو مدرسه چی نشونت دادن :D
معنی عدم وجود چیه؟:surprised:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عدم وجود هرگونه اتلاف اصطکاکی یعنی جی؟یعنی اتلاف شکلی و سطحی نباید داشته باشیم در حالیکه مشکل ما فقط سطحی هستش ن شکلی-
خو وختی میگه عدم وجود هرگونه تلفات اصطکاکی یعنی هم شکلی هم پوسته ای یعنی اگه اینا رو نداشته باشه آنالوژی درسته ولی ما میدونیم که پوسته ای مشکلی درست نمیکنه میگیم نه عدم وجود هرگونه تلفات غلط هرگونهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه :surprised:

BULGARIA

کاربر بیش فعال
خو وختی میگه عدم وجود هرگونه تلفات اصطکاکی یعنی هم شکلی هم پوسته ای یعنی اگه اینا رو نداشته باشه آنالوژی درسته ولی ما میدونیم که پوسته ای مشکلی درست نمیکنه میگیم نه عدم وجود هرگونه تلفات غلط هرگونهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه :surprised:

یه سوال:اگه اتلاف شکلی(پوسته ای) باشه تشابه برقراره یا ن؟بگو آره یا ن

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چیزی نشده:w15:-بسیار خوب حالا سوال گفته عدم وجود هر گونه اتلاف اصطکاکی باعث برقراری تشابه میشه- حالا ما فرض میکنیم که اتلاف شکلی داریم حالا بنظرت تشابه برقراره یا نه؟
منو نپیچون :D نه نمیشه دیگه:surprised:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حمزه جان استدلال شما کامل درسته ولی فک کنم سنجش استدلال مارو قبول داره(من اشتباه زدم)این سوال یه جورایی تله ی ادبیاتی داره تا تله ی علمی-
عاخه مگه ادبیات میخوان امتحان بگیرن.:razz:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جوابا بیاد معلوم میشه-نمیدونم شاید استدلال شمارو سنجش قبول کن-در هرصورت ایشالا رتبه ها همه:D خوب بیاد
آره بابا اصن بیخیال من اصن استرس این سوالو ندارم .استرس جابجا زدنو دارم.عاخه تو پارسم هم یه بار گزینه هارو جابجا زده بودم. تو میم شیمی من وخت زیاد اوردم دوبار چک کردم ولی بازم میترسم.بیشتر نگران گازم:cry:

BULGARIA

کاربر بیش فعال
آره بابا اصن بیخیال من اصن استرس این سوالو ندارم .استرس جابجا زدنو دارم.عاخه تو پارسم هم یه بار گزینه هارو جابجا زده بودم. تو میم شیمی من وخت زیاد اوردم دوبار چک کردم ولی بازم میترسم.بیشتر نگران گازم:cry:

تویه میم شیمی 2بار جوابارو چک کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بجای زبان و کنترل من ترمو زدی :Dاون آزمون پارسه چ بلایی سرت اومد؟
تو50% دوم که اولین ازمونم بود توعملیات 2 تا تستو جوابارو عجله کرده بودم به جای لینکه مثلن دور گزینه 2 رو خط بکشم 3 رو کشیده بودم همینم وارده پاسخ نامه کردم خلاصه رف تو پاچم.راستی شنیدم که میگن 2 باری تصحیح میکنن پاسخ نامه رو یعنی تو دسگاه میکننش خوبه والا از استرسم کم شده

BULGARIA

کاربر بیش فعال
تو50% دوم که اولین ازمونم بود توعملیات 2 تا تستو جوابارو عجله کرده بودم به جای لینکه مثلن دور گزینه 2 رو خط بکشم 3 رو کشیده بودم همینم وارده پاسخ نامه کردم خلاصه رف تو پاچم.راستی شنیدم که میگن 2 باری تصحیح میکنن پاسخ نامه رو یعنی تو دسگاه میکننش خوبه والا از استرسم کم شده

آره تا اگه کمرنگ هم زده باشی دستگاه بخونش

8822443018

عضو جدید
دوستان سلام

تو بیو به نظرتون چند میشم ؟

سنتیک 84
پدیده 40
ترمو 70
بقیه سفید

Arrrrash

عضو جدید
اقا من دیشب داشتم تو سایت میچرخیدم یهو یه فایل صوتی از سمیعی گهر پیدا کردم راجع به کنکور امسال.گفته بود کسایی که میانگینشون بین 40 تا 50 باشه رتبشون با پارسال هیچ فرقی نمیکنه.من از دیشبه دپرسم کلا :cry:

بالا