درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا جوابا مثل پارسال 22 وم میاد:(
I have Stress
I am student
اندر احوالات زبان خوندن:biggrin:
داداش الان تو جهان نیوز زده بود که سنجش گفته هفته ی دیگه زمانش رو اعلام میکنه ولی فک کنم تو بدترین حالت 16 ام 17 ام بدن ته تهش دیگه 18 ام
آخه مگه میخوان چیکار کنن:razz:

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
داداش الان تو جهان نیوز زده بود که سنجش گفته هفته ی دیگه زمانش رو اعلام میکنه ولی فک کنم تو بدترین حالت 16 ام 17 ام بدن ته تهش دیگه 18 ام
آخه مگه میخوان چیکار کنن:razz:

معمولا سنجش 5 6 روز قبلش میاد شکو میده تا همه آماده شن واسه رد کردن سکتهه
احتمالا همین تاریخایی که گفتی درسته

(M&M)

کاربر بیش فعال
من طاقت دیدن رتبه فجیعمو ندارممممممممممممممممممممممممممممممم:cry:

ziiizooo

عضو جدید
من که دیگه واقعا دارم دیوانه میشم.این جوابا پس کی میاددددددددد:cry:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من که دیگه واقعا دارم دیوانه میشم.این جوابا پس کی میاددددددددد:cry:
داش ziiizooo زوده واسه دیوونه شدن :D بذار بعد جواباراستی خوب کاری می کنی بیو رو نمیزنی البته به نطر من چون من خودم درس میخوونم که پول درارم بعدش اگه بخوام بخوونمو هیچی که بدرد نمیخوره (البته اگه با این میم شیمیم کار گیر بیاد)
البته تنها گرایش میم شیمی که بورسیه داشت تو دکتری بیو بود امسال

ziiizooo

عضو جدید
داش ziiizooo زوده واسه دیوونه شدن :D بذار بعد جواباراستی خوب کاری می کنی بیو رو نمیزنی البته به نطر من چون من خودم درس میخوونم که پول درارم بعدش اگه بخوام بخوونمو هیچی که بدرد نمیخوره (البته اگه با این میم شیمیم کار گیر بیاد)
البته تنها گرایش میم شیمی که بورسیه داشت تو دکتری بیو بود امسال
منم دقیقا مثل خودتم.قصد کار دارم.اصلا هم به فکر دکتری نیستم.آدم اگه بخواد کار کنه اصلا نمی تونه دکتری بخونه.خیلی از رتبه های 1 رقمی دکتری بعد 1.2 سال انصراف دادن.مثلا آقای کیاشمشکی که رتبه 1 رقمی دکتری بوده(یکی ازhead های سازه هستش و تو تدریس کلاسهای تجهیزات فرایندی معروفن) بعد 3 سال انصراف داده.میگه اگه بخوای کار کنی اصلا نمیشه.یا همین سمیعی گوهر.اونم انصراف داده از دکتری.من الان 25 سالمه.تازه سربازیم نرفتم.فک کن 3 ساله یا کمتر ارشد رو تموم کنم .2 سالم برم سربازی.بعدش 4 سالم دکتری بخونم.اونوقت میشم 34.35 ساله بدون درامد ماهیانه:D.حالا باید برم زن بگیرم .اونوقت بیلم ندارم که به خانواده عروس بگم دخترتونو بدین:D.برای همین دیگه تصمیممو گرفتم که مهندسی شیمی بخونم و بعد این 2 سال برم سر کار.البته اینجوریم اونقدر فرقش نیست:biggrin::D

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم دقیقا مثل خودتم.قصد کار دارم.اصلا هم به فکر دکتری نیستم.آدم اگه بخواد کار کنه اصلا نمی تونه دکتری بخونه.خیلی از رتبه های 1 رقمی دکتری بعد 1.2 سال انصراف دادن.مثلا آقای کیاشمشکی که رتبه 1 رقمی دکتری بوده بعد 2 سال انصراف داده.میگه اگه بخوای کار کنی اصلا نمیشه.یا همین سمیعی گوهر.اونم انصراف داده از دکتری.من الان 25 سالمه.تازه سربازیم نرفتم.فک کن 3 ساله یا کمتر ارشد رو تموم کنم .2 سالم برم سربازی.بعدش 4 سالم دکتری بخونم.اونوقت میشم 34.35 ساله بدون درامد ماهیانه:D.حالا باید برم زن بگیرم .اونوقت بیلم ندارم که به خانواده عروس بگم دخترتونو بدین:D.برای همین دیگه تصمیممو گرفتم که مهندسی شیمی بخونم و بعد این 2 سال برم سر کار.البته اینجوریم اونقدر فرقش نیست:biggrin::D
من فراوری گازم شرکت کردم والا اگه رتبم بخوره (که نمیخوره :D) همونو میزنم یعنی اگه رتبه میم شیمیمم زیر 100 شه(که نمیشه) باز اونو میزنم آخه استخدام میکنن فک کنم .یکی از نزدیکانمون دکتری مکانیک شریف میخوونه ازش پرسیدم تهران بعدش دکتری و اینا یا گاز و اهواز و کار؟گفت فقط کار
گفتم تهران خارج کانادا :D ؟ گفت کار کار کار

kianoosh-s

عضو جدید
منم دقیقا مثل خودتم.قصد کار دارم.اصلا هم به فکر دکتری نیستم.آدم اگه بخواد کار کنه اصلا نمی تونه دکتری بخونه.خیلی از رتبه های 1 رقمی دکتری بعد 1.2 سال انصراف دادن.مثلا آقای کیاشمشکی که رتبه 1 رقمی دکتری بوده(یکی ازhead های سازه هستش و تو تدریس کلاسهای تجهیزات فرایندی معروفن) بعد 3 سال انصراف داده.میگه اگه بخوای کار کنی اصلا نمیشه.یا همین سمیعی گوهر.اونم انصراف داده از دکتری.من الان 25 سالمه.تازه سربازیم نرفتم.فک کن 3 ساله یا کمتر ارشد رو تموم کنم .2 سالم برم سربازی.بعدش 4 سالم دکتری بخونم.اونوقت میشم 34.35 ساله بدون درامد ماهیانه:D.حالا باید برم زن بگیرم .اونوقت بیلم ندارم که به خانواده عروس بگم دخترتونو بدین:D.برای همین دیگه تصمیممو گرفتم که مهندسی شیمی بخونم و بعد این 2 سال برم سر کار.البته اینجوریم اونقدر فرقش نیست:biggrin::D
این خدمت لعنتی ام شده غصه خوبه من 23 سال شده میگم به نظرت حین تحصیل ارشد میشه کار کرد؟؟اصلا می شه پیدا کرد قبل خدمت؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من فراوری گازم شرکت کردم والا اگه رتبم بخوره (که نمیخوره :D) همونو میزنم یعنی اگه رتبه میم شیمیمم زیر 100 شه(که نمیشه) باز اونو میزنم آخه استخدام میکنن فک کنم .یکی از نزدیکانمون دکتری مکانیک شریف میخوونه ازش پرسیدم تهران بعدش دکتری و اینا یا گاز و اهواز و کار؟گفت فقط کار

شما فراوری گاز بری برای استخدامی سهمیه داری
رو دست فراوری گاز رشته نیست خدایی

kianoosh-s

عضو جدید
یکی از اقوام هم تهران هسته ای می خونه دکترا 33 سالش هنوز پولش از حاجیش میگیره :Dبهش میگیم دکتر اعصباش خورد می شه آقا اونم میگه کار کار کارکارکار......(تا یک ساعت بعد)

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما فراوری گاز بری برای استخدامی سهمیه داری
رو دست فراوری گاز رشته نیست خدایی
آره میدونم ولی خو لامصب میگه اونجا خیلی گرمه رفیقم زنگ زده بود دو هفته پیش میگفت دارم کباب میشم!!!
کلن 14 تا میگیرن پارسال 2یا 3 نفرشونم انگار از شاگرد اولای خودشون گرفتن

ziiizooo

عضو جدید
این خدمت لعنتی ام شده غصه خوبه من 23 سال شده میگم به نظرت حین تحصیل ارشد میشه کار کرد؟؟اصلا می شه پیدا کرد قبل خدمت؟

حاجی بستگی به آدم داره.اگه دانشگاه آزاد بخونی میتونی.ولی اگه سراسری باشی سخته ولی بازم شاید بشه.من همه دوستام که پارسال پیارسال قبول شدن میگن دهنشون رو سرویس کردن انقدر استادا همشون پروژه می خوان برای همه درسا ازشون.ولی یکی از دوستام که آزاد میخونه زیاد اینجوری نیست

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکی از دوستای ما میگفت که دوستش(چی شد :D) تو استخدامی شرکت گاز اقماری قبول شده 14 14 با استاداش انگار صحبت کرده قبول کردن ولی لوش ندادن

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره میدونم ولی خو لامصب میگه اونجا خیلی گرمه رفیقم زنگ زده بود دو هفته پیش میگفت دارم کباب میشم!!!
کلن 14 تا میگیرن پارسال 2یا 3 نفرشونم انگار از شاگرد اولای خودشون گرفتن

رشته ما اینطوریه شما بخوای کارم کنی باید بری تو این محیطا های گرم و خشن:Dاگه ایشالله فراوریت خوب شد شک نکم حتما بزن جلوتر از شیمی

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رشته ما اینطوریه شما بخوای کارم کنی باید بری تو این محیطا های گرم و خشن:Dاگه ایشالله فراوریت خوب شد شک نکم حتما بزن جلوتر از شیمی
آره صد در صد همین کارو میکنم دعا کنید بیارم رتبشو:w27::w27:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انشا الله میاری.به نظر من مهندسی شیمی هم 70.60 میشی
ایشالا شما و همه بچه ها خوب باشه رتبتون منم اون بغلاش یه رتبه ای بیارم :)
ولی کاش میشد فروخت رتبه رو (من 5 تومن میفروختم خدایی :cool:)
:D
(نیومده فروختمش :D حالا یهو میاد 1000)

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره بابا 70.60 میشه این خودشو مظلوم میکنه باور نکنید:biggrin:
حالا از این رتبه گذشته دهن من یکی آسفالت شد واسه کنکور
چون از پاییز تا آخر زمستون سرما میخورم همیشه :) یه کلاه تو کلم بود 24 ساعته مثه پیرمردا خدایی همه یه جوری نگا میکردن
شب کنکور گازم اصن خوابم نبرد دیگه کلن کلکسیون مشکلات رو داشتم هر روزم از 7 صبح تا آخر شب تو کتابخونه
ولی خب می ارزید :)

بالا