داداش الان تو جهان نیوز زده بود که سنجش گفته هفته ی دیگه زمانش رو اعلام میکنه ولی فک کنم تو بدترین حالت 16 ام 17 ام بدن ته تهش دیگه 18 اماقا جوابا مثل پارسال 22 وم میاد
I have Stress
I am student
اندر احوالات زبان خوندن![]()
آخه مگه میخوان چیکار کنن

داداش الان تو جهان نیوز زده بود که سنجش گفته هفته ی دیگه زمانش رو اعلام میکنه ولی فک کنم تو بدترین حالت 16 ام 17 ام بدن ته تهش دیگه 18 اماقا جوابا مثل پارسال 22 وم میاد
I have Stress
I am student
داداش الان تو جهان نیوز زده بود که سنجش گفته هفته ی دیگه زمانش رو اعلام میکنه ولی فک کنم تو بدترین حالت 16 ام 17 ام بدن ته تهش دیگه 18 ام
آخه مگه میخوان چیکار کنن![]()
داداش الان تو جهان نیوز زده بود که سنجش گفته هفته ی دیگه زمانش رو اعلام میکنه ولی فک کنم تو بدترین حالت 16 ام 17 ام بدن ته تهش دیگه 18 ام
آخه مگه میخوان چیکار کنن![]()
من طاقت دیدن رتبه فجیعمو ندارممممممممممممممممممممممممممممممم![]()
ولی من دارم یعنی مجاز میشیم)
من پارسال رتبم اومد کلی گریه کردم الان آبدیده شدم
نه بابا کاش الان اسفند بودمجاز شدن به چه دردی میخوره؟
کاش الان خرداد بود.
سلام نه گفته بود که هفته بعد میگیم کی اعلام میشه جواباسلام
یعنی هفته دیگه جوابا میاد؟![]()
آخ آخ درد مشترکولی من دارم یعنی مجاز میشیم)
من پارسال رتبم اومد کلی گریه کردم الان آبدیده شدم
آخ آخ درد مشترک
شما باید برای رد کردن این بحران از تجربیات پیر کنکور (شادی.م)استفاده کنیدمن طاقت دیدن رتبه فجیعمو ندارممممممممممممممممممممممممممممممم![]()
شما باید برای رد کردن این بحران از تجربیات پیر کنکور (شادی.م)استفاده کنید![]()
اقا جوابا مثل پارسال 22 وم میاد
I have Stress
I am student
داش ziiizooo زوده واسه دیوونه شدنمن که دیگه واقعا دارم دیوانه میشم.این جوابا پس کی میاددددددددد![]()
منم دقیقا مثل خودتم.قصد کار دارم.اصلا هم به فکر دکتری نیستم.آدم اگه بخواد کار کنه اصلا نمی تونه دکتری بخونه.خیلی از رتبه های 1 رقمی دکتری بعد 1.2 سال انصراف دادن.مثلا آقای کیاشمشکی که رتبه 1 رقمی دکتری بوده(یکی ازhead های سازه هستش و تو تدریس کلاسهای تجهیزات فرایندی معروفن) بعد 3 سال انصراف داده.میگه اگه بخوای کار کنی اصلا نمیشه.یا همین سمیعی گوهر.اونم انصراف داده از دکتری.من الان 25 سالمه.تازه سربازیم نرفتم.فک کن 3 ساله یا کمتر ارشد رو تموم کنم .2 سالم برم سربازی.بعدش 4 سالم دکتری بخونم.اونوقت میشم 34.35 ساله بدون درامد ماهیانهداش ziiizooo زوده واسه دیوونه شدنبذار بعد جواباراستی خوب کاری می کنی بیو رو نمیزنی البته به نطر من چون من خودم درس میخوونم که پول درارم بعدش اگه بخوام بخوونمو هیچی که بدرد نمیخوره (البته اگه با این میم شیمیم کار گیر بیاد)
البته تنها گرایش میم شیمی که بورسیه داشت تو دکتری بیو بود امسال
من فراوری گازم شرکت کردم والا اگه رتبم بخوره (که نمیخورهمنم دقیقا مثل خودتم.قصد کار دارم.اصلا هم به فکر دکتری نیستم.آدم اگه بخواد کار کنه اصلا نمی تونه دکتری بخونه.خیلی از رتبه های 1 رقمی دکتری بعد 1.2 سال انصراف دادن.مثلا آقای کیاشمشکی که رتبه 1 رقمی دکتری بوده بعد 2 سال انصراف داده.میگه اگه بخوای کار کنی اصلا نمیشه.یا همین سمیعی گوهر.اونم انصراف داده از دکتری.من الان 25 سالمه.تازه سربازیم نرفتم.فک کن 3 ساله یا کمتر ارشد رو تموم کنم .2 سالم برم سربازی.بعدش 4 سالم دکتری بخونم.اونوقت میشم 34.35 ساله بدون درامد ماهیانه.حالا باید برم زن بگیرم .اونوقت بیلم ندارم که به خانواده عروس بگم دخترتونو بدین
.برای همین دیگه تصمیممو گرفتم که مهندسی شیمی بخونم و بعد این 2 سال برم سر کار.البته اینجوریم اونقدر فرقش نیست
![]()
این خدمت لعنتی ام شده غصه خوبه من 23 سال شده میگم به نظرت حین تحصیل ارشد میشه کار کرد؟؟اصلا می شه پیدا کرد قبل خدمت؟منم دقیقا مثل خودتم.قصد کار دارم.اصلا هم به فکر دکتری نیستم.آدم اگه بخواد کار کنه اصلا نمی تونه دکتری بخونه.خیلی از رتبه های 1 رقمی دکتری بعد 1.2 سال انصراف دادن.مثلا آقای کیاشمشکی که رتبه 1 رقمی دکتری بوده(یکی ازhead های سازه هستش و تو تدریس کلاسهای تجهیزات فرایندی معروفن) بعد 3 سال انصراف داده.میگه اگه بخوای کار کنی اصلا نمیشه.یا همین سمیعی گوهر.اونم انصراف داده از دکتری.من الان 25 سالمه.تازه سربازیم نرفتم.فک کن 3 ساله یا کمتر ارشد رو تموم کنم .2 سالم برم سربازی.بعدش 4 سالم دکتری بخونم.اونوقت میشم 34.35 ساله بدون درامد ماهیانه.حالا باید برم زن بگیرم .اونوقت بیلم ندارم که به خانواده عروس بگم دخترتونو بدین
.برای همین دیگه تصمیممو گرفتم که مهندسی شیمی بخونم و بعد این 2 سال برم سر کار.البته اینجوریم اونقدر فرقش نیست
![]()
من فراوری گازم شرکت کردم والا اگه رتبم بخوره (که نمیخوره) همونو میزنم یعنی اگه رتبه میم شیمیمم زیر 100 شه(که نمیشه) باز اونو میزنم آخه استخدام میکنن فک کنم .یکی از نزدیکانمون دکتری مکانیک شریف میخوونه ازش پرسیدم تهران بعدش دکتری و اینا یا گاز و اهواز و کار؟گفت فقط کار
گفتم تهران خارج کانادا؟ گفت کار کار کار
یکی از اقوام هم تهران هسته ای می خونه دکترا 33 سالش هنوز پولش از حاجیش میگیرهمن فراوری گازم شرکت کردم والا اگه رتبم بخوره (که نمیخوره) همونو میزنم یعنی اگه رتبه میم شیمیمم زیر 100 شه(که نمیشه) باز اونو میزنم آخه استخدام میکنن فک کنم .یکی از نزدیکانمون دکتری مکانیک شریف میخوونه ازش پرسیدم تهران بعدش دکتری و اینا یا گاز و اهواز و کار؟گفت فقط کار
گفتم تهران خارج کانادا؟ گفت کار کار کار
آره میدونم ولی خو لامصب میگه اونجا خیلی گرمه رفیقم زنگ زده بود دو هفته پیش میگفت دارم کباب میشم!!!شما فراوری گاز بری برای استخدامی سهمیه داری
رو دست فراوری گاز رشته نیست خدایی
این خدمت لعنتی ام شده غصه خوبه من 23 سال شده میگم به نظرت حین تحصیل ارشد میشه کار کرد؟؟اصلا می شه پیدا کرد قبل خدمت؟
یکی از دوستای ما میگفت که دوستش(چی شداین خدمت لعنتی ام شده غصه خوبه من 23 سال شده میگم به نظرت حین تحصیل ارشد میشه کار کرد؟؟اصلا می شه پیدا کرد قبل خدمت؟
آره میدونم ولی خو لامصب میگه اونجا خیلی گرمه رفیقم زنگ زده بود دو هفته پیش میگفت دارم کباب میشم!!!
کلن 14 تا میگیرن پارسال 2یا 3 نفرشونم انگار از شاگرد اولای خودشون گرفتن
آره صد در صد همین کارو میکنم دعا کنید بیارم رتبشورشته ما اینطوریه شما بخوای کارم کنی باید بری تو این محیطا های گرم و خشناگه ایشالله فراوریت خوب شد شک نکم حتما بزن جلوتر از شیمی
آره صد در صد همین کارو میکنم دعا کنید بیارم رتبشو![]()
ایشالا شما و همه بچه ها خوب باشه رتبتون منم اون بغلاش یه رتبه ای بیارمانشا الله میاری.به نظر من مهندسی شیمی هم 70.60 میشی
انشا الله میاری.به نظر من مهندسی شیمی هم 70.60 میشی
حالا از این رتبه گذشته دهن من یکی آسفالت شد واسه کنکوراره بابا 70.60 میشه این خودشو مظلوم میکنه باور نکنید![]()