درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

ziiizooo

عضو جدید
اره خدایی من توی ازمونایی که از خودم می گرفتم و سال 90 رو شبیه سازی زدم با وجود اینکه اصلا سوالات 90 رو تابحال ندیده بودم خیلی خیلی بهتر از کنکور امسال بودم
ولی خداییش عملیاتش(نه جرمش)یه مقدار سنگین بود .مثلا پدیده hystersis بعد سال 90 چون تو کنکورش اومده بود برای ما نکته شد تو کتابا و الان که میبینیم این تستو میگیم چه قدر آسون در صورتی که اون بد بخت ها تو کتابای کنکور همچین چیزیو اون سال ندیده بودن.یه چند تا سوال این شکلی اون سال تو عملیتاش بود.ولی خدایی برو سال 90 رو نگاه کن .خداوکیلی ترمو حرارت سیالاتش از امسال آسون تر بوده.و میانگینش به خاطر درصد جرم بوده که پایین اومده نسبت به سالهای دیگه.همین سال پیشم خداییش سیالات و حرارتش خیلی سخت بوده ولی چون جرمش گلاب بوده برای همین میانگینا از سال 90 بیشتر شده.ولی سال 91 همه درساش آسون بوده .برای همین بالاترین میانگین درصد رو تو 10 سال اخیر داشته

آخرین ویرایش:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی خداییش عملیاتش(نه جرمش)یه مقدار سنگین بود .مثلا پدیده hystersis بعد سال 90 چون تو کنکورش اومده بود برای ما نکته شد تو کتابا و الان که میبینیم این تستو میگیم چه قدر آسون در صورتی که اون بد بخت ها تو کتابای کنکور همچین چیزیو اون سال ندیده بودن.یه چند تا سوال این شکلی اون سال تو عملیتاش بود.ولی خدایی برو سال 90 رو نگاه کن .خداوکیلی ترمو حرارت سیالاتش از امسال آسون تر بوده

جرم و عملیاتو من مثل امسال60 زدم توی سال 90.ولی سیالات و 62 زدم اما امسال 33 بود :Dترمو رو اونجام مثل امسال خراب کردم:)

kianoosh-s

عضو جدید
اره خدایی من توی ازمونایی که از خودم می گرفتم و سال 90 رو شبیه سازی زدم با وجود اینکه اصلا سوالات 90 رو تابحال ندیده بودم خیلی خیلی بهتر از کنکور امسال بودم
93 مزخرف بود از همه لحاظ تعداد سوالای اشتباه ,سختی زیاد من سال قبل اومدم خونه دقیقا رتبم می دونستم ولی امسال فقط می دونم بین 350 تا 1200 ام ,خیلی می ترسم اینا غلطا شون تصحیح نکن

ziiizooo

عضو جدید
93 مزخرف بود از همه لحاظ تعداد سوالای اشتباه ,سختی زیاد من سال قبل اومدم خونه دقیقا رتبم می دونستم ولی امسال فقط می دونم بین 350 تا 1200 ام ,خیلی می ترسم اینا غلطا شون تصحیح نکن

نگران نباش کیانوش.پارسال 4 تا سوال حرارت کلیدشون عوض شده بود(34.40.41.43).یک سوال راکتور.و یه سوال سیالات.امثالم درست میکنن.ولی من امیدوارم سوال 97 رو عوض نکنن [:D.چون من گزینه 1 رو زدم

kianoosh-s

عضو جدید
نگران نباش کیانوش.پارسال 4 تا سوال حرارت کلیدشون عوض شده بود(34.40.41.43).یک سوال راکتور.و یه سوال سیالات.امثالم درست میکنن.ولی من امیدوارم سوال 97 رو عوض نکنن [:D.چون من گزینه 1 رو زدم
:biggrin: من ۳ زدم روزبه ولی سوال 96 گزینه ی 3 درست من تازه فهمیدم توی صورت خیلی باید دقت کرد.بزار عدالت رعایت شه من سرمم بریده شده مشکل ندارم.

kianoosh-s

عضو جدید
سلام دوستان کسی می دونه کنکور 90 هم که خیلی سوالات غلط داشته چند تا از این سوالات تصحیح شده؟فایل کلید نهایی رو کسی داره سال 90؟

ziiizooo

عضو جدید
سلام دوستان کسی می دونه کنکور 90 هم که خیلی سوالات غلط داشته چند تا از این سوالات تصحیح شده؟فایل کلید نهایی رو کسی داره سال 90؟

سال پیش, اولین سالی بود که کلید نهایی رو سازمان سنجش منتشر کرد.برای سال پیش رو الان میزارم1257-1.jpg

ziiizooo

عضو جدید
کی این کلید رو اعلام کردند یادت نیس ؟برای امسال اطلاعی نداری؟

دقیق یادم نیست.من دی رفتم تو سایتش بود.ولی به محض اینکه کلید امسال اومد تو سایت سنجش.سنجش همه کلیدهای سایت رو از جمله همین کلید رو از سایتش حذف کرد.امسال حدس می زنم بعد انتشار رتبه ها بیاد کلید نهایی.پارسال 2 تا تست کلا گزینه اش عوض شد .بقیش با تا ثیر مثبت اصلاح شد

BULGARIA

کاربر بیش فعال
دقیق یادم نیست.من دی رفتم تو سایتش بود.ولی به محض اینکه کلید امسال اومد تو سایت سنجش.سنجش همه کلیدهای سایت رو از جمله همین کلید رو از سایتش حذف کرد.امسال حدس می زنم بعد انتشار رتبه ها بیاد کلید نهایی.پارسال 2 تا تست کلا گزینه اش عوض شد .بقیش با تا ثیر مثبت اصلاح شد
تاثیر مثبت یعنی اونایی که کلید درست زدند سوال حساب میشه و برای بقیه حذفه درسته؟

ziiizooo

عضو جدید
سازمان سنجش پاسخبرگ داوطلب ها رو اطلاع نداری که روی سایتش قرار میده یا نه؟

تا حالا که قرار نداده ولی یهو دیدی امسال برای اولین بار قرار داد.منم خیلی دوست دارم قرار بده.چون اگه قرار بده دیگه اعتراضها هم کم میشه

BULGARIA

کاربر بیش فعال
تا حالا که قرار نداده ولی یهو دیدی امسال برای اولین بار قرار داد.منم خیلی دوست دارم قرار بده.چون اگه قرار بده دیگه اعتراضها هم کم میشه
رییس سازمان سنجش گفته بود که نیمه دوم اردیبهشت قرار میده رو سایت_اینکه زمان اعلام رتبها میگه یا بعدش اعلام میکنه رو خبر ندارم_گفتم شاید شما بیشتر بدونی-ایقد جوش 97 رو نزن فک نکنم لاقل یه تست جرم دانشگاتو عوض کنه درسته مهمه

ziiizooo

عضو جدید
رییس سازمان سنجش گفته بود که نیمه دوم اردیبهشت قرار میده رو سایت_اینکه زمان اعلام رتبها میگه یا بعدش اعلام میکنه رو خبر ندارم_گفتم شاید شما بیشتر بدونی-ایقد جوش 97 رو نزن فک نکنم لاقل یه تست جرم دانشگاتو عوض کنه درسته مهمه
رییس سازمان سنجش گفته پاسخ برگ هارو منتشر می کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sahar_farj

عضو جدید
هروقت میام اینجا...اعابم بهم میریزه.....درصدای بچهها را میبینم افسردگی میگیرم..... با این حال امیدورام موفق باشید.

hadi216

عضو جدید
پارسال یکی از دوستام با 950 روزانه بدون گرایش قبول شده
فقط میدونم که سطحش بالا نیست

hadi216

عضو جدید
بچه ها به نظر شما صنعتی اصفهان شرایطش بهتره یا فردوسی مشهد ؟؟
از نظره فاصله تقریبا برابرند واسم ، صنعتی اصفهان میگن خیلی سخت تر از فردوسی میگیرن ، ولی میدونم که چون اسمش صنعتیه بیشتر قبولش دارن
منظورم تو گرایش فرآینده
کلا میشه کاره مرتبط تو این 2تا شهر پیدا کرد ؟؟ البته بدون پایان خدمت

بالا