درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

sungirl5

عضو جدید
شریف
امیرکبیر
تهران
تربیت مدرس
علم و صنعت
پژوهشکده

جز تهران هم دیگه دیگه کلا نمیکشم!!!

خیلی به تهران قبول شدنم امید داشتم اما با دیدن درصدای یه سری از دوستان الان تو فکر همون پژوهشکده ام فقط:eek:

پژوهشکده عیب بزرگش اینه که دکترارو باید بیخیال شد.البته اینطور که شنیدم.

بروبچ این دانشگاه ها یکمی رویایین!!!! نظرتون بین شیراز/ص اصفهان/اصهان/فردوسی /تبریز چیه؟

farhad urmia

عضو جدید
پس امسال چطور میگین 1150 میشین؟امسالم تقریبا مثل پارساله مگه همه نمیگن؟

آخه دوست من کجایه کنکور پارسال با امسال یکیه؟ کنکور پارسال آسون بود. امسال سوالات واقعا سخت بود. کنکور 93 رو با کنکور 90 مقایسه کن. سطح سوالات امسال واقعا بالا بود.

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به دوستان
سال نوتون مبارک
به نظر دوستان چی میشه؟؟؟
حداقل میانگین : 38 یا 39 (با فرض درس نکردن هیچ کدوم از سوالا و بر حسب کلید اولیه)
حداکثر میانگین : 43 یا 44

ممنون

farhad urmia

عضو جدید
سلام به دوستان
سال نوتون مبارک
به نظر دوستان چی میشه؟؟؟
حداقل میانگین : 38 یا 39 (با فرض درس نکردن هیچ کدوم از سوالا و بر حسب کلید اولیه)
حداقل میانگینت جای سوال داره. این حداقل و حداکثر رو برای چه دانشگاهی میگی؟
ممنون
این حداقل و حداکثر رو برای چه دانشگاهی میگی؟ گنگ حرف نزن

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به دوستان
سال نوتون مبارک
به نظر دوستان چی میشه؟؟؟

ممنون
ممنون سال نو شما هم مبارک
فکر کنم قبلانم این سوالتونو مطرح کرده بودید.در هر 2 حالت زیر 400 ایشالله

S.Mehran.S

عضو جدید
سلام به دوستان
سال نوتون مبارک
به نظر دوستان چی میشه؟؟؟

ممنون

در بهترین حالت زیر 200
در بدتربن حالت زیر 400

kianoosh-s

عضو جدید
سلام
حرارت 45 ترمو40 مکانیک 33.33 جرم 20 سنتیک 55 ریاضی 44.44 چند می شم به نظر شما؟معدل 14.5

kianoosh-s

عضو جدید
حرارت 34 گزینه ی چهار بشه که درست تره چون گزینه ی 2 واژه ی خیلی به کار نبرده میانگینم می شه 35 وگرنه 33.46 ببینید این غلطا چقدر موثره!!رتبه ها خیلی جابه جا می شه بهتون قول میدم

ziiizooo

عضو جدید
بعید میدونم مثل کنکور 90 باشه . مگه نه ؟

کی گفته کنکور 90 سخت بود؟؟؟کنکور 90 فقط و فقط عملیاتش خیلی سخت بودو نامتعارف و چندتا سوال ریاضیش(فقط 4 تا 5 تا سوال.بقیه سوالهای ریاضیشو با یک نگاه میشد حل کنی).اگه میبینید میانگینای سال 90 خیلی پایین هست فقط و فقط به خاطر عملیاتش بوده که میانگیناش پایین بوده.چون عملیات 4 واحدی هست و خیلی خیلی تاثیر داره تو میانگین و به شدت میانگینو پایین میکشه.درس به درسم که بررسی کنیم.حرارت وترمو و سیالات وحتی کنترل و راکتور سال 90 به مراتب از امسال آسون تر بوده(حتی کنترل امسالم از سالهای پیش سخت تر بود).شما برین کارنامه های سال 90 رو ببینید.همه درصدای درسهای سال 90برای رتبه های مختلف(به غیر از جرم وعملیات) دقیقا برابری میکنه با درصدهای همون رتبه ها در سال 91و92 (که به اعتقاد همه کارشناسا و دانشجویان جزو هلوترین کنکورها بوده).پس الکی نگین کنکور 90 خیلی سخت بوده.کنکور ما هم خیلی سخت نبود ولی چون اولین سالی بود که سبک سوالا کاملا عوض شده بود(البته تو بیشتر رشته ها امسال سبک سوالا عوض شده بوده) به خاطر همین یک ذره سخت به نظر میرسید .هر ساله(به غیر از سال 91) حدودی1یا 2 تا درس سخت میشه تو کنکورا که از بخت بد سال نودی ها جرم اون سال سنگین بوده.همین سال پیش که همه میگن آسون بوده خداییش سیالات و حرارتش خیلی سخت بود.ولی چون جرمش آسون بوده میانگینا بالاتر از سال 90 بود و همه میگن پارسال آسون بود.چون همه سختی رو با جرم می سنجن(البته اشتباه نیست این فکر).ولی در کل کنکور ما( اگه بخوای درس به درس بسنجی) از 90 سخت تر بود ولی جرم و عملیات 90 خداوکیلی سخت بود چون رتبه 1 جرم اون سال 65 زده بود.

آخرین ویرایش:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کی گفته کنکور 90 سخت بود؟؟؟کنکور 90 فقط و فقط عملیاتش خیلی سخت بودو نامتعارف و چندتا سوال ریاضیش(فقط 4 تا 5 تا سوال.بقیه سوالهای ریاضیشو با یک نگاه میشد حل کنی).اگه میبینید میانگینای سال 90 خیلی پایین هست فقط و فقط به خاطر عملیاتش بوده که میانگیناش پایین بوده.چون عملیات 4 واحدی هست و خیلی خیلی تاثیر داره تو میانگین و به شدت میانگینو پایین میکشه.درس به درسم که بررسی کنیم.حرارت وترمو و سیالات وحتی کنترل و راکتور سال 90 به مراتب از امسال آسون تر بوده(حتی کنترل امسالم از سالهای پیش سخت تر بود).شما برین کارنامه های سال 90 رو ببینید.همه درصدای سال 90 رتبه های مختلف(به غیر از جرم وعملیات) دقیقا برابری میکنه با همون رتبه ها در سال 91و92 (که به اعتقاد همه کارشناسا و دانشجویان جزو هلوترین کنکورها بوده).پس الکی نگین کنکور 90 خیلی سخت بوده.کنکور ما هم خیلی سخت نبود ولی چون اولین سالی بود که سبک سوالا کاملا عوض شده بود به خاطر همین یک ذره سخت به نظر میرسید .ولی در کل کنکور ما از 90 سخت تر بود ولی جرم و عملیات 90 خداوکیلی سخت بود چون رتبه 1 جرم اون سال 65 زده بود

اره خدایی من توی ازمونایی که از خودم می گرفتم و سال 90 رو شبیه سازی زدم با وجود اینکه اصلا سوالات 90 رو تابحال ندیده بودم خیلی خیلی بهتر از کنکور امسال بودم

بالا