درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

mohammad8967

عضو جدید
سلام بچه ها
من زخم خورده کنکور 90 ام. خدایی سوال ها در حد سال 90 به هیچ وجه نبود ولی انصافااز پارسال یه کوچولو سخت تر بود. باورتون میشه سال90 دوست من رشته فرآوری گاز شد 15 به نظرتون جرم وعملیات رو چند زده بود؟؟ باور کنید 8 درصد زده بود دیگه شما حساب کنکور مهندسی شیمی اون سال رو بکنید

اره درصدای 90ایا خیلی داغون بود ولی امسال ماشاالله:)

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
من زخم خورده کنکور 90 ام. خدایی سوال ها در حد سال 90 به هیچ وجه نبود ولی انصافااز پارسال یه کوچولو سخت تر بود. باورتون میشه سال90 دوست من رشته فرآوری گاز شد 15 به نظرتون جرم وعملیات رو چند زده بود؟؟ باور کنید 8 درصد زده بود دیگه شما حساب کنکور مهندسی شیمی اون سال رو بکنید

دمت گرم منم همینو میگم اگه سخت بوده یه کوچولو سختتر بوده اونجور نیس که نشه با پارسال مقایسش نکنی

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا پویا این جریان معاون سامان سنجشو که گفتید واقعنی بود یا نه ؟چند درصد احتمال میدی درست باشه

اون 350 ه؟؟؟؟مشاور نه معاون
با این اصواف فک نکنم درست باشه
البته امروز تاپیک رو نا امیدی بود:Dخدا شاهده اونی که درصدای فظایشو اینجا گذاشته بود اخر سر باید کارنامتو نشون من بدی فقط دلم میخواد درصدات کمتر از اینایی که اینجا گذاشتی باشه:D

mohammad8967

عضو جدید
اون 350 ه؟؟؟؟مشاور نه معاون
با این اصواف فک نکنم درست باشه
البته امروز تاپیک رو نا امیدی بود:Dخدا شاهده اونی که درصدای فظایشو اینجا گذاشته بود اخر سر باید کارنامتو نشون من بدی فقط دلم میخواد درصدات کمتر از اینایی که اینجا گذاشتی باشه:D

غصه نخور داداش پویا ما همون 600ایم :confused:

karba

عضو جدید
بچه ها درصدا و رتبه هایی که سازمان سنجش در نظر مگیره براساس سختی سوالاست یا درصدایی که مثلا بالا میزنند؟

karba

عضو جدید
پارسال دوست من با درصدای حرارت 11...ترمو 50...جرم 50...سینتیک 70...سیالات 10...ریاضی 30 ..رتبه 900 اورد و الان شبانه دانشگاه فردوسی پلیمر میخونه

karba

عضو جدید
راسته که میگن معدل زیر 14 واسه رتبه های کمتر اثرش بدتره تا رتبه های معمولی؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکنم واسه معدلای بین 14 تا 17 تاثیر چندانی نداشته باشه

به نطر من معدل مهم نیس زیاد یکی دو تا تست بالا تر بزنی یعنی هدفت این باشه و بیشتر بخوونی پایین بودن معدل رو درست میکنه

karba

عضو جدید
لطفا این کارنامه 92 رو یکی واسم درستش کنه اصلا نمیتونم ببینم خیلی کوچیکه زوم هم میکنم تار میشه

karba

عضو جدید
نمونه کارنامه هم همونی بود که زیر اون مطلب در مورد معدل گذاشته شده بود؟

mohammad8967

عضو جدید
عاقا من برم بخابم بلکه خاب 600 ببینم فقط دوستانی که ایتجا هستن اون لحظه ک دلتون لرزید(مثلا یکی اومد که همه رو حتی زبانو کنترلو100زده بود) منو از دعای پرفیضتون بی نصیب نذارید

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عاقا من برم بخابم بلکه خاب 600 ببینم فقط دوستانی که ایتجا هستن اون لحظه ک دلتون لرزید(مثلا یکی اومد که همه رو حتی زبانو کنترلو100زده بود) منو از دعای پرفیضتون بی نصیب نذارید

خوابای 600 ایی ببینی.منتظریم ببینیم فردا کی چیو 100 زده:D

بالا