درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

mohammad8967

عضو جدید
نه ایشالله که این طور نیست.مطمین باش که همه اون طور که میگن خوب نبودن .تازه ما که خودمونو نزاشتیم زیر 100 بشیم که

خدا از دهنت بشنفه،دقت کردی یکی درمیون اینجا و در شبکه های اجتماعی بوووووووق بحث رو دنبال میکنیم؟:D
ولی جدی نگران شدم:confused:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا از دهنت بشنفه،دقت کردی یکی درمیون اینجا و در شبکه های اجتماعی بوووووووق بحث رو دنبال میکنیم؟:D
ولی جدی نگران شدم:confused:

نگو نگو شبکه اجتماعی چیه؟2روز دیگه باید بریم مصاحبه مالک اشتر حرف شبکه اینارو نزن:Dنگران نباش ما همون 500.600 خودمونیم:biggrin:کنکور ارشد پر از سیاهی لشکره

mohammad8967

عضو جدید
نگو نگو شبکه اجتماعی چیه؟2روز دیگه باید بریم مصاحبه مالک اشتر حرف شبکه اینارو نزن:Dنگران نباش ما همون 500.600 خودمونیم:biggrin:کنکور ارشد پر از سیاهی لشکره

بابا با این درصدای بچه ها ما باید بریم بالای هزار،آخه وقتی این بچه ها که تازه یک دهم جمعیت کنکورن درصداشون بالای 50 است خب برای ما وضعیت بدتر میشه توکل به خدا
اگه یه دانشگاه رفتیم بیا زنگ تفریحا با هم بریم خوراکیامونم نصف کنیم.خببببببببببب؟:biggrin:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا با این درصدای بچه ها ما باید بریم بالای هزار،آخه وقتی این بچه ها که تازه یک دهم جمعیت کنکورن درصداشون بالای 50 است خب برای ما وضعیت بدتر میشه توکل به خدا
اگه یه دانشگاه رفتیم بیا زنگ تفریحا با هم بریم خوراکیامونم نصف کنیم.خببببببببببب؟:biggrin:

درسته ولی خیلی پرس و جو کردم خیلیا در حد ما و بدتر بودن همون 600 نفر از ما بهتر بودن:biggrin:نصف میکنیم فقط خوراکی خوب بیار معجون کره و عسل چیپس و ماست:D

mohammad8967

عضو جدید
درسته ولی خیلی پرس و جو کردم خیلیا در حد ما و بدتر بودن همون 600 نفر از ما بهتر بودن:biggrin:نصف میکنیم فقط خوراکی خوب بیار معجون کره و عسل چیپس و ماست:D

بستگی به منوی بوفه دانشگاه قوچان داره دیگه، ولی منکه اردبیل که معدن عسله میخوندم بوفش هیچوقت عسل نمیفروخت تو از من عسل میخای

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بستگی به منوی بوفه دانشگاه قوچان داره دیگه، ولی منکه اردبیل که معدن عسله میخوندم بوفش هیچوقت عسل نمیفروخت تو از من عسل میخای

اقا یه چیزی.شما نگا کن پارسال که بهزیستی بود رتبه 567 با معدل 14 و 38 درصد جرم(که تو رتبه تاثیر گذاره و پارسال اکثرا بالای 50 زده بودند) میانگینش درصداش شده 38.یعنی امسال این میانگین 5 درصد کم نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در بد بینانه ترین حالت 5 درصد.

hothit

عضو جدید
با ابن درصدای بالا پس فک نکنم کنکور سختی بوده باشه.ما رو بگو که داشتیم امسالو با سال 90 مقایسه میکردیم.الان باید با 91 مقایسه کنیم:cry:.

karba

عضو جدید
اقا همه که عالی زدن درصدارو...پس باید بریم بمیریم...میگما بچه ها این سازمان سنجش ملاک سختی سوالارو مثلا نسبت به پارسال چجوری قرار میده؟مثلا درصدی که بچه ها زدن؟یا درصدا واسشون فرق نداره مهم کیفیت سوالاست اره؟

بگییییییییییییین

آخرین ویرایش:

karba

عضو جدید
پرسش : سلام آيا نظر برخي کارشناسان درسته که ميگن اين کنکورو ميشه با سال 90 مقايسه کرد؟اگر اينطوره آيا ما ميتوتنيم لا توجه به درصدهاي سال 90 در مورد رتبه خودمون قضاوت کنيم؟پاسخ : با سلام، بله اين کنکور در کل، بين کنکورهاي چند سال اخير، قابل مقايسه با کنکور 90 است، اما همانطور که مي دانيد نه کاملا. (مشاور مهندسي شيمي) -

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پرسش : سلام آيا نظر برخي کارشناسان درسته که ميگن اين کنکورو ميشه با سال 90 مقايسه کرد؟اگر اينطوره آيا ما ميتوتنيم لا توجه به درصدهاي سال 90 در مورد رتبه خودمون قضاوت کنيم؟پاسخ : با سلام، بله اين کنکور در کل، بين کنکورهاي چند سال اخير، قابل مقايسه با کنکور 90 است، اما همانطور که مي دانيد نه کاملا. (مشاور مهندسي شيمي) -

نه کاملنش تو حلقم.بیشتر میشه گفت این کنکور سختر از 92 بود ساده تر از 90

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام من همون اول گفتم بچه ها به خاطر حرارت میگن سخت بوده اصلن شاید با پارسال فرقی نداشته
خدایی ریاضیش راحتتر بود راکتورش هم راحتتر بود جرمشم سختتر نبود ترموشم به نظر من فرقی نداشت

mohammad8967

عضو جدید
میانگین درصد رتبه 5 سال 92 : 63 درصد
میانگین درصد رتبه 1 سال 90 :63 درصد بود انصافا با همین فایلا که اینجا بود حساب کردم و بنظرم همیشه هرچقد کنکور سخت باشه اون نفرات اول بالا میزنن باید دید وسطا چه اتفاقی میفته
حالا تا اینجا که بچه ها در صد دادن 70 اینا بود!!! یعنی از هردوتای اینا بیشتر.میشه عایا؟؟؟؟ انقد جهش داشته امسال؟؟؟؟؟

karba

عضو جدید
سلام من همون اول گفتم بچه ها به خاطر حرارت میگن سخت بوده اصلن شاید با پارسال فرقی نداشته
خدایی ریاضیش راحتتر بود راکتورش هم راحتتر بود جرمشم سختتر نبود ترموشم به نظر من فرقی نداشت

جم و ترم که مشخص بود سخت تر از قبل بوده به غیراز چند نفر بقیهیا جرمشونو خراب کردن یا ترمو

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نه اقا شما الان سوالارو 40 دفعه با جواب دیدی برا اینه به نظرت راحت میاد
من هر 2 تا کنکور بودم 92 واقعا ساده تر بود خیلی

mohammad8967

عضو جدید

اولا حرارت 92انصافا سخت تر بود مال امسال فقط محاسیاتی بود رباضی پارسالم یه ذره راحت تر بود ولی دیگه خدا وکیلی جرم و ترمو راکتور پارسال اصلا قابل مقایسه با امسال نبود خیلی راحت تر بود حالا راکتور امسالم میشد زد ولی جرم و ترمو اصن نگو. اثبات این ادعامم اون سوال شوم پارشیال سه جزیی تو ترمو بود:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه اقا شما الان سوالارو 40 دفعه با جواب دیدی برا اینه به نظرت راحت میاد
من هر 2 تا کنکور بودم 92 واقعا ساده تر بود خیلی

منم بودم 92 رو چون نخوونده رفتم سر جلسه هیچی نخوونده بودم ولی یه سری سوالا رو میزدم خیال میکردم کنکور راحته و اگه میخووندم حتمن رتبه میاوردم!

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم بودم 92 رو چون نخوونده رفتم سر جلسه هیچی نخوونده بودم ولی یه سری سوالا رو میزدم خیال میکردم کنکور راحته و اگه میخووندم حتمن رتبه میاوردم!

نصف امسال میخوندم الان ترم 2 بودم تو پلی تکنیک:Dشما که درصداتون خوبه که چرا نگرانید؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اولا حرارت 92انصافا سخت تر بود مال امسال فقط محاسیاتی بود رباضی پارسالم یه ذره راحت تر بود ولی دیگه خدا وکیلی جرم و ترمو راکتور پارسال اصلا قابل مقایسه با امسال نبود خیلی راحت تر بود حالا راکتور امسالم میشد زد ولی جرم و ترمو اصن نگو. اثبات این ادعامم اون سوال شوم پارشیال سه جزیی تو ترمو بود:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

واسه من حرارت 92 سختتر بود یه ذره مفهومی تر بود ولی دیگه ریاضی رو نگو نمیگم پارسال سخت نبوده حتی مال امسالم سخت بوده ولی از پارسالی راحتتر بود تو درس ترمو هم من همون سوالی که شما میگین نزدم اون سوال ارتفاع از سطح دریا رو هم نزدم چون اصلن شبیهشو ندیده بودم همونطور که مشاورها میگفتن تو کنکور سوالات جدید رو پاشخ ندین من اصن نگاشون نکردم و همین دو تا سوال به ظاهر سخت واسه من دلیل سختی ترمو نبود چون 20 تا سوال داره ترمو و فقط اون دو تا سوال نیس که بگم سخته.راکتور رو هم من 4 یا 5 تا سوالشو اصن حفظ بودم ببین چقد داغون بود !

پیرسیک

عضو جدید
سلام بچه ها
من زخم خورده کنکور 90 ام. خدایی سوال ها در حد سال 90 به هیچ وجه نبود ولی انصافااز پارسال یه کوچولو سخت تر بود. باورتون میشه سال90 دوست من رشته فرآوری گاز شد 15 به نظرتون جرم وعملیات رو چند زده بود؟؟ باور کنید 8 درصد زده بود دیگه شما حساب کنکور مهندسی شیمی اون سال رو بکنید

mohammad8967

عضو جدید
واسه من حرارت 92 سختتر بود یه ذره مفهومی تر بود ولی دیگه ریاضی رو نگو نمیگم پارسال سخت نبوده حتی مال امسالم سخت بوده ولی از پارسالی راحتتر بود تو درس ترمو هم من همون سوالی که شما میگین نزدم اون سوال ارتفاع از سطح دریا رو هم نزدم چون اصلن شبیهشو ندیده بودم همونطور که مشاورها میگفتن تو کنکور سوالات جدید رو پاشخ ندین من اصن نگاشون نکردم و همین دو تا سوال به ظاهر سخت واسه من دلیل سختی ترمو نبود چون 20 تا سوال داره ترمو و فقط اون دو تا سوال نیس که بگم سخته.راکتور رو هم من 4 یا 5 تا سوالشو اصن حفظ بودم ببین چقد داغون بود !

خب بستگی به داتش من و شما هم داره شاید شما دانش ترموت از من بالاتره ولی اگر با دید مقایسه ای بخایم نگاه کنیم همون سوال پارشیال هرسال پایه ثابته کنکورا بوده و انقد گلابی بوده که فک کنم میدادن ک کسی صفر نزنه ولی امسال جای بسی تامل داشت و همچنین راکتور هم نگفتم نمیشد زد ولی کنکور پارسالو اگه نگا کنی 12و13 تا سوالشو میشد حفظی زد ریاضیم حالا میشه گفت در یه سطح بود (تازه بدون در نظر گرفتن اون سوالای غلط و بی جواب)

بالا