آقا من با این درصدا و با معدل 13 چند میشم حدودا ؟
حرارت 37
ترمو 61
سیالات 26
جرم 20
سنتیک (طبق سنجش 62) خودم میگم 80
ریاضی 50
احتماش هست که 500 بشید
آقا من با این درصدا و با معدل 13 چند میشم حدودا ؟
حرارت 37
ترمو 61
سیالات 26
جرم 20
سنتیک (طبق سنجش 62) خودم میگم 80
ریاضی 50
نه ایشالله که این طور نیست.مطمین باش که همه اون طور که میگن خوب نبودن .تازه ما که خودمونو نزاشتیم زیر 100 بشیم که
خدا از دهنت بشنفه،دقت کردی یکی درمیون اینجا و در شبکه های اجتماعی بوووووووق بحث رو دنبال میکنیم؟
ولی جدی نگران شدم![]()
خدا از دهنت بشنوهاحتماش هست که 500 بشید
نگو نگو شبکه اجتماعی چیه؟2روز دیگه باید بریم مصاحبه مالک اشتر حرف شبکه اینارو نزننگران نباش ما همون 500.600 خودمونیم
کنکور ارشد پر از سیاهی لشکره
بابا با این درصدای بچه ها ما باید بریم بالای هزار،آخه وقتی این بچه ها که تازه یک دهم جمعیت کنکورن درصداشون بالای 50 است خب برای ما وضعیت بدتر میشه توکل به خدا
اگه یه دانشگاه رفتیم بیا زنگ تفریحا با هم بریم خوراکیامونم نصف کنیم.خببببببببببب؟![]()
درسته ولی خیلی پرس و جو کردم خیلیا در حد ما و بدتر بودن همون 600 نفر از ما بهتر بودننصف میکنیم فقط خوراکی خوب بیار معجون کره و عسل چیپس و ماست
![]()
بستگی به منوی بوفه دانشگاه قوچان داره دیگه، ولی منکه اردبیل که معدن عسله میخوندم بوفش هیچوقت عسل نمیفروخت تو از من عسل میخای
با ابن درصدای بالا پس فک نکنم کنکور سختی بوده باشه.ما رو بگو که داشتیم امسالو با سال 90 مقایسه میکردیم.الان باید با 91 مقایسه کنیم.
پرسش : سلام آيا نظر برخي کارشناسان درسته که ميگن اين کنکورو ميشه با سال 90 مقايسه کرد؟اگر اينطوره آيا ما ميتوتنيم لا توجه به درصدهاي سال 90 در مورد رتبه خودمون قضاوت کنيم؟پاسخ : با سلام، بله اين کنکور در کل، بين کنکورهاي چند سال اخير، قابل مقايسه با کنکور 90 است، اما همانطور که مي دانيد نه کاملا. (مشاور مهندسي شيمي) -
ندارید درصدای 91 رو؟
نه ندارم.میانگین نفر اول سال 91 73.21 بوده.ندارید درصدای 91 رو؟
من میگم درونیابی کنیم بین 90 و 91
اخه میترسم جوابش 90.5 در بیاد ما بگیریم 91 بعد سازمان ستجش 90 رو در نظر بگیره![]()
سلام من همون اول گفتم بچه ها به خاطر حرارت میگن سخت بوده اصلن شاید با پارسال فرقی نداشته
خدایی ریاضیش راحتتر بود راکتورش هم راحتتر بود جرمشم سختتر نبود ترموشم به نظر من فرقی نداشت
سلام من همون اول گفتم بچه ها به خاطر حرارت میگن سخت بوده اصلن شاید با پارسال فرقی نداشته
خدایی ریاضیش راحتتر بود راکتورش هم راحتتر بود جرمشم سختتر نبود ترموشم به نظر من فرقی نداشت
نه اقا شما الان سوالارو 40 دفعه با جواب دیدی برا اینه به نظرت راحت میاد
من هر 2 تا کنکور بودم 92 واقعا ساده تر بود خیلی
منم بودم 92 رو چون نخوونده رفتم سر جلسه هیچی نخوونده بودم ولی یه سری سوالا رو میزدم خیال میکردم کنکور راحته و اگه میخووندم حتمن رتبه میاوردم!
نصف امسال میخوندم الان ترم 2 بودم تو پلی تکنیکشما که درصداتون خوبه که چرا نگرانید؟
اولا حرارت 92انصافا سخت تر بود مال امسال فقط محاسیاتی بود رباضی پارسالم یه ذره راحت تر بود ولی دیگه خدا وکیلی جرم و ترمو راکتور پارسال اصلا قابل مقایسه با امسال نبود خیلی راحت تر بود حالا راکتور امسالم میشد زد ولی جرم و ترمو اصن نگو. اثبات این ادعامم اون سوال شوم پارشیال سه جزیی تو ترمو بود![]()
کجاش خوبه با این اوضاع و احوال صد در صد قید تهرانو باید بزنمنصف امسال میخوندم الان ترم 2 بودم تو پلی تکنیکشما که درصداتون خوبه که چرا نگرانید؟
نصف امسال میخوندم الان ترم 2 بودم تو پلی تکنیکشما که درصداتون خوبه که چرا نگرانید؟
واسه من حرارت 92 سختتر بود یه ذره مفهومی تر بود ولی دیگه ریاضی رو نگو نمیگم پارسال سخت نبوده حتی مال امسالم سخت بوده ولی از پارسالی راحتتر بود تو درس ترمو هم من همون سوالی که شما میگین نزدم اون سوال ارتفاع از سطح دریا رو هم نزدم چون اصلن شبیهشو ندیده بودم همونطور که مشاورها میگفتن تو کنکور سوالات جدید رو پاشخ ندین من اصن نگاشون نکردم و همین دو تا سوال به ظاهر سخت واسه من دلیل سختی ترمو نبود چون 20 تا سوال داره ترمو و فقط اون دو تا سوال نیس که بگم سخته.راکتور رو هم من 4 یا 5 تا سوالشو اصن حفظ بودم ببین چقد داغون بود !