دردی به دوش می کشند ...

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی من در دنیای طلایی و لبریز از عشق و شاعرانگی خودم غوطه ورم،
به من بگو چندین هزار زن هنوز، دردی به دوش می کشند از زن بودن؟....

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگه فکر کردید این جمله رو من گفتم کاملا اشتباه می کنید ...
این رو یه جایی خوندم ..اتفاقا نویسندش هم مرد بوده ...خوب سوالی که برای من پیش اومد اینه که چطور یه مرد به این نتیجه میرسه ؟
بعد اگه نگاه کنیم بیشتر وتاثیر گدارترین اثار هنری در این زمینه رو هم مرد ها ساختن ..
یه کم مشکوک نیست ؟

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا من فکر میکنم شما یه دختر خانم هستی؟ البته مشکلی ندارم ولی به نظرم میاد. درسته؟

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا من فکر میکنم شما یه دختر خانم هستی؟ البته مشکلی ندارم ولی به نظرم میاد. درسته؟

وقتی به یه دختر می گی تو مردی بدش نمی اد
انا وقتی به یه مرد می گی تو دختری بدش می اد شدید مثل الان من

چرا؟؟؟؟

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز

منظوت از درد چیه؟؟؟
این طبیعت همه آدماست که یه سری دل مشغولی هیچ وقت جدا نمی شند و این مختص خانوما نیست؟!!!:cool:

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظوت از درد چیه؟؟؟
این طبیعت همه آدماست که یه سری دل مشغولی هیچ وقت جدا نمی شند و این مختص خانوما نیست؟!!!:cool:

گفنتم که من این رو ننوشتم جایی خوندم ...
بعدم زن ها خوششون نمیاد به دیده ترحم و دل سوزی بشون نگاه کنند ..
اما گاهی وقتها پیش میاد که فقط به دلیل زن بودن از خیلی از امتیاز های محروم میشن شما که بهتر می دونید چه امتیاز هایی رو می گم ؟ .

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفنتم که من این رو ننوشتم جایی خوندم ...
بعدم زن ها خوششون نمیاد به دیده ترحم و دل سوزی بشون نگاه کنند ..
اما گاهی وقتها پیش میاد که فقط به دلیل زن بودن از خیلی از امتیاز های محروم میشن شما که بهتر می دونید چه امتیاز هایی رو می گم ؟ .

اولا هیچ کس خوشش نمی یاد کسی به دیده ترحم بهش نگا کنه پس این موضو مختص خانوما نیست.

خب درسته اما این تقصیر جامعه است که خانوما رو قشر ضعیف میدونه و اونارو محروم می کنه والله خانوما تو خیلی زمینه ها خودشونو و تواناییهاشونو به اثبات رسوندن!

NYC

عضو جدید
کاربر ممتاز
من زن ِ ایرانی
اهل ِ خود ویرانی
آینه ی دق کرده
بس که هق هق کرده
مثل یک کوه یخ
می چکم در مطبخ
از سپاه تسلیم
روز و شب بی تقویم
آی مَردم مُردم
باز هم سَر خوردم
مُردم از مرد بد نامَردم
من به خود نه، که به زن بد کردم
من پُر از تـنهایی
وحشت از زیبایی
در نمد پیچیده
بی هوا پوسیده
برّه ی قربانی
ابرک بارانی
آی مَردم مُردم
باز هم سَر خوردم
مُردم از مرد بد نامَردم
بر تن یاس سپید سفره
جای قلاب کمر می سوزد
لب فریاد مرا می دوزد
سیر سیرم سیر از مشت و لگد
برده داران حقیر مرگ بو
بر سر بازار عاشق می کـُشند
خواب مخمل را بر هم می زنند
این کنیزکان خواهر منند
آی مَردم مُردم
باز هم سَر خوردم
مُردم از مرد بد نامَردم

raha 001

عضو جدید

اگه فکر کردید این جمله رو من گفتم کاملا اشتباه می کنید ...
این رو یه جایی خوندم ..اتفاقا نویسندش هم مرد بوده ...خوب سوالی که برای من پیش اومد اینه که چطور یه مرد به این نتیجه میرسه ؟
بعد اگه نگاه کنیم بیشتر وتاثیر گدارترین اثار هنری در این زمینه رو هم مرد ها ساختن ..
یه کم مشکوک نیست ؟

اون نویسندهه حتمی زن بوده :surprised::cool:

چرا من فکر میکنم شما یه دختر خانم هستی؟ البته مشکلی ندارم ولی به نظرم میاد. درسته؟​

منم با شما موافقم ;):biggrin:

...pianist

عضو جدید
کاربر ممتاز

چرا؟؟؟؟

دليلش اينه که واسه هممون اينجوري جا افتاده که فکر کنيم:
زن= ضعيف و ناتوان و احساسي
مرد= قوي و شجاع و قاطع

rahele83

عضو جدید
:gol:
من زن ِ ایرانی
اهل ِ خود ویرانی
آینه ی دق کرده
بس که هق هق کرده
مثل یک کوه یخ
می چکم در مطبخ
از سپاه تسلیم
روز و شب بی تقویم
آی مَردم مُردم
باز هم سَر خوردم
مُردم از مرد بد نامَردم
من پُر از تـنهایی
وحشت از زیبایی
در نمد پیچیده
بی هوا پوسیده
برّه ی قربانی
ابرک بارانی
آی مَردم مُردم
باز هم سَر خوردم
مُردم از مرد بد نامَردم
بر تن یاس سپید سفره
جای قلاب کمر می سوزد
لب فریاد مرا می دوزد
سیر سیرم سیر از مشت و لگد
برده داران حقیر مرگ بو
بر سر بازار عاشق می کـُشند
خواب مخمل را بر هم می زنند
این کنیزکان خواهر منند
آی مَردم مُردم
باز هم سَر خوردم
مُردم از مرد بد نامَردم

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز

چرا؟؟؟؟
نمیدونم. ولی مدونا یه چیزی در این مورد خونده و توش میگه دختر بودن یه عیبه و اعتراض داره به این مطلب

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
دليلش اينه که واسه هممون اينجوري جا افتاده که فکر کنيم:
زن= ضعيف و ناتوان و احساسي
مرد= قوي و شجاع و قاطع

پس قدرت وقاطعیت با ارزش تر و برتر از نرمی و لطافت برایانسان ...اینطور فک نمی کنی ؟؟؟

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا هیچ کس خوشش نمی یاد کسی به دیده ترحم بهش نگا کنه پس این موضو مختص خانوما نیست.

خب درسته اما این تقصیر جامعه است که خانوما رو قشر ضعیف میدونه و اونارو محروم می کنه والله خانوما تو خیلی زمینه ها خودشونو و تواناییهاشونو به اثبات رسوندن!

جامعه ...؟
مگه جامه رو کی میسازه ؟
مگه غیر من تو وامثال ما جامعه رو می سازند ..پس الکی تقصیر گردن جامعه ننداز بگو تقصیر خودمون ..تقصیر ععقب افتادگی سطح دید زنان وبعد عهم مردهاست که اینجوری

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
جامعه ...؟
مگه جامه رو کی میسازه ؟
مگه غیر من تو وامثال ما جامعه رو می سازند ..پس الکی تقصیر گردن جامعه ننداز بگو تقصیر خودمون ..تقصیر ععقب افتادگی سطح دید زنان وبعد عهم مردهاست که اینجوری

آره خب لول فکریه آدما با هم فرق می کنه!!!!
ولی خب این قضیه قبول کن که تو جامعه جا افتاده و از منو تو کاری بر نمی یاد .....به نظرت اون مرد کشاورزی که به نون شبشم محتاجه و تمام همو غمش سیر کردن شکم خودشو بچه هاشه میتونه قبول کنه که من به عنوان یک زن میتونم خیلی برتر از اون عمل کنم؟ با این تفاوت که اون از زور بازوش کار میکشه من از فکرم!!!:gol::gol:
یه نکته: نمی دونم این حرفایی که زدم چه ربطی به رحلت امام داشت!!:surprised::redface:

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره خب لول فکریه آدما با هم فرق می کنه!!!!
ولی خب این قضیه قبول کن که تو جامعه جا افتاده و از منو تو کاری بر نمی یاد .....به نظرت اون مرد کشاورزی که به نون شبشم محتاجه و تمام همو غمش سیر کردن شکم خودشو بچه هاشه میتونه قبول کنه که من به عنوان یک زن میتونم خیلی برتر از اون عمل کنم؟ با این تفاوت که اون از زور بازوش کار میکشه من از فکرم!!!:gol::gol:
یه نکته: نمی دونم این حرفایی که زدم چه ربطی به رحلت امام داشت!!:surprised::redface:

اما این رو قبول کن که فردا هریک از ما خانه وخانواده تشکیل می دیم شاید هم داده باشیم ...حداقل این رو باید تو خانوا ده خودمون جا بندازیم که پسر با دختر فرقی نمی کنه ..پسر نباید همش دستور بده و دختر اطاعت کنه ...منظورم اینه که احترام گذاشتن به خانم ها توی خانواده ها نادیده گرفته می شه اولین و مهمترین جامعه ..

به رحلت امام هم ربط داره می دونم چی می خواستی بگی گاهی وقتها کلمات یاری نمی کنند ..راستی اخرش شناختمت ...ثریا

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما این رو قبول کن که فردا هریک از ما خانه وخانواده تشکیل می دیم شاید هم داده باشیم ...حداقل این رو باید تو خانوا ده خودمون جا بندازیم که پسر با دختر فرقی نمی کنه ..پسر نباید همش دستور بده و دختر اطاعت کنه ...منظورم اینه که احترام گذاشتن به خانم ها توی خانواده ها نادیده گرفته می شه اولین و مهمترین جامعه ..

به رحلت امام هم ربط داره می دونم چی می خواستی بگی گاهی وقتها کلمات یاری نمی کنند ..راستی اخرش شناختمت ...ثریا

پس منو بالاخره شناختی؟؟
اوکی حرفتو قبول دارم ......ولی خداوکیلی من یه بچه ای بار بیارم که هرکی باهاش هم صوبت شه بگه مامانت کیه!!! :cool:

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز

پس منو بالاخره شناختی؟؟
اوکی حرفتو قبول دارم ......ولی خداوکیلی من یه بچه ای بار بیارم که هرکی باهاش هم صوبت شه بگه مامانت کیه!!! :cool:

چه جورم امروز عصر که می خواستم بیام تو سرویس بودم ...یک مرتبه یاد دثریا اسفندیاری افتادم ..قبل فک می کردم ...الیزابت تیلوری اخه خیلی شبیه عکسه می تونی خودت هم نیگاهش کنی ..

راستی اون جمله دوت رو متوجه نشدم چی گفتی ...

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جورم امروز عصر که می خواستم بیام تو سرویس بودم ...یک مرتبه یاد دثریا اسفندیاری افتادم ..قبل فک می کردم ...الیزابت تیلوری اخه خیلی شبیه عکسه می تونی خودت هم نیگاهش کنی ..

راستی اون جمله دوت رو متوجه نشدم چی گفتی ...

منظورم این بود که واسه تربیت بچه ام خیلی وقت میزاررررررررررررررم تا بهترین شخص رو به جامعه تحویل بدم!!
:redface::redface::gol:

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم این بود که واسه تربیت بچه ام خیلی وقت میزاررررررررررررررم تا بهترین شخص رو به جامعه تحویل بدم!!
[/QUOTE

ببخشید همین زبون رو بهش یاد می دید زبون لاتی ؟ چاله میدونی ؟

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
[/QUOTE

ببخشید همین زبون رو بهش یاد می دید زبون لاتی ؟ چاله میدونی ؟

کجام لاته؟؟ :surprised:
تو خودمونیو میگی لاتی؟
نه بابا بچه نگوووووووووووووووووووووو شفتالو بگو!! :redface: