دردهاي ما

helya.azad

عضو جدید
طفل در شكم مادر،داراي شعور محدوديست،گمان مي كند زندگي يعني تحمل فشار در محفظه اي تاريك به عمر نه ماه و بعد از آن ترك دنيا..
.هرگز گمان نمي كند اين دردها و جابجا شدن هاي نه ماهه فقط براي اين است كه آماده ي ورود به دنيايي نوراني و ملاقات مادرش باشد...
راستي!
دردهاي امروز ما بزرگترها براي چيست؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من هر موقع که به زیبائیهای زندگی توجه میکنم بی درد بی دردم.

beso

اخراجی موقت
زن را دردی اگر باشد خوش است .... :cool: ... به قول بالایی : درد بی دردی علاجش آتش است ... آتش است ...

helya.azad

عضو جدید
زن را دردی اگر باشد خوش است .... :cool: ... به قول بالایی : درد بی دردی علاجش آتش است ... آتش است ...
تحريف در اشعار؟:biggrin:
اونم شعر مولانا؟
حق داري تحريف كني چون تو ادبيات ما انسان رو مرد تعبير ميكنن و اين حرص من و تو رو در مياره:mad:

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
طفل در شكم مادر،داراي شعور محدوديست،گمان مي كند زندگي يعني تحمل فشار در محفظه اي تاريك به عمر نه ماه و بعد از آن ترك دنيا..
.هرگز گمان نمي كند اين دردها و جابجا شدن هاي نه ماهه فقط براي اين است كه آماده ي ورود به دنيايي نوراني و ملاقات مادرش باشد...
راستي!
دردهاي امروز ما بزرگترها براي چيست؟
خیلی سوال جالب و فلسفیی بود
واقعا اینهمه درد برای چیه؟ برای رسیدن به خدا؟
معماریا تو مبانی نظری که بیشتر مباحث فلسفیه میگن، خدا همه آدما رو آفریده تا معماری کنن و زمین رو به گونه ای بسازن که بهشت بشه یعنی بهشت تو همین دنیاست، اما .... حیف که وظیفه اصلیمونو فراموش کردیم

helya.azad

عضو جدید
برگشتن به دنياي تاريك درون شكم مادر..
و اين يعني دور تسلسل
اگه قراره برگرديم به جايي كه بوديم پس چرا اومديم؟
از آمدنم نبود گردون را سود
وز رفتن من جاه و جلالش نفزود
وز هيچ كسي نيز دو گوشم نشنود
كاين آمدن و رفتنم از بهر چه بود؟

helya.azad

عضو جدید
خیلی سوال جالب و فلسفیی بود
واقعا اینهمه درد برای چیه؟ برای رسیدن به خدا؟
معماریا تو مبانی نظری که بیشتر مباحث فلسفیه میگن، خدا همه آدما رو آفریده تا معماری کنن و زمین رو به گونه ای بسازن که بهشت بشه یعنی بهشت تو همین دنیاست، اما .... حیف که وظیفه اصلیمونو فراموش کردیم
خدا كه از رگ گردن بهمون نزديكتره
چرا بايد براي رسيدن بهش اين همه راه بريم؟سختي و درد سفر رو تحمل كنيم؟آخرشم بهش نرسيم!
مسئوليت اصلي ما چيه؟

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا كه از رگ گردن بهمون نزديكتره
چرا بايد براي رسيدن بهش اين همه راه بريم؟سختي و درد سفر رو تحمل كنيم؟آخرشم بهش نرسيم!
مسئوليت اصلي ما چيه؟

چرا یه تخم مرغ باید حرارت و سختی ببین تا نیم رو بشه در صورتی اخرشم به اتیش نمی رسه
هر چند اتیش (حرارت ) تو وجودش هست؟؟؟

AH-GH

عضو جدید
هی مشکل پشت مشکل بعد هم عمرمون یه جا تموم میشه و دیگر هیچ ...

www.iran_eng.com

عضو جدید
مشکلاتمون رو تحمل میکنیم تا مشکلات بزرگتر رو بتونیم تحمل کنیم
مثل همین بیرون اومدن از رحم مادر بعد از 9 ماه ، تا به دنیایی کثیفتر بیایم(درسته که نور داره ولی با اینکه کثیفیهاشو می بینیم نمی تونیم پاکشون کنیم)

helya.azad

عضو جدید
مشکلاتمون رو تحمل میکنیم تا مشکلات بزرگتر رو بتونیم تحمل کنیم
مثل همین بیرون اومدن از رحم مادر بعد از 9 ماه ، تا به دنیایی کثیفتر بیایم(درسته که نور داره ولی با اینکه کثیفیهاشو می بینیم نمی تونیم پاکشون کنیم)
چه لزومي داره اين همه مشكل رو تحمل كنيم و بعدش برسيم به يه دنياي كثيف تر؟
دنيايي كه در انتظار ماست كثيفه؟!
اين مائيم كه انتخاب مي كنيم دنياي ديگه مون كثيف باشه يا پاك!
ولي تو انتخاب اينجايي كه الآن هستيم هيچ نقشي نداشتيم!
من آخرشم نفهميدم ما مجبوريم يا مختار؟!

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
تحريف در اشعار؟:biggrin:
اونم شعر مولانا؟
حق داري تحريف كني چون تو ادبيات ما انسان رو مرد تعبير ميكنن و اين حرص من و تو رو در مياره:mad:
:biggrin:چرا حرصت در میاد؟
اخه تو و دخی بلا اصلا قابلیت انسان بودن رو دارید

helya.azad

عضو جدید
:biggrin:چرا حرصت در میاد؟
اخه تو و دخی بلا اصلا قابلیت انسان بودن رو دارید
خانم مهندس!
منظور من از تو و من كلا جنس زن بود!
يه كم ادبياتتو ببر بالا
خوب نيست اين همه مطالعه ميكني هيچ چي از ادبيات ندوني:redface:

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگی ائمه و پیامبران رو نیگا کنین؟
زندگی روحانیون بسیار برجسته رو نیگا کنین.....
چیزی که تو زندگی همشون مشخصه، زحمت و درد ها و مشفت های فراوانه.....
این دنیا، جاییه که ما یاد میگیریم وقتی به سرزمین ارزوها رسیدیم....وقتی به جایی رسیدیم که هرچی میخوایم، میشه نه اون چیزی که باید بشه، هنگ نکنیم!!!!! برای اینکه قدر اون رو بدونیم و بفهمیم که هیچ پاداشی از این بالاتر نیست که هر چیزی که میخوای، همون بشه.....

در حقیقت، تفاوت دو دنیا هم احتمالا همینه!!! اینجا، همه چیز اونجوری که تعیین شده پیش میره!!! زمان، زندگی، همه‌ی چیزا.... ولی اون دنیا، بهشت همون جاییه که اتفاقات همونجوری می‌افته،همون موقعی می‌افته، به همون کیفیتی می‌افته که ما میخوایم.... این یعنی نهایت پاداش.... باید نصیب کسانی بشه که بدونن یعنی چی.....کسانی که ارزشش رو بدونن.... کسانی که تشنگی کشیدن...کسانی که زحمت کشیدن....کسانی که در راهش، شهید شدن....

و خوب، راه رسیدن بهش هم کشیدن درد هایی هستش که ما داریم میکشیم... البته نه اینکه خودت رو بدبخت کنی که درد کشیده از دنیا بری!!!!

maneger fd

عضو جدید
هدف زندگي جز رسيدن به محبت و داشتن علم واقعي نيست وقتي كسي به اينا رسيد همه چي براش حل ميشه....اين زندگيم راهيه براي رسيدن به اينا به اخرشو اولش زياد نبايد فكر كرد به مسيري كه درانيم فكر كنيم و اگه جايي براي اصلاحش بود اصلاحش كنيم

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
helya.azad فکر کنم این روزا داری داستانای صادق هدایت رو میخونیا :biggrin:
از نظر من که هرچیزی که به سختی بدست بیاد ارزشمنده
هر چیزیم به آسونی بدست بیاد به آسونیم از دست میره
نمیدونم چرا؟ اما تو زندگیم، همیشه ساده ترین چیزا رو به سختی بدست آوردم
کاری که برا دیگران به سرعت درست میشه، برا من با عذاب و سختی و تو دقیقه نود درست میشه
اما هیچوقت ناشکر نبودم، گفتم اینطوری ارزش اون کار برام بیشتر میشه و قتی اون کار انجام میشه لذت بیشتری برام داره

helya.azad

عضو جدید
helya.azad فکر کنم این روزا داری داستانای صادق هدایت رو میخونیا :biggrin:
از نظر من که هرچیزی که به سختی بدست بیاد ارزشمنده
هر چیزیم به آسونی بدست بیاد به آسونیم از دست میره
نمیدونم چرا؟ اما تو زندگیم، همیشه ساده ترین چیزا رو به سختی بدست آوردم
کاری که برا دیگران به سرعت درست میشه، برا من با عذاب و سختی و تو دقیقه نود درست میشه
اما هیچوقت ناشکر نبودم، گفتم اینطوری ارزش اون کار برام بیشتر میشه و قتی اون کار انجام میشه لذت بیشتری برام داره
نه مهندس!
صادق هدايت مال دوران دبيرستانم بود...
ديگه بزرگ شدم
موريس مترلينگ(فيلسوف مجنون)ميخونم
اينه كه زياد درد مي كشم و نميدونم برا چي؟
همه چيزو قاتي كردم
ديگه از هيچ چي سر در نميارم
فكر كنم منم مثل خود مترلينگ مجنون شم:(

بالا