درخوست های مرتبط با: راهنمایی و نظرخواهی

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام بچه ها فردا باید یه ست نقشه تحویل بدم ( پلان - نما - برش - پرسپکتیو داخلی - پرسپکتیو خارجی ) واسه یه سوئیت واسه افراد نابینا اما نمی دونم باید یه همچین خونه ای چی داشته باشه تورو خدا زودی کمک کنید اگه میدونید :cry:

توجه به نيازهاي نابينايان در طراحي و مناسب سازي محيط شهري
http://www.civilica.com/Paper-NCEUED01-NCEUED01_120.html
ادراک نابينايان از معماري و ضوابط و الگوهاي طراحي براي آنان
http://www.sid.ir/fa/ViewPaper.asp?ID=123213&varStr=5;%D9%81%D8%B1%D8%B2%D9%8A%D9%86%20%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%B9%D9%84%D9
%8A,%D8%B4%D9%8A%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%8A%20%D8%A7%D8%B1%D8%BA%D9%88%D8%A7%D9%86;%D8%A8%D8%A7%D8%BA%20%D9%86%D8%B8%D8%B1;%D8%A8%D9%87%D8%A7%D8%B1%201389;7;13;61;72

به کتابخونم حتما سر بزنید

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با سلام و خسته نباشید
بچه ها لطفا اگر در زمینه سئوالی که می پرسم اطلاعاتی دارید بهم کمک کنید
درنظر بگیرید یه سایت به شما دادند و شما می خواید اونو تحلیل کنید می دونید که یکی از دیاگرام ها .. دیاگرام نور می باشد و ما در هر جایی که باشیم ( غیر از قطب و استوا )نور تابستانی و زمستانی باهم تفاوت فاحشی دارند
لطفا این عکس رو ببینید :

همانطور که ملاحظه می کنید آفتاب در تابستان از 59 تا 299 درجه هستش و در زمستان از 119 تا 241 درجه می باشد .
دو تا سئوال دارم :
1- فرضا سایتی که ما می خواهیم روی آن کار کنیم این درجات زمستانی و تابستانی آفتاب چگونه مشخص می شوند؟
2- نقاله خورشید رو چطوری می تونیم روی آن ست کنیم؟
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
بچه ها لطفا سریعتر جواب سئوالمو بدید.
با تشکر

شما میتونید از کتاب
اقلیم و معماری (مرتضی کسمایی)
استفاده کنید راجع به نقاله خورشیدی هم توضیح داده

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
من میخواستم واسه ارشد معماری شرکت کنم اما نمیدونم کدوم گرایش رو انتخاب کنم ترم اخر کارشناسی معماری هستم
خودتون هیچ نظری ندارید که بدونید تو کدوم زمینه قویترین و میخواین ادامه بدین؟!!!

Bgham

عضو جدید
مرسی از جوابتون
ممکنه خواهش کنم چنانچه شما یا هر کدام از دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارید در اختیار من قرار بدین. ( در اولین فرصت حتما کتاب رو تهیه می کنم)
با تشکر.

s-v-h

عضو جدید
بررسي لانه عنكبوت و الهامات گرفته شده از ان

بررسي لانه عنكبوت و الهامات گرفته شده از ان

سلام <BR> نياز به تحليل خانه عنكبوت وبعد الهاماتي كه از ان گرفته شده دارم

آخرین ویرایش:

میهن مشرقی

عضو جدید
درخواست راهنمایی - ادامه تحصیل ارشد معماری

درخواست راهنمایی - ادامه تحصیل ارشد معماری

یه سوال فنی ازتون دارم اینکه اگر کسی لیسانسش یه رشته ی غیر مرتبط با معماری باشه با ارشد معماری اینده ی شغلیه خوبی داره؟منظورم اینه که میتونی کارا رو خوب انجام بده؟ ممنون میشم کمکم کنید

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال فنی ازتون دارم اینکه اگر کسی لیسانسش یه رشته ی غیر مرتبط با معماری باشه با ارشد معماری اینده ی شغلیه خوبی داره؟منظورم اینه که میتونی کارا رو خوب انجام بده؟ ممنون میشم کمکم کنید
به نظر من همه چی بستگی به مطالعه و تلاشت داره دوست عزیز
اگه عاشق یه رشته باشی و همیت داشته باشی زود پیشرفت میکنی. ما که همه چیو از دانشگاه یاد نمیگیریم. (البته نظر من اینه)
به هر حال توی هر رشته که هستی امیدوارم بهترین و موفق باشی

بیسان

عضو جدید
همتشو داشته باشی چرا که نه:gol:

abasjgh

عضو جدید
درخواست پروژه میدان برای درس تحلیل فضای شهری

سلام به دوستان انجن میخواستم اگه میشه یه تحلیلی از یه میدان اگه دارید برام بزارید
میدان محلی و میدان شهری

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه من ترم 8م...
آره ما هم پروژه داشتیم....
کارای کالاتراوا رو بررسی کردیم ..
پروژه شما چیه ؟
اگه کمکی از دستم بر میاد بگین...

nastaran-20

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه های معماری جواب بدید؟

بچه های معماری جواب بدید؟

یه چند روزی هست که یه سری سوال ذهنمو مشغول خودش کرده
میخوام بدونم چه چیزایی هست که یه معمار باید بدونه و چه کتابایی که باید بخونه؟؟
و اینکه به نظرتون معماری یعنی چی؟
البته از نظر خودتون بگیدا نه از نظر معمارای بزرگ

t#h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من معمار نیستم ولی می خوام به این وادی قدم بذارم.
از نظر من معماری یه هنر خیلی بزرگیه،کسی که معماری می خونه و واقعا هم این رشته رو دوست داره همه چیز رو از لحاظ معماری میبینه و به نظر من هم هر کسی نمی تونه یه معمار خوبی باشه!من که از ته دلم این رشته رو دوست دارم.امیدوارم همه ی شماها هم توی این رشته موفق بشید من رو هم دعا کنید که بتونم وارد این رشته بشم.

مهتاب007

عضو جدید
با سلام....من دانشجوی سال آخر کشاورزی هستم...و میخواستم بعد از اتمام دوره ی لیسانس ..تو کلاسهای آزاد طراحی داخلی و دکوراسیون که واقعا بهش علاقه دارم شرکت کنم...اما هیچ اطلاعی ندارم...شنیدم کلاسهاش تو دانشگاه تهران برگزار میشه و دانشگاه شهید بهشتی....اما هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارم....اگر میشه دوستان من رو راهنمایی کنن ممنون میشم ازشون
با سپاس

palmacorazon

عضو جدید
سلام
من هم طرح 2 دارم و برای ما موضوع ویلا روی شیب هستش اما هم دانشگاهی های من که با استاد دیگه ای دارند موضوعشون مجتمع آموزشیه . فکر میکنم هر دو میتونه باشه !

شقایق رییسی

عضو جدید
بچه هامنم این ترم این درس روبرداشتم.به ماهم پروزه دادن موضوع من تقارن دربدن انسان هست.mahan_mah57اگه کمک یاپروزه خواسی بگوایمیلتم بذار کمکت کنم.

سماته

عضو جدید
پلان کجا رو میخوای؟ سایت مرکز اسناد میراث فرهنگی... آدرس سایتش یادم نیست ولی....

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
درخواست همفکری از معماریها

درخواست همفکری از معماریها

دوستان شاید تعجب کنید
ولی من برای موضوعی به کمک همه نیاز دارم.
هر کلمه ای که در زمینه معماری (مهم نیست کدوم گرایش) به نظرتون میرسه اینجا بنویسید ممنون میشم.
اگه هم توضیحی راجع بهش بلدید که بسیار عالی
منتظر لطفتون هستم
ممنون

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم هر کلمه ای هست
تیر.نماپمقطع.پلان.دکور...
هر کلمه ای در ارتباط با رشته مون

بالا