درخواست

setayeshx7

عضو جدید
سلام. من نیاز به کتاب یا لینک آموزش COMSOL دارم . امیدوارم کمکم کنید. ممنون

Excalibur

عضو جدید

سلام ستایش عزیز سال نوت مبارک من نمیدونم این چه برنامه ایه اما تو قسمت نرم افزارها بگرد شاید نتیجه بگیری
(یه توضیحی هم به من بده که چیه این برنامه)

آخرین ویرایش:

imannasa2000

عضو جدید
کاربر ممتاز

34 جلد داستان روند حرکت مرکز مدلسازی مرحله راه حل برای مدل شاخص تورم مصرف کننده : کاهش خطر

در حالی که به افزایش سود

اخبار

13 Chementator ساخت نانوذرات در ماخ 2.6 ؛ کاتالیست جامد ، مایع ترکیب یونی - نشان داده depolymerize سلولز ؛ gasifier جدید برای اولین میله میله های تجاری خود را ؛ کمتر کاتالیزور گران قیمت را به عنوان مثال از سلولز ؛ trashto روند syngas earns حق ثبت اختراع ؛ این فرایند بهبود سرعت coking تعویق افتاد و در ادامه

20 Newsfront یدلایمخیرات 2008 حقوق و مزایا Ch.Es گزارش تعجب زمانی که شاخص تورم مصرف کننده خواهد شد آمار از اقتصاد جهانی و تضعیف احساس

25 Newsfront وقتی که حجم اهمیت ذرات sizing تجهیزات میشود به به روز شده در برآورده ساختن نیازهای متغیر شاخص تورم مصرف کننده

مهندسی

39 آمار در سرانگشتان شما تولید سوخت زیستی این یک راهنمای صفحه نشان میدهد روند تولید سوخت زیستی توسط transesterification basecatalyzed روغن نباتی

40 ویژگی برجسته گزارش تحت فشار بالا سیستم طراحی غیر مترقبه در مواقع فشار را می توان با کمک به طراحی مناسب سیستم ، رها شوند

46 تمرین وضعیت مهندسی مبتنی بر مدیریت نگهداری و تعمیرات با افزایش قابلیت اطمینان قابلیت اطمینان درک ، نظارت و مدیریت شرایط نگهداری برای نگهداری ماشین آلات دوار در فرم بالای صفحه

52 تمرین مهندسی دریافت بیشتر از عمودی Reboilers Thermosiphon سه اثر حرارت های مختلف انتقال دستگاه افزایش هستند خلاصه در اینجا

وسایل و تجهیزات و خدمات

31 روز دما و فشار اندازه گیری مدرج کردن دماسنجها با کیفیت بالا با این ساز ؛ مبدل فشار برای کاربردهای خطرناک معرفی شده است ؛ اولترا فرستنده فشار جمع و جور پیشنهاد جایگزین مقرون به صرفه ؛ این تب سنج مادون قرمز شامل یک بند دستی ، و بیشتر

32D - 1 جدید محصولات و خدمات (نسخه خانگی) بدون جرقه ، ابزار ایمنی غیر مغناطیسی برای مکان های خطرناک ؛ لوله رسانا را حذف می کند و مانع از ترشح استاتیک buildup ؛ برای تجزیه و تحلیل الکتروشیمیایی با استفاده از این دیسک گردان ؛ این مخزن دار تمیز کردن سر بهبود محسوسی پایداری سرویس ؛ دستی و دقیق پمپ ها برای فشار و کالیبراسیون خلاء ؛ فایبر گلاس پنجره فولاد می تواند در کاربردهای بسیاری جایگزین ؛ ارتباطات جدید واسط بهبود تنوع flowmeters ؛ و

32I - 1 جدید محصولات و خدمات (نسخه بین المللی) مهر و موم های درون خطی با قوس اتصال ؛ مشخصه خارجی ذرات در ***** ، به طور خودکار ؛ سه گیرنده های جدید برای انبوه فاز و انتقال خلاء ؛ ذخیره سوخت و آب دیگ با این ماژول هم چگال ؛ این سطح - دستگاه اندازه گیری میشود سر و صورت ظاهری ؛ چهار اندازه های جدیدی از این توربوملکولار ؛ اجتناب از آلودگی با این میکسر مغناطیسی ؛ و

55 روز کمپرسور ، فن و Blowers آموزش و کمک در قطعات فشرده هوا نگهداری سیستم ؛ درایو پنوماتیک انتقال برنامه بدون محدودیت صدا دمیدن ؛ هوای فشرده بوته برنامه کاهش هزینه های انرژی تا 40 ٪ ؛ برو 100 ٪ رایگان برای نفت با خلوص بسیار بالا نیاز و بیشتر

تفسیر

5 سردبیر صفحه افت تقاضای پتروشیمی برای سر کردن تخریب تقاضا ، صنعت پتروشیمی باید در موضع دفاعی بروند در حال حاضر ، touting نظارت زیست محیطی و عملی بودن آن را از محصولات خود را

آمدن در ماه دسامبر به دنبال : گزارش ویژه در انتقال حرارت سیالات و باربری مسکن تسمه محافظ برای گیربکس ؛ مهندسی مقالات تمرین در توابع برای آسان تر منحنی برازش ؛ و برآورد رسانایی گرمایی از هیدروکربن ها ؛ پردازش مواد جامد ماده در تراکم و Briquetting ؛ تمرکز بر سطح اندازه گیری ؛ مقاله اخبار در مورد کنترل گرد و غبار و دی اکسید کربن ضبط ؛ آمار در سرانگشتان شما در شارش سیال ؛ و حسن نیت ارائه میدهد ، تصاویر روی جلد : COMSOL ، Inc. ؛ امرسون ProcessManagement ؛ Gaumer Heaters فرآیند

Download Rapidshare

بالا