درخواست کمک

afi.hssn

عضو جدید
آنزیم ها کاربردهای مختلف دارن ولی بیشترین کاربرد رو تو تکمیل دارند همونطور که تو تکمیل 2 میخونین برای از بین برئن آهار کالای سلولزی می توینم از آنزیم استفاده کنیم برای از بین بردن خاصیت نمدی کالای پشمی یکی از راهاش استفاده از آنزیمه برای از بین بردن چربی و واکس کالای سلولزی و چربی کالای پشمی از آنزیم استفاده می شود و هزاران کاربرد دیگه
 

Javad Joon

عضو جدید
آنزیم، میکروارگانیزم طبیعی است که از مواد زنده نشأت می­گیرد و در شرایط ملایم حرارتی و PH عمل می­کند. ضمن اینکه عملکرد آن کاملاً اختصاصی است و تنها بر سابسترات مخصوص عمل کرده و به بقیه اجزا ترکیب خسارتی وارد نمی­کند. علاوه بر آن، پساب تکمیل­های صورت گرفته، سازگار با محیط زیست است. امروزه در عملیات تکمیلی از قبیل پخت، سفیدگری، پولیش، ضد چروک، ضد جمع شدگی، سنگ­شور کردن، صمغ زدایی و ... کاربرد فراوان دارد.

توضیحات بیشتر

 
بالا