kourosh1963
عضو جدید
ممنون میشم اگه به آدرس زیر میل کنید kpsohrab@gmail.com
سلام
هرکی تحقیقی در مورد بتن,اجرای بتن,اجرای فولاد می خواد بگه تا براش میل بزنم
سلام..................کمممممممممممممممممکککککککککککککککککککککک.................
پروژه ای در مورد یکی ازمصالح صنعتی....................
لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااا.................................
باتشکر
سلام
ورودتون به تالار رو خوش آمد ميگم .
ببشيد ، منظورتون از مصالح صنعتي چي هست ؟؟
سلام دوستان...................کسی درموردکرسی چینی اطلاعاتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفااااااااااا
پاسخ داده شد ...
مرسی از راهنماییتون...........ولی این تایپیک ودیده بودم............تقریبامیتونم میگم چیزخاصی ندیدم............بازم مرسی
دوست عزيز اگر تاپيك رو ديدي چطور ميگي چيز خاصي نديدي ؟؟؟؟؟؟؟ يعني نديدي كه من جواب سئوالت رو دادم .... نا سلامتي مهندسيااااااا ....
واقعا كه بعضي وقتا خستگي تو تن آدم باقي ميمونه .. شما سر به تاپيك ميزني نميدوني كه بايد بري آخر صفحه و آخرين جوابي كه من دادم رو ببيني ...
دوباره به صفحه زير مراجعه كن و جوابي كه من در پايان صفحه به سئوالت دادم رو ببين ....
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/48114-پی-و-کرسی-چینی/page3
ای بابا مهندس جان چرامیزنی؟؟؟؟؟..........................بله دیدم اگه دیده باشیدتشکرم کردم............................لطف کردید ولی کمه خودم هم یه سری مطلب جمع کردم ولی میخوام کامل بشن.............بازم مرسی ازکمکتون
اول نديده بودي .. چون اگر ديده بودي نميگفتي من كه چيز خاصي نديدم ...
ببينم مگه ميخواي درباره كرسي چيني كتاب بنويسي كه ميگي كمه ؟؟؟ كرسي چيني چيزي نداره بيش از اين كه من گفتم ....
ضمنا دوست گرامي من واسه تشكر جواب نميدم .. تشكر شخصيت خود شما رو نشون ميده .... موفق باشي .
چرا همون اول دیدم...................بابابیخیال مهندس ...............من معذرت میخوام خوبه؟؟؟؟
نه راستش یه مقدار زیادی استادم و ضایع کردم حالا گیرداده مطالب جامع درباره کرسی چینی........ازمطلب ودتایل و...
نه عزيزم .. شوخي كردم .. معذرت واسه چي ... .. ضمنا حقت همينه .. تا تو باشي حال استادت رو نگيري ...
ممنون از کمکتون ...
ولی مشکل اینجاست که من اصلا کار با پاورپوینت رو بلد نیستم ....
نه عزيزم .. شوخي كردم .. معذرت واسه چي ... .. ضمنا حقت همينه .. تا تو باشي حال استادت رو نگيري ...
سلام برا من چیز دیکه ای پیدانشد؟؟؟؟؟
نه پيدا نشد ...