درخواست : هندسه در معماری

Wonderfulman

عضو جدید
سلام من باید در مورد هندسه در معماری و تحلیلش در یک اثر معماری (یک شیت از آثار ایرانی و یک شیت از آثار خارجی )مطلب جمع آوری کنم خواهش می کنم اگه مطلبی تو سایت هست یا منابعی می شناسین به من معرفی کنین وکلا راجعبه هندسه ودانه بندی و تجزیه وتحلیل اثر هم یه مقدار توضیح بدین ممنون می شم در ضمن نمی دونستم که باید سوالم رو به صورت پست تو کجا مطرح کنم یا اینکه باید حتما براش یه تاپیک می زدم ؟

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فک میکنم این تاپیک بتونه کمکتون کنه
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/484459-عناصر-معماری-ایرانی-کاربندی?highlight=%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%D9%87+%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C

mpb

مدیر تالار مهندسی معماری
مدیر تالار
سلام من باید در مورد هندسه در معماری و تحلیلش در یک اثر معماری (یک شیت از آثار ایرانی و یک شیت از آثار خارجی )مطلب جمع آوری کنم خواهش می کنم اگه مطلبی تو سایت هست یا منابعی می شناسین به من معرفی کنین وکلا راجعبه هندسه ودانه بندی و تجزیه وتحلیل اثر هم یه مقدار توضیح بدین ممنون می شم در ضمن نمی دونستم که باید سوالم رو به صورت پست تو کجا مطرح کنم یا اینکه باید حتما براش یه تاپیک می زدم ؟

سلام دوست عزیز
در تاپیک زیر نمونه تحلیل هایی هست که فکر میکنم کمکتون کنه.
کارشناسی | معماری اسلامی

از تاپیک های زیر هم میتونید کمک بگیریدد.
[ابنیه تاریخی ایران]:بررسی هماهنگی معماری و نیارش در بقعه درب امام اصفهان

[ابنیه تاریخی ایران]:پروژه آسیب شناسی حمام ابراهیم خان کرمان

Wonderfulman

عضو جدید
ممنون ولی اگه می شه در مورد دانه بندی اثر توشیت برام توضیح بدین کلا هنوز نمی دونم منظور استاد چی بود اگه نمونه موجود هست به من نشون بدین خیلی به من می تونه کمک کنه گفتن یک اثر تو یه شیت از لحاض هندسی بررس کنیم ودانه بندی

بالا