سلام مهندس خسته نباشی.اول تینکه میخواستم طریقه ارسال درخواستو واسم توضیح بی.بعدش هم کتاب موازنه جرم و انرژی felder رو میخواستم اگه لطف کنی واسم بذاریش ممنون میشم.بازم بابت زحمتی که واسه کمک به بچه های مهندسی شیمی می کشید تشکر میکنم و واستون ارزوی موفقیت در تمام مراحل را دارممتاسفانه کتاب درخواستی شما با اسم این نویسنده در نت نیست اما کتاب مشابه با نویسنده دیگری موجود است که مدیر تالار زحمت کشیدند و لینکش را گذاشته اند.
موفق باشید![]()
سلام خانوم مهندس.خسته نباشید.امید وارم از زحمت هایی که به شما می دم خسته نشید.شرمنده یه کتاب مخوام اونم فوری.کتاب موازنه جرم و انرزی felder.سلام
دوستان لطف كنند اگر لينك امازون قرار نميدن اسم كتاب و نويسندش كامل و درست تايپ كنند.
من پيدا نكردم اما اسم كتاب و لينك امازونش قرار ميدم .
Two-phase flow in pipes
by brill
http://www.amazon.com/Two-phase-flow-pipes-James-Brill/dp/B00072NX3M
من این کتاب را به بچه های بیوتکنولوژی کار تقدیم می کنم این کتاب یه منبع مناسب برای درس بیوراکتور و مدل سازی است
در قسمت دوم این کتاب مدل هایی با استفاده از برنامه MADONA ارائه شده است
شما می توانید کتاب را از لینک زیر دانلود نمایید
من این کتاب را در بخش بیوتکنولوژی گذاشته ام
مشخصات کتاب:
Biological Reaction Engineering: Dynamic Modelling Fundamentals with Simulation
Examples
Hardcover: 524 pages
Publisher: Wiley-VCH; 2 edition (September 19, 2003)
Language: English
ISBN-10: 3527307591
ISBN-13: 978-3527307593اینم لینکش تو امازون
حالا یه زحمتی برای دوستان داشتم من دنبال سی دی این کتاب هستم هر چه سرچ کردم پیدا هم نکردم حالا اگه کسی برام پیداش کنه خیلی ممنون می شوم
سی دی این کتاب حاوی یه سری برنامه همین mAdona است
قابل ذکر است برنامه معرفی شده خیلی جالب کار می کنه اگر کسی دوست داشت می تونه نسخه Trail ان از سایت زیر دانلود کنهقربان شما
مهندس علی
سلام
یک کتاب با مشخصات زیر میخ خواستم:
Sodium Sulfate: Handbook of Deposits, Processing, & Use by Donald E. Garrett
http://www.amazon.com/Sodium-Sulfat...=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1273462136&sr=1-1
سلامسلام
یک کتاب با مشخصات زیر میخ خواستم:
Sodium Sulfate: Handbook of Deposits, Processing, & Use by Donald E. Garrett
بي زحمت لينك امازون كتاب رو قرار بده .سلام خانوم مهندس.خسته نباشید.امید وارم از زحمت هایی که به شما می دم خسته نشید.شرمنده یه کتاب مخوام اونم فوری.کتاب موازنه جرم و انرزی felder.بازم ممنون.امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید
![]()
سلامIrradiation Effects on Polymers
لینک:
سلام
سلام
سلام
خیلی ممنون از لطفتون ولی این کتاب با Irradiation effects on polymers فرق داره
دوست عزیز کتاب در خواستی شما در نت نیست .سلام
خیلی ممنون از لطفتون ولی این کتاب با Irradiation effects on polymers فرق داره
Numerical Methods for Chemical Engineers with MATLAB Applications
(Alkis Constantinides (Author), Navid Mostoufi (Author
http://www.amazon.com/Numerical-Methods-Chemical-Engineers-Applications/dp/0130138517
با تشكر
پس این کتابها توی آمازون چیه عزیزسلام
تنها فایل موجود به نام حل المسائل راکتور فایل زیر هستش که به زیان فرانسوی می باشد و فصل های 5 تا 10 کتاب میباشد.
دانلود
پس این کتابها توی آمازون چیه عزیز
Solutions Manual for Chemical Reactor Design [Ring-bound]
Harriott (Author)
Chemical Reactor Design (Chemical Engineering Library) [Hardcover]
E.Bruce Nauman (Author
من کتاب زیر رو میخوام(البته فک کنم کتابه ها!)
Chilton, Thomas H. 1968. Strong Water; Nitric Acid: Sources, Methods of Manufacture, and Uses. Cambridge, MA: M.I.T. Press. OCLC 237255.
ازتون خواهش میکنم به دادم برسید حل المسایل مکانیک سیالات فاکس و استریترومیخوام ولی یانیست یادانلود نمیشن من فارسیشو میخوام اخر هفته بایه استاد سخت گیر امتحان دارم