سلامسلام
میخوام برای دستور while دوتا شرط داشته باشم. باید از چه جمله ای استفاده کنم؟
مثلا میخوام بنویسم while (abs(Nr(1,1))>1e-10) or (abs(Nr(2,1))>1e-10)
آیا دستور or در بین دو شرط کاربرد دارد یا خیر؟
معادل درستش چی میشه؟
این پاورپوینت هم خیلی عالی نحوه کار با این نرم افزار رو توضیح داده ...
فایل های دیگه ای هم هست که توی تاپیک زیر می تونید دانلود کنید:
تاپیک: جزوات آموزشی برای Minitab
سلام دوستان
کتاب " طراحی آزمایش به روش تاگوچی" انتشارات دانشگاه زنجان هم میتونه راهنمای خوبی
براتون باشه. موفق باشید.
سلام.من یه تحقیق پروژه میخوام برای لیسانسم.منمنون میشم کمکم کنید.چون واقعا نیاز دارم بهش.
[عنوان پروژه: بررسی و بهینه سازی روشهای نوین در ارزیابی پتانسیل خطردر صنایع نفت٬ گاز وپتروشیمی و بهینه سازی اصول پیشگیری ]![]()
سلام،دوستان.من به جزوه بایو(بیوشیمی و میکروبیولوژی)برای کنکور ارشد نیاز دارم.کسی هست که سراغ داشته باشه؟ممنونم میشم
دوستان،یه مشکل بسیار بزرگ من دارم.بهترین منبع یا منابع عملیات واحد برای کنکور ارشد چیه؟مرسی.
سلام دوستان کسی میدونه مستر بچ ودوده چیه؟وکاربردش در تولید لوله پلی اتیلن چیه؟
سلام.اگه ممکنه یه مقاله در مورد سنتز متانول هم بذارید.فارسی باشه
سلام فک کنک بدردتون بخورهسلام.میشه در مورد غشاهای نانو کامپوزیتی و نانو فیلتراسیون هم مقاله بذارین یا منبعی معرفی کنین؟
مرسی
سلام دوستان کسی میدونه مستر بچ ودوده چیه؟وکاربردش در تولید لوله پلی اتیلن چیه؟
معمول ترین روش تولید مستربچ و کامپاند روش تولید مذاب می باشد که عموماً بوسیله دستگاهی به نام اکسترودر تولید می گردد. پلیمر و افزودنیها درون اکسترودر ذوب شده و با هم مخلوط می شوند یا واکنش می دهند و از انتهای اکستروژن که دای نام دارد بیرون می آید. اما این تنها دستگاه مورد استفاده برای مستربچ نیست. تولید مستربچ نیاز به آماده سازی برای اکسترودر و همچنین سرد کردن برش و نیز بسته بندی نیاز دارد.
مستربچ، افزودنی که به پلیمر طبیعی برای رنگ یا بهبود خواص اضافه میشه
مستربچ از سه جزء پایه پلیمر و افزودنی و سازگار کننده تشکیل شده
دوده به منظور unti-uv در لوله های پلی اتیلن بکار میره بنابراین نوع مستربچ مناسب جهت بالا بردن طـول عمر لوله های پلـی اتیلن حائز اهمیته