mohammad_che_eng
عضو جدید
نيما مگه گرايشت چيه؟؟؟
این هست . ببین بدردت میخوره ؟یه مقاله در مورد شیرین سازی گازها میخواستم میشه کمکم کنید![]()
توی گوگل سرچ کنی زیاد مطلب گیرت میادیه مقاله راجع به اثبات قیامت با استفاده از قانون سوم ترمودینامیک و نسبیت انیشتین میخوام
سلام جاوید خانمن همین الان سیلابس رو نیگاه کردم
پس کو اصول مدیریت ؟
این که درس رشته حسابداریه !
راستی سلام
ما اومدیم
وجود آب و کاهش دما و فشار باعثش میشه دیگهكسي ميدونه در چه شرايطي هيدراتهاي گازي تشكيل مي شن؟البته در چاههاي نفت . گاز منظورم نيست بلكه در داخل لاينها و تجهيزات منظورمه.
از سکو واقع شده در دریا تا خشکی حدود 115 کیلو مترطول و خط لوله 32 اینچ و هر سکو 12 حلقه چاه دارد .وازهر خط لوله 1000 تن بر ساعت گاز وارد خشکی میشود .بنابرین این حجم گاز خیلی زیاد است.ضمنا فشار چاه 260 بار که وقتی به خشکی میرسد میشود 78بار .این سوال علمیه یا سیاسی ؟
سلام. دلیل استفاده از امینها جهت شیرین سازی بستگی به خواص فیزیکی که گفته شد درسته.و با تو جه به خصوصیات گاز ورودی میتوان امین را انتخاب بکنیم.برای مثال جهت حذف دی اکسید کربن از اتان از DEA استفاده میشود.آمین برگشتی از برج دفع که دوباره به برج جذب برمی گردد؟
سلام جاوید خان
خوش اومدی
کجا بودی ؟ اطلاعات پروژه رو پخش کن دیگه !
سلام به همه میم شیمیان گل
می خوام از امسال برم تو نخ کمیکار
مراحلش چیه؟چه اطلاعاتی و از کجا باید بونم؟
مرسی .ممنون![]()
مطمئنی هیچ اطلاعات دیگه ای نیست ؟؟؟سلام بر همه دوستان چطوری با داشتن دما و فشار دبی هوا رو میشه بدست آورد؟
طبق شکل هوای محیط توسط یک کمپرسور فشرده و دمایش رو بالا می برند چطور می توان بدون وسایل اندازه گیری دبی فقط با داشتن دما و فشار دبی هوا را بدست آورد اگر لطف کنید محاسبات رو یادداشت کنید ممنون از شما دوستان خوب
خودت تنهایی به این نتیجه رسیدی ؟!دبی ورودی = دبی خروجی
برم داشنگاه بیام
ببینم حلش میکنم یا نه
سوالتون رو در تاپیک متخصص تقطیر مطرح کنیدمی خواستم در مورد محاسبات تقطیر چند جزئی به روش Shortcut یا روش Smoker توضیح دهید با تشکر فراوان...![]()
خودت تنهایی به این نتیجه رسیدی ؟!![]()
h چیه ؟! منظورت انتالپیه یا هد کمپرسور ؟!آره خوب
خودم بتنهایی به این نتیجه رسدم
کسی هم مارا یاری ننمود
خوب راستش ما هرچی پیش رفتیم دیدیم کمبود داریم
مجهول داریم آخه
دوتا سوال
1- رابطه فشار با h ، یعنی با افزایش فشار h چه تغییری میکنه ؟
2- با حجم نمیشه حلش کرد ؟