دلارام
عضو جدید
عزیزم پست شماره 599 رو ببین . . .
به جان خودم این پست برای من نمی اومد

عزیزم پست شماره 599 رو ببین . . .
با سلام
از دوستان مهندس شیمی کسی فرمولاسیون و روش ساخت براقی آبکار گاوانیزه سیانوری و
نیز فرمولاسیون محلول فروکلین نمی دونه. شدیدا" نیاز دارم![]()
خوب دوست عزیز کاربردش که فراوونهمن يه مقاله توپ در مورد كاربرد شيمي آلي در زندگي مخوام خيلي فوري![]()
چرا من هر كاري مي كنم نمي تونم فايل رو آپلود كنم
سلام انتقال حرارت اینکروپرا که لینکشو بالا دادین کارنمیکنه
انواع کمپرسور
سلام اشکان جان چرا خیلی خوبه میشه واسم بفرستیش ؟یعنی لینکش رو بزاری ؟ممنونت میشم عزیزم
سلام
لطفا به من هم در مورد راکتورهای بستر سیال کمک کنید
در مورد ساختمان و کاربردهای این نوع رآکتورها در صنایع و معادلات آن
ممنون
بررسي آزمايشگاهي تاثير هندسه نمونه بر ويژگي هاي الاستيک ديناميک و استاتيک سنگ آهک نکا
بررسي عملکرد تيرهاي بتن آرمه تقويت شده با ورق هاي FRP تحت بارهاي استاتيکي و تکراري
این دوتا اگه لطف کنی
راستی در مورد ریاضیات هم متشکر
یه خواهش دیگه
یکی دیگه هم در همون مورد میخوام ... یعنی ریاضیات
لطف میکنی عزیز ؟
این ID منه
ادم کن مزاحمت بشم
jo_o2001@yahoo.com
اسمم جوجو
مدلسازی ریاضی فرایند رفرمینگ نفتا در راکتورهای بستر ثابت با کاتالیست پلاتین بر پایه آلومینا
اشکان جان همن دیگه
دستت طلا
از اون بالایی ها هم نهایت تشکر رو دارم![]()
یک خط انتقال اسید است که اسید سولفوریک 98% از یک مخزن توسط این خط وارد یک مخزن دیگر میشود . البته مخزن دوم حاوی آب و بخارات آب نیز هست به همین دلیل خوردگی شروع میشه و گرنه با اسید 98% که مشکلی نداریم . البته از چند مدل لوله P.P هم استفاده کردیم که به شدت ترد و شکننده میشه بعد از یک مدت کار.
جالبه هیچ رفرنس به دردبخوری نتونستم براش پیدا کنم . هرچی هست فقط تجربی هستش و بس .مگر اینکه کسی کار کرده باشه و نتیجه خوبی به دست آورده باشه و بتونه کمک کنه .
سلام اشکان جان
لطف می کنید حل المسایل کتاب زیر را برام پیدا کنید.
با سپاس فراوان
Molecular Thermodynamics Fluid Phase Equilibria
یه سر میزنی تایپیک مهندسی مواد.قسمت دانلود رایگان مقاله از تمام دانشگاه های دنیا
یوزر و پسورد sience direct و هر جایی را بخوای داخلش هست.خودت مقالاتا پیدا کن.
برنامه اماده میخوای ؟؟؟سلام .کی پروژه آماده برنامه نویسی correlation های دوفازی رو داره؟
من روش Hughmark & Pressburg رو میخوام به هر زبونی هم باشه فرق نمیکنه.عجله دارم Hurry up plz![]()