سلام خدمت همه
اگه ممکنه مطلبی در مورد ایزو مکس می خواستم هر چی کاملتر بهتر
واحد آیزوماکس (Isomax)
سلام خدمت همه
اگه ممکنه مطلبی در مورد ایزو مکس می خواستم هر چی کاملتر بهتر
یعنی هر دوتاش رو بخونم میتونه خیلی کمکم کنه آخه من اگه زیاد کتاب بریزم دور و برم گیج میشم و نمیدونم چجور بخونمبجز ترمو بقیه راهیان خوبه البته اگه وقت داری کتاب هر دو تا انتشارات بگیر بخون چون کتاب های پوران مفهومی و کتاب های راهیان نکته ی هستن با هم میتونن مکمل خوبی برای هم باشن
مرسی خیلی لطف کردید. میشه واسم زحمت بکشید برنامه نویسی مطلبشو بفرستید؟ اگه بازه انتگرال از صفر تا 15 باشه چی؟
با عرض سلام به همه دوستان عزیزم
کسی مطالبی در مورد واحد پلی اتیلن خطی نداره؟
اگه بتونید کمک کنید واقعا ممنون میشم
اگه گاز قابل اشتعالی وجود داشته باشه در محیط (به نسبت کافی) در صورت نشت اکسیژن و همزمان ایجاد جرقه احتمال دارد که آتش سوزی اتفاق افتد.و اگه یک کدوم از این سه عامل کم باشه حریق اتفاق نمی افته.سلام
امروز یک پریز برق دیدم که در مجاورت پریز توزیع اکسیژن نصب شده.
سووال> آیا جرقه ای که در اثر بیرون کشیدن دوشاخه بوجود میاید اگر در مجاورت نشتی اکسیژن از سوکت اکسیژن باشد قابل انفجار هست یا نه؟
ممنون
امین رخ
مقدار دقیق در بازه 0 تا 15، دقیقاً برابر 1.3813e+004 است. m-فایل MatLab رو ضمیمه کردم
البته من با ورژن R2011b نوشتم، امیدوارم یا همین نسخه رو داشته باشید یا روی نسخه های قدیمی تر اجرا بشه ... البته بسیار ساده هستش و 5 سال پیش فکر کنم همینو نوشتم با MatLab.
موفق باشید.
سلام خوبی؟تعطیلات خوش گذشت؟درسارو به کجا رسوندی؟اول کتاب های مرجع رو بخون بعد بگیر کتاب پوران و راهیان رو بخون
به نطر من بجز ترمو بقیه رو از کتاب های راهیا استفاده کن اما اگه وقت شو داری و میتونی از هر دو تا انتشارات استفاده کن
سلام دوستان
من دنبال کد متلب محاسبات فلش دوفازی می گردم کسی می تونه کمک کنه
از روی کدوم کتابا داری میخونی؟خب من همه با هم میخونم انشاالله تا آخر تابستون همشونو خوب میخونم از اول مهر هم شروع کنم به دوره کردن و رفع اشکالسلام مرسی.سال نو مبارک
من ترمو و جرم و مکانیک و شروع کردم اگه خدا بخوا تا اول تیر تموم میکنم
تو چیکار کردی؟
سلام خب هر کس تو یه شرایطیه که برنامه مخصوص به خودشو داره ولی فعلا سمت تست و این جور چیزا نروبچه ها کسی برنامه ریزی خاصی مد نظرش هست؟
من که خودم دارم جرم و عملیات و حرارت شروع میکنم
خوب استارت زدیا!!!امیدوارم یه جای خیلی خوب قبول بشیترمو از روی ون نس و پوران.مکانیک و از روی مک کیب و راهیان.جرم تریبال و راهیان
تو چی از چه کتاب های میخونی؟؟؟؟؟؟
راستی مکانیک استریتر خوبه یا مک کیب؟؟؟؟؟؟