درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

engineer84

عضو جدید
دوست عزيز اون خط پاورقي هميشه بصورت نيمه هست و تا جايي كه من ميدونم امكان كامل شدن خط نيست و بايد بصورت دستي اينكار رو انجام بدين
در مورد اون سوال ديگه كه فرمودين واحد سانتي متر نيست بايد اينطوري عمل كنين كه مقدار دلخواهتون رو وارد كنين بعد يه space و بعدش cm رو مينويسين. خودش تبديل ميكنه به pt
اگه بازم سوالي در زمينه آفيس داشتين به اين تاپيك مراجعه كنين. موفق باشين
..:: پاسخ به سوالات Word , Excel , PowerPoint ::..

خيلي ممنون از كمكتون. ولي نميدونم با اين خط جدا كننده پي نوشت چكار كنم آخه براي پايان نامه بايد خط كامل باشه اينطوري ازمون خواتستن

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلي ممنون از كمكتون. ولي نميدونم با اين خط جدا كننده پي نوشت چكار كنم آخه براي پايان نامه بايد خط كامل باشه اينطوري ازمون خواتستن

می تونی بری از تایپیست های ماهر بیرونم کمک بگیری یادمه خودم واسه تایپ کاراموزی یه مشکلی داشتم به هر که گفتم نتونست رفتم پیش یه تایپیست به سادگی واسم توضیح داد.

Nazanin ss

عضو جدید
در خواست مقاله-استفاده از جاذب های طبیعی برای حذف رنگها

در خواست مقاله-استفاده از جاذب های طبیعی برای حذف رنگها

سلام
من یه مقاله می خوام در مورد ((استفاده از جاذب های طبیعی برای حذف رنگها ))
کمکم می کنید ؟؟؟/

FaIr

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...
من باید یه پروژه در مورد یک وسیله اندازه گیری ارائه بدم...خودم طیف سنج رامان رو مد نظر دارم...
اگه کسی مقاله ای دم دست داره ممنون میشم...
یا اگه مطالب جامعی در مورد وسیله دیگه ای دارید هر چی که باشه طيف سنج دیگه ای یا كروماتوگراف یا دستگاههای اندازه گيري خواص و ضربه...
بازم برام بزارید...فعلا تو مرحله انتخاب موضوع ام...اینه که گیج شدم...شرمنده اگه راهنماییم هم کنید و فقط بگید تو کدوم زمینه میتونم پروژه بهتری با توجه به حجم منابع ارائه بدم ممنون میشم...

مدلسازی و حل عددی همزمان انتقال جرم و مومنتم در فیلم ریزان به روش اجزا محدود

مدلسازی و حل عددی همزمان انتقال جرم و مومنتم در فیلم ریزان به روش اجزا محدود

مدلسازی و حل عددی همزمان انتقال جرم و مومنتم
در فیلم ریزان با روش اجزا محدود

که مربوط به دوازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی سال 87 هست کسی از دوستان متن کامل مقاله رو نداره​

amirs1987

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر مهندسین عزیز می خواستم بدونم کسی روش برنامه نویسی با ماشین حساب کاسیو fx5800 رو بلده. مطلبی چیزی وجود نداره واسه یاد گرفتنش.؟

Nazanin ss

عضو جدید
آقای امیر از کمک شما ممنونم . ولی من مقاله ای میخوام زبان اصلی .از سایت scienceDirect و چاپ 2010.2011 باشه .

mo.zamiri

عضو جدید
جداسازی نمکهای پایدار حرارتی در سیستم شیرین سازی گاز با MDEA

جداسازی نمکهای پایدار حرارتی در سیستم شیرین سازی گاز با MDEA

با سلام
لطفأ مقالاتی در مورد جداسازی نمکهای پایدار حرارتی در سیستم شیرین سازی گاز با MDEA

alireza jalali

عضو جدید
روش ساخت چسب هاتبل یا حرارتی یا دوقلو یا اپوکسی

روش ساخت چسب هاتبل یا حرارتی یا دوقلو یا اپوکسی

سلام
در مورد روش ساخت چسب هاتبل یا چسب حرارتی و یا دوقلو یا اپوکسی ،مواد تشکیل دهندش یا شرکتهای سازنده در ایران میتونین اطلاعاتی بهم بدین.
با تشکر از مهندسای شیمی عزیز

k_siroos

مدیر بازنشسته
سلام دوستان.به یک کمک فوری نیاز دارم... اگه کسی یه مقاله 10 15 صفحه ای به زبان انگلیسی از coolin tower یااا سل های جیوه ای داره واسم بذاره ممنون میشم

اگه بعد از دانلود کردن فایل ناشناخته بود یک .pdf در انتهای اسم اضافه کنید .

آخرین ویرایش:

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
انتروپی

انتروپی

یک مطلب تازه غیر تکراری درمورد انتروپی می خوام بفرستم برای استادمون که کیف کنه لطفا کمک کنید هر مطلبی خودم پیدا کردم کلیشه ای وتکراری بود:redface:

snow berry

مدیر بازنشسته

reza salamati

عضو جدید
درخواست مقاله ،پروژه ، کتاب یا هرچیزی که درباره تولید NGL باشه

درخواست مقاله ،پروژه ، کتاب یا هرچیزی که درباره تولید NGL باشه

سلام ، من یه پروژه دارم درباره روشهای تولید ان جی ال .
اگه کسی میتونه بهم کمک کنه ازش ممنون میشم. اگه مقاله ای ،کتابی یا پروژه ای یا سایتی دارین یا مشناسین بهم معرفی کنین.;):surprised:

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه م.شیمی های عزیز.....
یکی از دوستان چند وقت پیش زحمت کشیدن آزمون های پارسه رو آپ کردن ولی الان که میگردم پیداشون نمیکنم تو تالارها....اگه کسی میدونه کجاست لینکشو بذاره ممنون میشم..:gol:

k_siroos

مدیر بازنشسته
سلام به همه م.شیمی های عزیز.....
یکی از دوستان چند وقت پیش زحمت کشیدن آزمون های پارسه رو آپ کردن ولی الان که میگردم پیداشون نمیکنم تو تالارها....اگه کسی میدونه کجاست لینکشو بذاره ممنون میشم..:gol:

فکر کنم منظورتون این تاپیک باشه .

k_siroos

مدیر بازنشسته
سلام ، من یه پروژه دارم درباره روشهای تولید ان جی ال .
اگه کسی میتونه بهم کمک کنه ازش ممنون میشم. اگه مقاله ای ،کتابی یا پروژه ای یا سایتی دارین یا مشناسین بهم معرفی کنین.;):surprised:

دوست عزیز به این لینکhttp://www.iran-eng.com/showthread.php/138993-%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D9%BE%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C%D9%86-%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C?p=4198937&viewfull=1#post4198937 سری بزنید . یک پاورپوینت خوب براتون آپلود کردم.

موفق باشید

h.operator

عضو جدید
درود
با عرض خسته نباشید
چند تا پروژه با موضوع کاربرد نانو تکنولوژی می خواستم
(برای درس پروژه می خوام که ببرم پیش استاد توافقی باشه)
با تشکر پیشاپیش:gol:

sahar.sedighi

عضو جدید
ترمودینامیک

ترمودینامیک

سلام
من یه ارائه در مورد "حلالیت گاز در مایع" (فصل 10 کتاب prausnitz, ,molecular thermodynamics of fluid phase equilibria) دارم،لطفاً هر کی می تونه کمکم کنه.

h.abed63

عضو جدید
کمممممممممممممممممممممممم ممک

کمممممممممممممممممممممممم ممک

نیاز مبرم به مقاله (پروژه matlab خواص پلیمرها) دارم:(

b.ghatali

عضو جدید
آمایشگاه الی 1

آمایشگاه الی 1

سلام به همه.
کسی میتونه مکانیسم واکنش اتفاقی در فرایند استخراج بنزوئیک اسید به کمک حلال آبی سود سورز آور رو برام بنویسه؟
اگه یه توضیح در رابطه با نقش سود سوز آور و نقش hcl برای جداسازی بنزوئیک اسید (بعد از مرحله اول جداسازی فازها)که به نمک اسیدی تبدیل شده بدید ممنون میشم.:gol:

بالا