نه نداریم اینجاسلام میخواستم ببینم کسی راجع به مواد عایق و پوشاننده به اسم liquid rubber و طریقه استفاده و نحوه ی پوشش دهی اون اطلاع داره خیلی سریع احتیاج دارم اگه میشه .......

نه نداریم اینجاسلام میخواستم ببینم کسی راجع به مواد عایق و پوشاننده به اسم liquid rubber و طریقه استفاده و نحوه ی پوشش دهی اون اطلاع داره خیلی سریع احتیاج دارم اگه میشه .......
سلام میخواستم ببینم کسی راجع به مواد عایق و پوشاننده به اسم liquid rubber و طریقه استفاده و نحوه ی پوشش دهی اون اطلاع داره خیلی سریع احتیاج دارم اگه میشه .......
لاتین میخوای یا انگلیسی؟ میدونی که با هم خیلی فرق دارنسلام دیگه دارم از کمک کردن شما دوستان ناامید میشم.
لطفا اگه مطلب یا مقالهای به زبان لاتین در باره (بررسي فرايند جذب سطحي)داشتین واسم بزارید.
Adsorption: Theory, Modeling, and Analysis (Surfactant Science Series)سلام دیگه دارم از کمک کردن شما دوستان ناامید میشم.
لطفا اگه مطلب یا مقالهای به زبان لاتین در باره (بررسي فرايند جذب سطحي)داشتین واسم بزارید.
سلام احتمال زیاد با کم کردن فشار تا خلا.این تز مال منه که اکه همیشه میخای جلو باشی باید تو دستت یه چیز اجیب داشته باشی .اگه راجب یخ 100 درجه اطلاعات میخای در خاست بده به ایمیلم .vafadar_chemistry.engineer@yahoo.com
انگلیسیلاتین میخوای یا انگلیسی؟ میدونی که با هم خیلی فرق دارن
لاتین از خانوادهی هند و اروپاییه که ریشهی زبانهای اسپانیولی، ایتالیایی، پرتغالی، رومانیایی، فرانسوی و خیلی زبونهای دیگهس، ولی انگلیسی انگلیسیه!
حالا لاتین باشن یا انگلیسی؟
حسن جان ای که error میدهAdsorption: Theory, Modeling, and Analysis (Surfactant Science Series)
by: Jozsef Toth
http://rapidshare.com/files/14239460/ATMaA.rar.html
امیدوارم مناسب باشه..
حسن جان ای که error میده
![]()
جل اللردارور نمیده
یکم صبر کن مجددا دانلود کن
جدیدا تو رپید شیر باید بین دانلودا 15 دقیقه صبر کنی
سلام.من میخوام به طور جدی وارد مطالعه راجع به نانو بشم!میشه به من کمک کنید؟!![]()
سلام دوست عزیزفرض کنید در یک نیروگاه برق از فشار فوق بحرانی برای تولید بخار اب استفاده میشه..
در شرایط فوق بحرانی تبدیل مایع به بخار چجوری انجام میشه؟ لطفا اگه کسی این مطلب رو در ک کرده برام با مثال توضیح بده.....ممنون.
سلامsalam.bebakhshid mozahem misham.rastesh man emsal konkur dadam .man kheyli mohandesi shimio polimero dust dashtam vali fek nakonam ghabul sham.vase hamin shayad beram fizik.mikhastam beporsam mishe az fizik vase arshad konkure mohandesi shimi sherkat kard?mamnoon misham javab bedid.merc.
سلامsalam.bebakhshid mozahem misham.rastesh man emsal konkur dadam .man kheyli mohandesi shimio polimero dust dashtam vali fek nakonam ghabul sham.vase hamin shayad beram fizik.mikhastam beporsam mishe az fizik vase arshad konkure mohandesi shimi sherkat kard?mamnoon misham javab bedid.merc.
ميشه ولي بايد دروس اصلي مهندسي شيمي رو پاس كنين كه اون هم به دردسرش نميارزهyani masalan mishe adam lisanse fizik dashte bashe foghe mohandesi shimi?
shoma age jaye man budid yek sal sab mikardid ya hamin fiziko miraftid?
سلام دوست عزیز
در شرایطی که شما مطرح کردین مسلما دما پایین تر از حالت بحرانیه چون کمی مایع مشاهده میشه . در فشار و دمایی که هستیم دما رو زیاد میکنیم . با افزایش دما به ماده ای میرسیم به نام (مایع بخار) اما چرا ؟ مایع به ماده ای گفته میشه که حجمش کمتر متاثر از فشار باشه و با افزایش دما تبدیل به بخار بشه و بخار ماده ای هست که حجمش متاثر از فشار باشه و با کاهش دما به مایع تبدیل بشه . امه چون حالتی که داخلش هستیم به طور قاطع هیچ کدوم از حالات رو نداره به اون (مایع بخار ) گفته میشه . این حالت شبیه به مه میمونه . حالا در این شرایط سعی میکنیم با افزایش دما و در صورت امکان کاهش فشار به حالت بخار برسیم . پس در بالاتر از نقطه بحرانی باید به تدریج و مرحله ای این کار انجام بشه .