سلام.من یه مقاله در مورد عملکرد شبکه های عصبی(مربوط به درس کنترل فرایند2)میخواستم.ممنون.
بررسي عملکرد دو نوع شبکه عصبي پرسپترون چند لايه و شبكه با توابع پايه شعاعي براي تخمين سرعت موتور سنکرون آهنرباي دائم
سلام.من یه مقاله در مورد عملکرد شبکه های عصبی(مربوط به درس کنترل فرایند2)میخواستم.ممنون.
سلام
این ترم عملیات واحد 1 دارم
خیلی میترسم
کسی میتونه به من چند تا نمونه سوال امتحانی و البته همراه با جواب بده؟خواهش میکنم اگر کسی میتو.نه به من کمک بکنه
اگر جزوه ی خوبی هم دارید لطفا بهم بدین.خودم که هر چی میخونم باز هم برای حل سوالات پایان فصل مخصوصا فصل تقطیر به مشکل میرسم
سلام
این ترم عملیات واحد 1 دارم
خیلی میترسم
کسی میتونه به من چند تا نمونه سوال امتحانی و البته همراه با جواب بده؟خواهش میکنم اگر کسی میتو.نه به من کمک بکنه
اگر جزوه ی خوبی هم دارید لطفا بهم بدین.خودم که هر چی میخونم باز هم برای حل سوالات پایان فصل مخصوصا فصل تقطیر به مشکل میرسم
خدمت شما
سلام
جدول تخمین هزینه ها واسه درس plant رو از کجا میتونم پیدا کنم به جز اون نمودارها که تو کتاب هست
کمکم کنییید.نیازتون دارممسلام.من یه تحقیق پروژه میخوام برای لیسانسم.منمنون میشم کمکم کنید.چون واقعا نیاز دارم بهش.
[عنوان پروژه: بررسی و بهینه سازی روشهای نوین در ارزیابی پتانسیل خطردر صنایع نفت٬ گاز وپتروشیمی و بهینه سازی اصول پیشگیری ]![]()
درباره HAZOP توی اینترنت میتونی مطالب خیلی مفیدی رو پیدا کنیکمکم کنییید.نیازتون دارمم
سلام....سلام
جدول تخمین هزینه ها واسه درس plant رو از کجا میتونم پیدا کنم به جز اون نمودارها که تو کتاب هست
آفتاب از کدوم طرف دراومده.......سلام
تو کتاب سیدر و یه کتاب دیگه اگه اشتباه نکنم نویسندش تورتون هستش میتونید پیدا کنید.اسم لاتین کتا ب الان خاطرم نیست.ولی تو این کتاب ها هم میتونید یه سری جدول واسه تخمین قیمت پیدا کنید.![]()
سلام. من نیاز به جزوه ابزار دقیق دارم. ابزار دقیقه مورد استفاده در صنایع نفت گاز و پتروشیمی و ترجیحاً فارسی. ممنون می شم کمکم کنین .
سلام به همه دوستان
عزیزان کسی میتونه توضیح بده که (skert یا همون دامن برج) چیه و به چه دردی می خوره؟
سلام.خسته نباشید.من ترم 2 هستم.قصد دارم mattlab رو یاد بگیرم.از کدوم منبع فارسی یاد بگیرم
خوب است.
و ایا شما لغت نامه ی تخصصی مهندسی شیمی -پتروشیمی میشناسید که معتبر باشد معرفی
کنید
.
ایا بعد از mattlab وaspn,hysys رو یهد بگیرم یه زوده.با تشکر.
دوست خوبم من فردا لینکش رو قرار میدم، اگر ممکن بود یه یادآوری هم بکنین ممنون میشم :دیسلام دوستان
لطف کنید لینک دانلود مقاله زیرا برم بذارید خیلی ممنون .
Structure property studies of polyester- and polyether-based MDI-BD segmented polyurethanes: Effect of one- vs. two-stage polymerization conditions
Saad Abouzahr, Garth L. Wilkes
Journal of Applied Polymer Science
Volume 29 Issue 9, Pages 2695 - 2711
http://www3.interscience.wiley.com/...717&Page=/cgi-bin/fulltext/104027394/PDFSTART
سلامسلام
Skirt در برج ها به خاطر این هستش که از به وجود آمدن پدیده ی کاویتاسیون در برج ها جلوگیری میکنه...
سلام
اگه اشتباه نكنم skirt جهت توزيع نيرو بر روي فونداسيون وسل بكار برده ميشه
علاوه بر اين جهت بازرسي پايين وسلها نياز به نصب اونها بر روي skirt هست
خوب حمید رضا هم درست گفته ساپورت وسلهای افقی saddle و ساپورت وسلهای عمودی skirt هست که هنگام طراحی ارتفاع اسکیرت باید به اندازه ای اشه که npsh تأمین بشه.البته ساپورتهای عمودی دیگه هم داریم مثل braketهمان طور که جناب بحرینی عزیز گفتند
skirt نوعی پایه است که برای سازه های با ارتفاع زیاد استفاده می شود. در این حالت پایه های دیگه جواب گو نیستند.
سلامخوب حمید رضا هم درست گفته ساپورت وسلهای افقی saddle و ساپورت وسلهای عمودی skirt هست که هنگام طراحی ارتفاع اسکیرت باید به اندازه ای اشه که npsh تأمین بشه.البته ساپورتهای عمودی دیگه هم داریم مثل braket
خوب حمید رضا هم درست گفته ساپورت وسلهای افقی saddle و ساپورت وسلهای عمودی skirt هست که هنگام طراحی ارتفاع اسکرت باید به اندازه ای باشد که npsh تأمین بشه.البته ساپورتهای عمودی دیگه هم داریم مثل braket
سلام
فكر كنم بر مبناي موقعيت وسل ( ارتفاع) و دما و فشار وسل و فشار اشباع سيال ...ميزان NPSH بدست مياد و سپس بر اساس NPSH محاسبه شده سفارش پمپ گذاشته ميشه و نه برعكس