درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

MAHSA KHANOM

عضو جدید
مقاله در خواستی

مقاله در خواستی

دوستان من راجع به راه های کاهش اتلاف انرژی در خط لوله گاز یه مقاله می خوام اگه می تونید مرحمت کنید

fc real

عضو جدید
راکتور.......

راکتور.......

با سلام
من یک توضیح از این سه راکتور میخواستم که در مورد روش کارشون باشه یه شرحه مختصری از این سه راکتور که کلا چی کار میکنن و به طریق ممنون میشم کسی راهنمایی کنه..:gol:
1.راکتور بستر ثابت fixed bed reactor
2.راکتور پرشده pached bed reactor
3.راکتور بستر سیال fluidised bed reactor

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام از بچه ها کی ریاضی مهندسی خوب حالیشه ؟
دستم به دامنتون جون هرکی دوست داری هر کدوم از این سوالارو که می تونی حل کن و ما رو از بدبختی نجات بده

منتظرتون هستم

سلام با MATLAB حلشو میخوای؟

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام اره ممنونم

سلام اره ممنونم

سلام دوست عزیز :gol:
جواب این سوالها خیلی برام مهمه نمونه ای از سوالات پایان ترم هستش
حالا اگه با مطلب می شه لطف می کنین و ممنونتونم
من فقط جواب می خوام راستی با مطلب می تونین گراف ها و نمودار های مشتقات جزئی رو هم رسم کنین ؟
اگه این کارو بکنی که نوکرتم به خدا:heart:
من گیرم 20 دی امتحانشه لطفا کمکم کنین:twisted:

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز :gol:
جواب این سوالها خیلی برام مهمه نمونه ای از سوالات پایان ترم هستش
حالا اگه با مطلب می شه لطف می کنین و ممنونتونم
من فقط جواب می خوام راستی با مطلب می تونین گراف ها و نمودار های مشتقات جزئی رو هم رسم کنین ؟
اگه این کارو بکنی که نوکرتم به خدا:heart:
من گیرم 20 دی امتحانشه لطفا کمکم کنین:twisted:

چشم در قسمت MATLAB جواب 3 تا اولی رو میذارم

mf213

عضو جدید
سلام من یه پروژه دارم درباره ی ضریب تشعشع
می خواستم کمکم کنید تا بتونم این پروژه رو به استادم تحویل بدم
لطفا درباره ی ضریب تشعشع اگه مطلبی دارین بزاری تا من استفاده کنم .مطلب توپ باشه نه کم و کوتاه خواهش می کنم زودتر کمکم کنید

msn_syst3m

عضو جدید
علت اینکه مولاریته استفاده میشه نه نرمالیته اینه که EDTA با تمام فلزات واکنش یک به یک داره یعنی یه مول از EDTA با یه مول از فلز واکنش می کنه پس طبیعتا مولاریته و نرمالیته هر دو جواب یکسان دارند.
اینکه جرا نمک دی سدیک استفاده میشه اینه که فرمولاسیون با دو اتصال به سدیم به فرمول EDTA خالص ارجحیت داره چون اندازه گیری ثابتهای تفکیک نشان میده که دو اتم هیدروژن احتمالا به صورت یونهای دوقطبی حفظ میشن و نمک دی سدیک هم مثل یک دی کربوکسیلیک اسید با دو گروه اسید قوی رفتار می کنه و اینکه دو پروتون آمونیومی باید داشته باشیم که اولی در ناحیه PH تقریبی 6.3 و دومی 11.5 یونیده میشن.
امیدوارم واضح بوده باشه.
سعی می کنم شکل نمک دی سدیک رو که جای4 تا هیدروژن شکل msn_syst3m عزیز 2 تا هیدروژن و دو تا سدیم داره رو واستون پیدا کنم و بذلرم.

نه فکر نکنم از نرمالیته بشه استفاده کرد
چون آخر می خوایم از این رابطه ها استفاده کنیم :
N1V1=N2V2 یا M1V1=M2V2
هدف هم بدست آوردن مقدار یون های سختی آب هستند
نرمالیته منیزیم+کلسیم معنی نداره
پس از مولاریته استفاده می کنیم تا توی آزمایش بعدی توسط NaOH یون منیزیم رو از ترکیبش با EDTA جلوگیری کنیم و مقدار کلسیم که پیدا شد از مولاریته (منیزیم+کبسیم ) کم کنیم

who got it? :D

alifallahi20900

عضو جدید
خوراک ورودی در روش پانچون(عملیات واحد)

خوراک ورودی در روش پانچون(عملیات واحد)

:gol:سلام . دوستان عزیز لطفا بهم کمک کنید . :confused:سوالم اینه:confused::que: : اگه توی روش ترسیمی پانچون -ساویرت خوراک ورودی به جای بخار اشباع ، مایع زیر سرد(سابکولد) باشه یا بخار فوق داغ (سوپر هیت) ترسیم و محاسبات روش پانچون چطوری میشه؟:que:
تورو خدا زود جوابمو بدید .مرسی:confused::confused:

john zink

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
SIZE AND RADIATIVE CHARACTERISTICS OF NATURAL GAS FLARES
by : D. K. COOK
M. FAIRWEATHER
J. HAMMONDS
D. J. HUGHES
Chemical Engineering Research and Design - Volume 65a
-------------------------------------------------------------
DEVELOPMENTS IN DESIGN METHODS FOR PREDICTING THERMAL RADIATION FROM FLARES
by : G. A. CHAMBERLAIN
-------------------------------------------------------------
EXPLOSION HAZARD OF AIR INGRESS INTO FLARE STACKS
by:
J. P. TITE
K. GREENING
P. SUTTON
Chemical Engineering Research and Design - Volume 67a
-------------------------------------------------
SIZE AND RADIATIVE CHARACTERISTICS OF NATURAL GAS FLARES. PART 2-EMPIRICAL MODEL
by: D. K. COOK
M. FAIRWEATHER
J. HAMMONDS
D. J. HUGHES
با سلام
دوستان اینها گیر نیومدند؟

john zink

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
Swander, W., and J.D. Potts. 1989. Safe Flare System Design. Technical paper S490. John Zink
Company, Tulsa, Oklahoma
این چی؟

john zink

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
Brzustowski, T.A., “A Model for Predicting the Shapes and Lengths of Turbulent
Diffusion Flames Over Elevated Industrial Flares”, paper presented at the 22nd
Canadian Chemical Engineering Conference, Toronto (1972).

دوم :

Ito, T. and Sawada, N., “Ground Flares Aid Safety”, Hydrocarbon Processing, 175-
190 (June, 1976).

هرکدوم رو بشه ممنون میشم کمکم کنید پیدا کنم

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته
:gol:سلام . دوستان عزیز لطفا بهم کمک کنید . :confused:سوالم اینه:confused::que: : اگه توی روش ترسیمی پانچون -ساویرت خوراک ورودی به جای بخار اشباع ، مایع زیر سرد(سابکولد) باشه یا بخار فوق داغ (سوپر هیت) ترسیم و محاسبات روش پانچون چطوری میشه؟:que:
تورو خدا زود جوابمو بدید .مرسی:confused::confused:

[FONT=&quot]سلام[/FONT]​
[FONT=&quot]در روش Ponchon-Savarit[FONT=&quot] در صورتی که [/FONT] [FONT=&quot]خوراک ورودی به برج [/FONT]Subcool[FONT=&quot] یا [/FONT]Superheat[FONT=&quot] باشه دراون صورت بایستی مسئله یه دما هم به ما بده تا بتونیم با استفاده از اون دما به صورت تقریبی انتالپی خوراک رو محا سبه کنیم با داشتن دما درصورتی که خوراک مایع متراکم باشه از فرمول [/FONT]HL[FONT=&quot](فرمول 9.10 تریبال) استفاده میکنیم و چون [/FONT]Mole Fraction [FONT=&quot] خوراک ورودیو داریم با استفاده از فرمول انتالپی اون رو هم بدست می آوریم.و با داشتن [/FONT]Mole Fraction [FONT=&quot]و[/FONT] Enthalpy[FONT=&quot] میتونیم مختصات نقطه ی[/FONT] [FONT=&quot] خوراک([/FONT]Feed[FONT=&quot])[/FONT] [FONT=&quot]رو در نمودار انتالپی بر حسب جزء مولی مشخص کنیم.بعدش برای محاسبه[/FONT] [FONT=&quot] دلتا [/FONT]D min[FONT=&quot] بایستی [/FONT]Tie Line[FONT=&quot] عبوری از خوراک رو رسم کنیم که در این مرحله بایستی آن قدر [/FONT]Tie Line[FONT=&quot] رسم کنید تا بالاخره یکی از خوراک عبور کنید.بعدش با امتداد این تای لاین جاییکه راستای دلتا [/FONT]D[FONT=&quot] رو قطع میکنه که این نقطه اسمش دلتا [/FONT]D min[FONT=&quot] هستش.با داشتن دلتا [/FONT]D min[FONT=&quot] میریم و انتالپی دلتا [/FONT]D min[FONT=&quot] رو از رو نمودار انتالپی بدست میاریم.با داشتن این انتالپی میریم و [/FONT]R min[FONT=&quot]رو بدست میاریم.از روی [/FONT]R min[FONT=&quot] میریم و [/FONT]R[FONT=&quot] رو بدست میاریم و از روی [/FONT]R[FONT=&quot] میریم انتالپی دلتا [/FONT]D[FONT=&quot] رو بدست میاریم.این شدش [/FONT]Difference Point[FONT=&quot] بالای برج.برای پایین برج هم به همین صورت عمل میکنید.[/FONT][/FONT]​
[FONT=&quot]بعدش با بدست آوردن Difference Point[FONT=&quot] های لازم خطوط [/FONT]Tie Line[FONT=&quot] رسم می کنید تا بتونید [/FONT]Operating Curve[FONT=&quot] ([/FONT] [FONT=&quot]منحنی عمل)رو رسم کنید.در انتها هم شروع به [/FONT]Stage [FONT=&quot] زدن میکنید.[/FONT][/FONT]​
[FONT=&quot]برای حالت Superheat[FONT=&quot] هم مثل بالا هستش با این تفاوت که با داشتن دما بایستی از رابطه ی [/FONT]HG[FONT=&quot](فرمول 9.11 تریبال) استفاده کنید.[/FONT][/FONT]​
[FONT=&quot]امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.[/FONT]​
[FONT=&quot]موفق باشید[FONT=&quot][/FONT][/FONT]​

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته
با سلام
من یک توضیح از این سه راکتور میخواستم که در مورد روش کارشون باشه یه شرحه مختصری از این سه راکتور که کلا چی کار میکنن و به طریق ممنون میشم کسی راهنمایی کنه..:gol:
1.راکتور بستر ثابت fixed bed reactor
2.راکتور پرشده pached bed reactor
3.راکتور بستر سیال fluidised bed reactor

سلام
میتونید به تاپیک زیر مراجعه کنید.
انواع راکتورهای شیمیایی
یا از لینک های زیر استفاده کنید.

http://elib.uni-stuttgart.de/opus/volltexte/2009/4798/pdf/eig16.pdf

Packed-Bed Reactors

Fixed-Bed Reactors

Circulating fluidized bed reactor design and operation

موفق باشید:gol:

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته
جان زینک جان لطف کن لینک خود مقالات رو هم بزار تا دوستانی که میتونند کمک کنند بدونن از کدوم دیتابس هستش.
مثلا اگه ساینس هستش لینک خود ساینس رو بزار
ممنون:gol:

mk20

عضو جدید
یه سوال

یه سوال

سلام میشه کسی راجع به "روابط ویسکوزیته برای مخلوط مایعات پلیمری" برای پروژه مقاله بگذاره یا کتاب معرفی کنه؟ اگه فوری این لطف رو درحقم بکنید ممنون میشم.:gol:

snow berry

مدیر بازنشسته
سلام میشه کسی راجع به "روابط ویسکوزیته برای مخلوط مایعات پلیمری" برای پروژه مقاله بگذاره یا کتاب معرفی کنه؟ اگه فوری این لطف رو درحقم بکنید ممنون میشم.:gol:
امیدوارم مفید باشند:

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

سلام

سلام از بچه ها کی ریاضی مهندسی بلده؟
دستم به دامنتون جون هرکی دوست داری هر کدوم از این سوالارو که می تونی حل کنین

حتی یه دونه هم کافیه
برای من خیلی مهمه که حل اینا رو داشته باشم حتی اگه شده یکیشو
ممنونم از دوستانی که بتونن کمک کنن

منتظرتون هستم

elham-a

عضو جدید
سلام دوستان
من يه سري مطلب درباره فراينهاي گاز ميخوام اگه كمكم كنيد ممنون ميشم:)

msn_syst3m

عضو جدید
carried out in a CSTR with 3 impller. the mixing pattern in the CSTR are such that it is modeled as 3 equal-sized CSTRs in series special A& A are fed in seperate lines to cstr which is initially filled with inert material . each cstr is 200 dm3 and the volumetric flow to the first reactor is ... dm3/min of A &10 dm3/min of B​

سینتیکیاش بیان وسط
حل مطلب رو می خواد استاد
thx

(sara_h)

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من يه سري مطلب درباره فراينهاي گاز ميخوام اگه كمكم كنيد ممنون ميشم:)
http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=69614&page=23
فكر كنم مطالب لينك بالا بد نباشه .
خودم هم غير از اين يك سري مقاله و پروژه دارم .......فيلم و انيمشن هم دارم .
ديگه نمي خوادالهام جان سرچ كني:gol:.

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دستم به دامنتون جون هرکی دوست داری هر کدوم از این سوالارو که می تونی حل کن و ما رو از بدبختی نجات بده

منتظرتون هستم

این جواب سوال اولشه منتها شرط مرزی یه دونه کم داشت که من خودم اضافه کردم و در زمان 0 شرط مرزی رو یک گرفتم
pde:
کد:
function [c,f,s] = pde(x,t,u,DuDx)
c = 1;
f = DuDx;
s = t;
ic
کد:
function u0 = pdeic(x)
u0 = x;
bc
کد:
function [pl,ql,pr,qr] = pdebc(xl,ul,xr,ur,t)
pl = ul-1;
ql = 0;
pr = ur-t^2;
qr = 0;
solve
کد:
m = 0;
x = linspace(0,1,20);
t = linspace(0,5,10);
sol = pdepe (m,@pde,@pdeic,@pdebc,x,t);
u = sol(:,:,1);
figure(1)
surf(x,t,u)
title ('numerical solution by hamed')
xlabel('distance x')
ylabel('time t')
figure(2)
plot(x , u(end,:))
title('solution at t = 5')
xlabel('distance x')
ylabel('u(x,5)')
result

hamid khani

عضو جدید
گزارش کار

گزارش کار

سلام
کسی گزارش کار آزمایشگاه کنترل فرایند مبحث شبیه سازی سیستم های کنترل رو داره ؟ :(اگه در اختیارم بگذارید ممنونه می شم :redface:.البته تا آخر هفته احتیاج دارم:cry:

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.گزارش کار از کنترل فرایند رو کامل دارم اگه خواستین پیغام بزارین;)

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
حل pde بوسیله matlab

حل pde بوسیله matlab

منتظرتون هستم

اینم سوال دوم:

pde
کد:
function [c,f,s] = pde(x,t,u,DuDx)
c = 1;
f = DuDx;
s = 2*t*x^2;
ic
کد:
function u0 = pdeic(x)
u0 = cos (1.5*pi*x);
bc
کد:
function [pl,ql,pr,qr] = pdebc(xl,ul,xr,ur,t)
pl = ul-1;
ql = 0;
pr = ur-1.5*pi;
qr = 0;
solve
کد:
m = 0;
x = linspace(0,1,20);
t = linspace(0,2,10);
sol = pdepe (m,@pde,@pdeic,@pdebc,x,t);
u = sol(:,:,1);
figure(1)
surf(x,t,u)
title ('numerical solution by hamed')
xlabel('distance x')
ylabel('time t')
figure(2)
plot(x , u(end,:))
title('solution at t = 2')
xlabel('distance x')
ylabel('u(x,2)')
result

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

سلام

سلام حامد جان واقعا ازت ممنونم:gol:
لطف کردی در حق من
امیدوارم بتونم برات جبران کنم
مثل تو ادم خوب کم گیر میاد
جا داره از سارا هم تشکر کنم:gol:

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
carried out in a CSTR with 3 impller. the mixing pattern in the CSTR are such that it is modeled as 3 equal-sized CSTRs in series special A& A are fed in seperate lines to cstr which is initially filled with inert material . each cstr is 200 dm3 and the volumetric flow to the first reactor is ... dm3/min of A &10 dm3/min of B​

سینتیکیاش بیان وسط
حل مطلب رو می خواد استاد
thx

CSTR - Continuously Stirred Tank Reactor

The CSTR model with A->B exothermic reaction is the most popular model in the database. It is a standard model that has been used in reaction engineering textbooks, simulation and control research, and demonstrations for industrial software.

The model has 2 states: the concentration of A and the temperature of the reaction vessel liquid. The manipulated variable is the jacket water temperature. At a jacket temperature of 305K, the reactor model has an oscillatory response. The oscillations are characterized by reaction run-away with a temperature spike. When the concentration drops to a low value, the reactor cools until the concentration builds and there is another run-away reaction.

CSTR - Continuously Stirred Tank Reactor with Intermediate Species

Models 1-5, 10 are all variations of the CSTR model. Model 3 in particular, has a reaction intermediary (B). There is an additional equation and variable to account for the intermediate reaction step.

Reactor 1 CSTR with Jacket Dynamics (A->B)

Reactor 2 CSTR with Jacket Dynamics (A-B-C-D)

Reactor 3 CSTR with Jacket Dynamics (A->B->C)

Reactor 4 2 CSTRs in Series (A->B)

Reactor 5 2 CSTRs in Series with Jacket Dyn (A->B)

Reactor 6 CSTR

ertebat2000

عضو جدید
با سلام
اگر امکانش هست اطلاعاتی در زمینه (روش ساخت نانو کاتالیزورها و مزایای آنها نسبت به کاتالیزورهای معمولی ) رو روی سایت بذارین ممنون میشم .

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
حامد جان کمک

حامد جان کمک

سلام حامد جان ممنونم ازت:gol:
امیدوارم که لطفتو جبران کنم:smile:
راستی حامد یه مشکل پیش اومده البته برای من:(
می تونی برای اون مشتقات جزئی که دوتا اولی رو رسم کردی و حل کردی واسه 20 جمله ی اول گرافش رو ترسیم کنی ؟:twisted:
حالا هر کدومش که باشه اولی یا دومی فرقی نداره
اون گرافه واسه من خیلی مهمه:crying2:
دمت گرم رفیق:love:

S H i M A

کاربر فعال تالار شیمی
کاربر ممتاز
سلام دوستان.

من یه کتاب باید پیدا کنم درباره conductive polymers و از روی اون 200

صفحه کپی کنم تا استادم قبول کنه!!

کتابخونه مرکزی هم رفتم نبود!

از اینترنت هم قبول نداره...

2روز بیشتر وقت ندارم.