سلام دوستان
یکی از اساتید ما محدوده اعداد رینولدز در جریان های ارام در اجسام مختلف رو از ما به عنوان تحقیق ارمایشگاه خواسته لطفا کمکم کنین.
از یاری شما دوستان ممنونم.
سلام دوستان
یکی از اساتید ما محدوده اعداد رینولدز در جریان های ارام در اجسام مختلف رو از ما به عنوان تحقیق ارمایشگاه خواسته لطفا کمکم کنین.
از یاری شما دوستان ممنونم.
سلام دوستان
کسی میدونه کاربرد نانوکامپوزیت ها یا mixed matrix membrane در صنعت در کجاهاست؟اگه مطلبی در این مورد دارید لطفا کمک![]()
سلام به همه دوستان، مخصوصاً سرمد حيدري عزيز؛خواشحال میشیم اطلاعاتتون رو در اختیار ما هم بذارید.
پس چی شد؟Chemical engineering abstracts, Volume 7 By Royal Society of Chemistry (Great Britain)
اینو داری؟
لینکش توی گوگل اینه http://books.google.com/books?id=c_...s+enthalpy+and+dew+point+calculation+software
Azeotropic Data book
Azeotropic Data, 3 Volume set
by Jurgen Gmehling (Author), Jochen Menke (Author), J. Krafczyk (Author), Kai Fischer (Author)
سلام
یه تحقیق 10صفحه ای هم در مورد برج های خنک کننده می خوام
لطفا اگر مقاله فارسی در این مورد دارین برای دانلود قرار بدین.
ممنون
Hazopسلام
من نمیدونم چرا هرچی پشت میزنم اینجا پاک میشه
یه جندتا مقاله درباره hazop یه واحد پتروشیمی میخواتم که کامل توضیح داده باشه
فارسی باشه بهتره ، انگلیسی هم مشکلی نداره
ممنون
سلام
من نمیدونم چرا هرچی پشت میزنم اینجا پاک میشه
یه جندتا مقاله درباره hazop یه واحد پتروشیمی میخواتم که کامل توضیح داده باشه
فارسی باشه بهتره ، انگلیسی هم مشکلی نداره
ممنون
سلام دوستان
يه مقاله در مورد (( نحوه ي استفاده از امواج صوتي يا الكترو مغناطيسي براي رسوب زدايي از لوله ها ي منتقل كننده سيالات ))
اين مطلب رو واسه فيزيك 2 ميخوام
ممنون ميشم بزاريد
سلام دوستان
من یگ یا چند مقاله میخوام در مورد روش های تولید هیدروژن و موارد مصرف هیدروژن در صنعت و در کل درباره هیدروژن باشه .
فقط یه لطفی بکنین مقاله ها فارسی باشن .
خیلی ممنون از همه شما دوستان .
سلام دوستان
من یگ یا چند مقاله میخوام در مورد روش های تولید هیدروژن و موارد مصرف هیدروژن در صنعت و در کل درباره هیدروژن باشه .
فقط یه لطفی بکنین مقاله ها فارسی باشن .
خیلی ممنون از همه شما دوستان .
حذف نفت از پسابهای حاوي نفت اندک با استفاده از جاذب هاي طبيعي ارزان قيمت
خدمت شما:مرسی مهندس از لطفت
فقط اگه مطلبی در مورد استفاده جاذبها بخصوص به روش جذب سطحی در صنایع گاز داشته باشی خیلی بیشتر بدردم میخوره
البته اینم مفید بود
ممنون
سلام خوب بودمقاله ای درباره تعیین وزن اتمی دولانگ و پیت
سلام به همگی.من میخواستم مقداری اطلاعات در مورد محصولاتی که از گوگرد به وجود میاید به من بدهید ولی فعلا در حد نه خیلی پیشرفته.بعدش بگید من تحقیقمو راجع به کدوم محصول شروع کنم.ممنون
از بین اطلاعات خودتون و این 4 تا بکید کدومش بهتره؟1:نانو کامپوزیت های گوگردی
2:محکم سازی اسفالت ها
3:تصفیه نفت و گاز
4:بتن های گوگردی
![]()
سلام
مقاله درباره استخراج مايع-مايع ميخواستم(كلي)
مرسي