درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

Schneider

مدیر بازنشسته
Bioprocess Engineering Basic Concepts, 2nd edition

Author: Shuler
ISBN:​
8120321103

ISBN-13:​
9788120321106

Publishing Date: 2002
Publisher: Prentice-hall Of India Pvt Ltd​
اونی که میگی نیست اما اینی که میگم هست!!
Bioprocess Engineering Principles
by PAULINE DORAN
لینک این کتاب در Amazon :​

parsajon123

عضو جدید
Surface Water Quality Modeling, Chapra, McGraw-hill

Surface Water Quality Modeling, Chapra, McGraw-hill

Surface Water Quality Modeling, Chapra, McGraw-hillممنون میشم هر کسی این کتابو واسم بفرستهMAIL:N.MOHAMADLO@GMAIL.COM

nimble

عضو جدید
سلام
یه کتاب در مورد انواع کنترل کننده های الکتریکی مورد استفاده در صنایع شیمیایی می خواستم.مولفش هم مهم نیست.
با تشکر

amirhossein65

عضو جدید
کاربر ممتاز
رابطه برنولی

رابطه برنولی

بای استفاده از رابطه برنولی 4تاشرط رو باید رعایت کرد:
1-شرایط پایا(steady state)
2-جریان تراکم ناپذیر
3-جریان غیرلزج
4-نقاط روی یک خط جریان باشند

در غیر این صورت باید از المان گیری و نوشتن معادله انرژی و معادله پیوستگی،رابطه را بدست بیاریم:)

mohammad_2195

عضو جدید
درخواست کتاب

درخواست کتاب

با سلام
حل المسائل کتاب طراحی راکتور ویرایش سوم(کل کتاب ، ترجحا از فصل 9 تا 27) را اگه میشه برام بزارین.
با تشکر

reza2005-47

عضو جدید
عملیات واحد

عملیات واحد

لطفا هر کی این کتاب رو داره برام بذاره:
Transport Processes and Unit Operations

By Christie J. Geankoplis

Schneider

مدیر بازنشسته
Answer

Answer

لطفا هر کی این کتاب رو داره برام بذاره:
Transport Processes and Unit Operations

By Christie J. Geankoplis
از این نویسنده فعلا پیدا نکردم....اما این مورد که میگم ...خیلی دم دسته:
Transport Phenomena and Unit Operations : A Combined Approach
by Richard G. Griskey

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام به همه دوستان ...

كسي در رابطه با Smoke Point ( نقطه دود ) و Anyline Point ( نقطه آنيلين ) اطلاعاتي داره ؟؟؟

كليات و جزئيات رو خريداريم ... :);)

به کتاب های زیر مراجعه کن:
نلسون، گیتی ابولحمد، و کتاب دکتر محمد رضا عادلی

mammad_1313

عضو جدید
کاربر ممتاز
من برات دعا می کنم که تو کنکور قبول بشی اما به شرطی که درس بخونی!
از طرف دوستت MAMMAD

آخرین ویرایش:

javade

عضو جدید
درخواست مقاله کنفرانسی

درخواست مقاله کنفرانسی

با سلام

لطفاً در صورت امکان این مقاله را برای من نهیه کنید:

Rhinesmith, R. Bret, Kimmitt, Russell P., and Root, Chris R., “Proven Methods for Design and Operation of Gas Plant Liquid Slug Catching Equipment”, 80th Annual Gas Processors Convention, San Antonio, Texas, March 12-14, 2001

ضمناً سایت GPA آنرا برای فروش گذاشته:
http://www.gasprocessors.com/product.asp?dept_id=7080&sku=P2001.09

با تشکر

yahosseineshahid

عضو جدید
سلام دوستان
یک کتاب میخواستم که مرجع کاملی باشه برای تمام معادله ها ی واکنش های شیمیایی . . .
ممنون میشم اگر کمکم کنید .

hormozdi

عضو جدید
با سلام خدمت همه دوستان من میخوام بدونم که ایا رشته مهندسی نفت اینده شغلی داره:que: البته گرایش بهربرداری:warn::cry::cry::cry:

شک نکنید. هنوز منابع سرشاری از نفت و گاز هستند که به بهره برداری نرسیده اند. بازار کار در این زمینه بسیار مناسب است. ;)
موفق باشید.

Schneider

مدیر بازنشسته
سلام دوستان
یک کتاب میخواستم که مرجع کاملی باشه برای تمام معادله ها ی واکنش های شیمیایی . . .
ممنون میشم اگر کمکم کنید .
کتاب پری در تایپیک های اصلی بخش مهندسی شیمی ارسال شده
شاید به کارتون بیاد

yahosseineshahid

عضو جدید
با سلام و تشکر از شما
من در تاپیک های اصلی گشتم ولی پیداش نکردم ، خواهشا یا آدرس دقیقشو بدید یا دوباره لینکشو بذارین ...
ممنون میشم اگر کمکم کنید...

Schneider

مدیر بازنشسته
Answer

Answer

با سلام و تشکر از شما
من در تاپیک های اصلی گشتم ولی پیداش نکردم ، خواهشا یا آدرس دقیقشو بدید یا دوباره لینکشو بذارین ...
ممنون میشم اگر کمکم کنید...

برای آشنایی بیشتر در مورد این کتاب مراجعه کنید به:​

hr-babaei

عضو جدید
:w30:سلام به همه دوستان عزيزم
كتاب يا مقاله اي رو كه مد نظر داريد و نمي تونيد بيابيد، نام كتاب و مولفش رو بهم بديد تا براتون بذارم.
هر چي خدا بخواد...
يا علي
سلام مهدی جان.یه کتاب می خواستم که اگر لینکش رو داشته باشی وبرام قرار بدین لطف بسیار زیادی در حق من کردین.
ممنون از لطفتون.
chemical process design and integration,smith

hiceco

عضو جدید
سلام مهدی جان.یه کتاب می خواستم که اگر لینکش رو داشته باشی وبرام قرار بدین لطف بسیار زیادی در حق من کردین.
ممنون از لطفتون.
chemical process design and integration,smith

سلام دوست عزیز
شما می تونید کتاب مورد نظرتون رو از لینک زیر دانلود کنید. موفق باشید.

http://mihd.net/gf9xv60/0471486817.zip

moradipour_f

عضو جدید
Cv عبارت است از مقدار گالن بر دقيقه آب 60 درجه فارنهايت كه با عبور از ولو مقدار 1 psi افت فشار را ايجاد مي نمايد.اين مقدار توسط سازنده اعلام مي گردد :
Cv= 29.9 d2/ (K)1/2
Cv=Q [ρ /(ΔPC)(62.4)]1/2
ΔP=[Q / CV]2 [ρ / 62.4]
d بر حسب in و Q بر حسب گالن بر دقيقه و ΔP بر حسب psi مي باشد. K درواقع resistance coefficient ولو بوده و براي ولو هاي مختلف متفاوت است به عنوان مثال براي gate valve برابر 1 مي باشد.همانگونه كه در فرمولهاي بالا ديده مي شود افت فشار ولوها علاوه بر مقدار فلوي جريان به دانسيته و Cv ولو نيز بستگي دارد.اين ضريب صرفنظر از اينكه سيال مايع ، گازي و يا بخار است محاسبه مي گردد و چنانچه سيال گازي باشد از ضريب ديگري با نام Cg نيز مي توان استفاده كرد كه عبارت است از:
The Universal Gas Sizing Equation
Cg= Q / {(520/G.T)1/2 .P1.sin [317/C1 . (ΔP/P1)1/2]deg}

Variables Defined:
  • Cg - Gas Sizing Coefficient. This is a dimension less number that related to the amount of capacity of a valve or orifice. All Flowgrid regulators have tested Cg coefficient. Given an Inlet Pressure, Outlet Pressure, and Flow Rate of a gas the program will calculate the Gas Sizing Coefficient (Cg) and allow the user to find a Flowgrid regulator that will fit the application.
  • Q - Flow Rate of a gas in SCFH
  • P1 - Inlet Pressure (psia) The program allows the user to input value in psig and assumes an atmospheric pressure of 14.7.
  • P2 - Outlet Pressure (psia) The program allows the user to input value in psig and assumes an atmospheric pressure of 14.7.
  • C1 - Valve recovery Coefficient (C1=Cg/Cv).
  • G - Specific Gravity of the gas.
  • T - Gas Temperature in Rankine (T = 460 + F) The program allows the user to choose between F and C.

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
با سلام
چند تا مقاله فارسي در مورد گازسنتز و ريفورمينگ متان ميخواستم
خيلي فوري!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرسي
مدلسازی ریاضی فرآیند رفورمینگ نفتا در راکتورهای بستر ثابت با کاتالیست پلاتین بر پایه آلومینا
دانلود

p_daeihassani

عضو جدید
سوال در خصوص الياف مصنوعي

سوال در خصوص الياف مصنوعي

با عرض سلام خدمت مهندسان گرامي من علاقه مندم در خصوص مشخصات اليافهاي توليد شده از مواد بازيافتي PET اطلاعاتي داشته باشم و ضمنآ ميخواهم از پارامترهاي ارزيابي آن نيز اطلاعاتي داشته باشم .

با احترام
دائي حسني

darvishi_s

عضو جدید
سلام من عضو جديد باشگاه هستم.
خوشحال می شوم به شما دوستان در زمينه پروژه هایتان کمک کنم.
اگر خودم هم نتوانستم دوستان زيادی برای اين منظور سراغ دارم.
کمممممممممممممممممممممممممممممک
من یه مقاله در مورد acid base titration می خواستم
کمکم کنین

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر چند این اطلاعات بدرد رشته تحصیلیت نمیخوره ولی ممکنه برای افرادی که مرتبط هستند مفید تر باشه :
پت یا پلی اتیلن ترفتالات پلیمریست که سه گرید اصلی دارد 1- گرید الیاف 2-گرید بطری 3- گرید با تحمل دمایی بالا
در مورد اولین گرید سالهاست که از ان پی او وای و الیاف بریده و نخ نساجی تهیه میشود آی وی اینها بین 62 تا 67 صدم است بعد از این گرید گرانولهای پت بطری را داریم که مدت ده سال است در ایران مرسوم شده تا بطری های نوشابه خانواده و اب را بازیافت و با مقادیری گرانول ویرجین مخلوط و از ان الیاف بریده بسازند که برای تولید مت پلی استر مصرف دارد.
در واقع پت همون پلی استر است چون واکنش اولیه ان از اسید و الکل بوده که استر می دهد و استر حاصل از ترفتالات اسید و الکل ماده ایست که قابلیت پلیمریزاسیون دارد و محصولی به نام پلی استر یا پت از ان حاصل می اید که اگر انرا از راکتور اس اس پی (پلیمریزاسیون در حالت جامد) بگذرونند گرید بطری بدست می اید.
با عرض سلام خدمت مهندسان گرامي من علاقه مندم در خصوص مشخصات اليافهاي توليد شده از مواد بازيافتي PET اطلاعاتي داشته باشم و ضمنآ ميخواهم از پارامترهاي ارزيابي آن نيز اطلاعاتي داشته باشم .

با احترام
دائي حسني

ehsan.r62

عضو جدید
سلام
لطفا کسی کتاب زیر را دارد
computational biotechnology
by ghosch
prentice hall
ممنون از کمکتون:cry:;)

amin_peace1986

عضو جدید
:w30:سلام به همه دوستان عزيزم
كتاب يا مقاله اي رو كه مد نظر داريد و نمي تونيد بيابيد، نام كتاب و مولفش رو بهم بديد تا براتون بذارم.
هر چي خدا بخواد...
يا علي
salam dooste aziz . kare kheili khobi mikoni
agar eftekhar bedi khoshhal misham shoma ra be onvane avalin doostam dar in sait dashte basham
rasti ketabi dar zamine tasfiye ab ba ravesh reverse osmosis soragh dari?

بالا