آره به نظرم اول باید رفرنس خوند حالا هر چقدر که میشه فهمید بعد برای تکمیلش از کمک آموزشی خوند
باشه پس از روی رفرنس میخونیمبه نظر من البته قبلا هم گفتم مبحثی جلو بریم بهتره، چون مثلا با 10 صفحه ممکنه یه مبحث نصفه بمونه ، اونوقت دفعه بعدی دوباره تو خوندنش اذیت میشیم
بعدشم تو تابستون تا میتونین از رفرنس بخونین.
چون از راهیان خوندن اینو میطلبه که تستهای کمکی برا تسلط بزنی
باشه پس از روی رفرنس میخونیم
واسه جرم و عملیات تریبال کافیه؟؟؟؟یه چیز دیگه کتاب های رفرنس همه ی فصل هاش و لازمه بخونیم؟
من موافقم درسته که رفرنس خوندن مهمه اما شاید برای بعضی درسا ضروری نباشه.خلاصه نویسی یکی از اصول تابستون خوندنه.اول از همه بابته دير اومدنم عذر خواهي ميكنم سيستمم خراب شد اومدم كافي نت
دوم من ارادت ويژه نسبت به همه بچه هاي اين تايپك دارم
سوم چرا اين قدر نگرانيد!!!
نظر من عمليات و سيالات وحرارت تو يه روز
جرم رياضي ترمو تئ يه روز
براي كنكور بايد كم كم شروع كنيد من خودم از قبل از عيد شروع كردم بدون برنامه خاصي بودم يه روز زياد ميخوندم يه روز كم و خيلي خسته كننده بود پس حتما يه رنامه نياز داريم
از سايت پارسه سر فصلها هست بگيريد تا بدونيد دقيقا بايد چي بخونيد و از روي اون براي خودتون برنامه مختص خودتون بريزيد
براي كتابها يه موضوعي هست كه يكي از دوستام خيلي لطف كرد و به من گفت ببينيد همه داريم حرف از راهيان ميزنيم و بيشتر داوطلبا از روي اينا ميخونن به ما قراره بگن مهندس يعني كسايي كه هم با هوشتر از بقيه هستند و هم خلاق تر پس بهتره فقط تكيه به انتشارات راهيان نكنيد چون ميريريد سر جلسه ميبيند با كنار دستيتون هيچ فرقي نداريد
از روي رفرنس خوندن حتما حتما كتاب تريبال و چالكش اميري و بهمنيار بخونيد و رياضي هم از روي كتابهاي نيك آذر
بقيه لازم نيست از روي رفرنس بخونيد فقط كتابهاي كتابهاي كنكوري بخونيد يه نگاهي هم به رفنسا بندازيد
بعد از خوندن يه سري مطالب با فاصله زماني تستاشو بزنيد و زياد روش سرمايه نذاريد درسارو تا اخر تابستون بخونيد براي خلاصه نويسي بعد از فهميدن مطالب خلاصه نويسي كنيد
به ما از تریبال درس دادنجرم و عملیات که خیلی مهمه
من فکر نکنم همه تریبال رو بتونم بخونم( هم زیاده هم بعضیا جاهاش گنگه، اما بیشتر مبحثاشو میخونم)
کتاب پوران پژوهش جرم و عملیات عالیه بهت توصیه میکنم حتما بگیریش.
عملیات به شما از رو مک کیب درس دادن یا تریبال؟
عملیات بحث تقطیرو از رو مک کیب ما بقی رو از روی تریبال البته من از روی کتاب نخوندمجرم و عملیات که خیلی مهمه
من فکر نکنم همه تریبال رو بتونم بخونم( هم زیاده هم بعضیا جاهاش گنگه، اما بیشتر مبحثاشو میخونم)
چاره اي نيست حتما بايد از روي رفرنساش بخونيم از روي تريبال فصل تقطيرش شروع كرد بعد به مك كيب وصلش كردجرم و عملیات که خیلی مهمه
چاره اي نيست حتما بايد از روي رفرنساش بخونيم از روي تريبال فصل تقطيرش شروع كرد بعد به مك كيب وصلش كرد[/QUOT
از روی مک کیب مبدونی باید کدوم فصل هاشو خوند؟؟
عملیات بحث تقطیرو از رو مک کیب ما بقی رو از روی تریبال البته من از روی کتاب نخوندم
سیالات رو هم از روی استریتر دیگه؟؟؟؟اره؟
من كه گفتم بريد از تو سايت پارسه سر فصل ها كامل گفته ميتونيد بر داريدچاره اي نيست حتما بايد از روي رفرنساش بخونيم از روي تريبال فصل تقطيرش شروع كرد بعد به مك كيب وصلش كرد[/QUOT
آره.به نظرم اگه تقطیر رو از روی هم مک کیب هم تریبال خوند بهتر باشه چون مبحث مهمیه.عملیات بحث تقطیرو از رو مک کیب ما بقی رو از روی تریبال البته من از روی کتاب نخوندم
سیالات رو هم از روی استریتر دیگه؟؟؟؟اره؟
سيالات از روي رفرنس اصلا توصيه نميكنم ولي استريتر بهتر از وايتآره.به نظرم اگه تقطیر رو از روی هم مک کیب هم تریبال خوند بهتر باشه چون مبحث مهمیه.
استریتر هم خوبه.اما من تعریف وایت رو هم شنیدم
چاره اي نيست حتما بايد از روي رفرنساش بخونيم از روي تريبال فصل تقطيرش شروع كرد بعد به مك كيب وصلش كرد[/QUOT
من با مک کیب مشکل دارم (خیلی کتاب خوب و حرفه ای هستش) آخه به ما از تریبال گفتن . مک کیب خیلی خیلی تخصصی شده(به نظرم مثل هندبوکه!!)
به نظرم تریبال بهتره(شاید)
یعنی شما این همه کتاب رفرنس دارید؟
جز برای سیالات و ترمو رفرنس ندارم
اتفاقا از تريبال خيلي راحت ترهمن با مک کیب مشکل دارم (خیلی کتاب خوب و حرفه ای هستش) آخه به ما از تریبال گفتن . مک کیب خیلی خیلی تخصصی شده(به نظرم مثل هندبوکه!!)
به نظر من هم تریبال خیلی بهتره اما سیالات رو که از مک کیب خونده بودم خیلی خیلی ساده و روان توضیح داده بود من که متوجه شدممن با مک کیب مشکل دارم (خیلی کتاب خوب و حرفه ای هستش) آخه به ما از تریبال گفتن . مک کیب خیلی خیلی تخصصی شده(به نظرم مثل هندبوکه!!)
قرار نیس که خریده باشی.کتابخونه هست کهیعنی شما این همه کتاب رفرنس دارید؟
جز برای سیالات و ترمو رفرنس ندارم
اتفاقا از تريبال خيلي راحت تره
ok
منم تعریفشو شنیدم اما کلا تریبال میخوندم
پس بچه ها میشه ی بار کامل بگین هر در س از رو چه کتابی؟؟؟؟اگه رفرنس هست رفرنس و بگین اگه تست هست تست و بگین