من ندارم وگرنه کمکت میکردم فقط به خطر اینکه منم اصالتا اهوازیم ولی دارم شمال زندگی میکنم
دوستون دارم همه خوزستانی ها مخصوصا بچه های کیانپارس
سلام بچه ها من موضوع پایان نامه ام باغ کتابه.یعنی یه کتابخونه با فضاهایی شامل گالری و نمایشگاه که تو یه باغ ایرانی قرار داره.یه سری نمونه موردی می خوام واسه تحلیل.اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنید مرسی
سلام دوستان،من موضوع پایان نامم طراحي مجتمع تجاري با تأکيد بر بهرهگيري از تکنولوژيهاي نوين.1نمونه خارجی و 1 نمونه داخلی با این موضوع میخواستم.ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه
اگه من بخوام یه طرح خاص که زیاد کسی کار نکرده باشه کار کنم.به نظرتون چی بردارم؟
سلاااااااااااااااااااام به دوستان عزیز
دوستان من ترم اخر هستم و موضوع پایان نامه ام رو آکادمی موسیقی انتخاب کردم البته قصد من هم طراحی فضایی برای اموزش موسیقی هست هم فضایی که بتوانم موسیقی رو به هم عموم نشان دهم میخواستم هم نظراتتون رو درمورد عنوان موضوع بیان کنید واگر کسی عنوان مناسبی در ذهن دارد برام بیان کند ممنون میشم
و اگر کسی اطلاعاتی راجع به ریز فضاهای همچین طرحی دارد کمک کنید ممنون میشم
سلام خواهشن کسی رساله دانشکده هنر ومعماری داره کمک کنه
سلااااام دوستاااااااااان...
ایا کسی پلان بخش اداری یک دانشکده معماری رو داره به ما کمک کنه؟!!!!!!!!!!!!!!ممنونمممم![]()
سلام دوست عزیز..کجایید؟؟yasamin janayan name man moze nojom bod k esfand defa kardam age be dardet mikhore bego komaket konam
سلام دوستان گلم
پایان نامه من سالمندانه، کدوم عزیزی میتونه کمکم کنه؟
![]()
سلام . خوب شما ابتدا در مورد مجتمع تجاری ابتدا مطالب باید جمع آوری کنی و بعد یک مقدار هم در مورد تکنولوژی های نوین . به طور دیگه موضوعت رو ۲ قسمت کن تا راحت تر بتونی مطالب پیدا کنی. مثلا تکنولوژی های نوین هم ۲ تا که خوب هست رو پیدا کن که کدامها را میخواهید تا راحت تر بتونی جلو بری.
مثلا در لینک زیر در رابطه با مجتمع تجاری مطلب هست
طراحی و ضوابط مجتمع تجاری
سلام من موضوع پایان نامم طراحی مجموعه ی فرهنگی و موسیقی هستش ولی متأسفانه هیچ اطلاعاتی یا نمونه ای ندارم.خواهش میکنم کمککککک کنیددد.ممنون![]()