درخواست های مرتبط با | مقاله و مطالب آموزشی

ghaghalili

عضو جدید
سلام دوستان من چندتا مقاله درباره مدلهای ریاضی برای کوره های اولفین می خواستم
ترجیحا مدلسازی با CFD
کسی میتونه کمکم کنه؟

mohandes-87

عضو جدید
1-. Reuth, J. G. 1 984. The solar load ratio-solar fraction design method for cylinder water walls.Master's thesis, Dept. of Mechanical Engineering, Colorado State University, Fort Collins
2-Van der Mersch, P. L., P. J. Burns, and C. B. Winn. 1 980. Solar radiation pattern analysis
and effects for performance prediction of cylinder water walls. Proc. 5th National Passive
Solar Coriference. Edited by J. Hayes. Newark, DE: American Section of the I nternational
Solar Energy Society, pp. 224-228.
اگر امکان داره این دو مقاله را بذارید ممنونم

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
1-. Reuth, J. G. 1 984. The solar load ratio-solar fraction design method for cylinder water walls.Master's thesis, Dept. of Mechanical Engineering, Colorado State University, Fort Collins
2-Van der Mersch, P. L., P. J. Burns, and C. B. Winn. 1 980. Solar radiation pattern analysis
and effects for performance prediction of cylinder water walls. Proc. 5th National Passive
Solar Coriference. Edited by J. Hayes. Newark, DE: American Section of the I nternational
Solar Energy Society, pp. 224-228.
اگر امکان داره این دو مقاله را بذارید ممنونم
درود بر شما
قرار دادن لینک دانلود برای دریافت مقالات الزامی هست

mohandes-87

عضو جدید
1-

2-

3-A.J.N. Khalifa, E.F. Abbas, A comparative performance study of some thermalstorage materials used for solar space heating, Energy and Buildings 41 (4)(2009) 407–415.
با تشکر

nasa2012

عضو جدید
[h=1]با سلام
The nanometer magnetic solid base catalyst for production of biodiesel[/h]http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0960148109004352

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
1-

2-

3-A.J.N. Khalifa, E.F. Abbas, A comparative performance study of some thermalstorage materials used for solar space heating, Energy and Buildings 41 (4)(2009) 407–415.
با تشکر

خدمت شما :gol:

پیوست ها

• [elearnica.ir]-A_study_on_a_passively_heated_single-zone_building_using_a_thermal_storage_.pdf
    796.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • [elearnica.ir]-Thermal_comfort_in_buildings_through_a_mixed_water-mass_thermal_storage_wal.pdf
    695.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mohandes-87

عضو جدید
سلام دوستای خوبم من یه قسمت از ترجمه مقاله رو اشکال دارم میشه کمک کنیدBuilding a water-wall structure can actually be a straightforward proposition. To begin with, the home should incorporate the basics of good passive solar design. The most obvious of these fundamentals is proper orientation: A major wall should face south. Likewise, most windows should be on the south, with some on the north... but comparatively few on the east and west. The dwelling should also have excellent insulation (a minimum of R-19 in the walls and R-30 in the ceiling) and weather stripping (infiltration can easily account for one half of the heat loss in a well-insulated but poorly weatherized building). The design should incorporate good summer shading, too... particularly on any east and west windows, which, if unshielded, can let in a surprising amount of the summer sun's radiation. Then again, the dwelling needs adequate natural, induced, or mechanical ventilation. And last, it needs double — or tripe — pane windows with some form of movable insulation... either thermal shutters or drapes.

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
سلام دوستای خوبم من یه قسمت از ترجمه مقاله رو اشکال دارم میشه کمک کنیدBuilding a water-wall structure can actually be a straightforward proposition. To begin with, the home should incorporate the basics of good passive solar design. The most obvious of these fundamentals is proper orientation: A major wall should face south. Likewise, most windows should be on the south, with some on the north... but comparatively few on the east and west. The dwelling should also have excellent insulation (a minimum of R-19 in the walls and R-30 in the ceiling) and weather stripping (infiltration can easily account for one half of the heat loss in a well-insulated but poorly weatherized building). The design should incorporate good summer shading, too... particularly on any east and west windows, which, if unshielded, can let in a surprising amount of the summer sun's radiation. Then again, the dwelling needs adequate natural, induced, or mechanical ventilation. And last, it needs double — or tripe — pane windows with some form of movable insulation... either thermal shutters or drapes.
سلام
درخواست های مربوط به زبان انگلیسی رو در تاپیک زیر مطرح کنید .. اونجا پاسخ حرفه ای تری به شما میدهند. (درخواست خود را کوتاه تر کنید. اینکه یک پاراگراف کامل رو بذارید خیلی از دوستان کمکی به شما نمیکنند. ترجمه خودتون رو هم بذارید و از دوستان بخواهید تا برای شما اصلاحش کنن.)
### سوالات، درخواستها و مشكلات خود را درمورد زبان انگليسی اينجا مطرح كنيد ### - در تالار زبان انگلیسی

سلام
لطف میکنین ایم مقاله رو برام دانلود کنین. نرسی

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jctb.4704/abstract
سلام
خدمت شما:

پیوست ها

• Wiley_1436040015_jctb4704.pdf
    741.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز

پیوست ها

• [elearnica.ir]-Thermal_comfort_in_buildings_through_a_mixed_water-mass_thermal_storage_wal.pdf
    695.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز

پیوست ها

• [elearnica.ir]-Determination_of_pore_size_and_pore_size_distribution__1__Adsorbents_and_ca.pdf
    3.4 مگایابت · بازدیدها: 0
  • 101016S0167-2991(00)80500-5.pdf
    407.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

atefe24

عضو جدید
سلام روزتون بخیر
بچه ها من یه مقاله در مورد فلودایزیشن میخوام.اگر شبیه سازی یا مدل سازی باشه که عالی میشه.مثلا بررسی یه واکنش توی راکتور بستر سیال که توش مدلینگ یا شبیه سازی هم داشته باشه.خیلی ضروریه دوستای عزیزم.لطفا کمک کنید
ممنون

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام روزتون بخیر
بچه ها من یه مقاله در مورد فلودایزیشن میخوام.اگر شبیه سازی یا مدل سازی باشه که عالی میشه.مثلا بررسی یه واکنش توی راکتور بستر سیال که توش مدلینگ یا شبیه سازی هم داشته باشه.خیلی ضروریه دوستای عزیزم.لطفا کمک کنید
ممنون

سلام دوست من. روز شما هم به خیر
اگر عنوان مشخصی از مقاله ی موردنظر خودتون رو بگید شاید بهتر بشه کمک کرد. یا مثلا خودتون سرچ کنید و لینک مقاله از ديتابيس هاي تایید شده رو قرار بدید.
تعدادی مقاله مربوط به مدل سازی و شبیه سازی در راکتور رو اینجا داریم .
تعداد مقاله ها زیاده. لطفا کلمات کلیدی رو در قسمت جستجو ی اون تاپیک سرچ کنید تا راحت تر بتونید مقاله های مربوطه رو ببینید. اگر مقاله ای موردنظرتون بود بگید تا در اسرع وقت اینجا قرار بدم. :gol:

atefe24

عضو جدید
سلام دوست من. روز شما هم به خیر
اگر عنوان مشخصی از مقاله ی موردنظر خودتون رو بگید شاید بهتر بشه کمک کرد. یا مثلا خودتون سرچ کنید و لینک مقاله از ديتابيس هاي تایید شده رو قرار بدید.
تعدادی مقاله مربوط به مدل سازی و شبیه سازی در راکتور رو اینجا داریم .
تعداد مقاله ها زیاده. لطفا کلمات کلیدی رو در قسمت جستجو ی اون تاپیک سرچ کنید تا راحت تر بتونید مقاله های مربوطه رو ببینید. اگر مقاله ای موردنظرتون بود بگید تا در اسرع وقت اینجا قرار بدم. :gol:

خب راستش من داشتم روی تولید دی متیل اتر از گاز سنتز در راکتور بستر سیال کار میکردم.یه مقاله هم پیدا کرده بودم ولی در قسمت کد نویسی (متلب) به یه مشکل جدی برخوردم و برای همین میخوام موضوع پروژه ام رو عوض کنم.یک هفته هم بیشتر وقت ندارم تا تحویل پروژه.برای همین از شما و بقیه بچه ها خواهش کردم که اگه موضوع دیگه ای در ارتباط با مدلسازی راکتور بستر سیال داشتند در اختیارم قرار بدند.
چون این پروژه مربوط به درس راکتور بستر سیال هستش، یاید راکتور حتما بستر سیال باشه و تا حد امکان مدلینگ داشته باشه.ممنون از لینکی که گذاشته بودید دوست عزیزم:gol:

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب راستش من داشتم روی تولید دی متیل اتر از گاز سنتز در راکتور بستر سیال کار میکردم.یه مقاله هم پیدا کرده بودم ولی در قسمت کد نویسی (متلب) به یه مشکل جدی برخوردم و برای همین میخوام موضوع پروژه ام رو عوض کنم.یک هفته هم بیشتر وقت ندارم تا تحویل پروژه.برای همین از شما و بقیه بچه ها خواهش کردم که اگه موضوع دیگه ای در ارتباط با مدلسازی راکتور بستر سیال داشتند در اختیارم قرار بدند.
چون این پروژه مربوط به درس راکتور بستر سیال هستش، یاید راکتور حتما بستر سیال باشه و تا حد امکان مدلینگ داشته باشه.ممنون از لینکی که گذاشته بودید دوست عزیزم:gol:

2 مقاله پایین مفید نیستند ؟ در همون لینکی بود که گفتم

مدلسازی راکتور بستر ثابت برای اکسیداسیون کاتالیستی با استفاده از تکنیک‌های CFD
مدلسازی فرایند تولید پلی اتیلن با تکنولوژی راکتور بستر سیال در شرایط عملیاتی خشک و چگالشی توسط نرم افزار Aspen Polymer Plus

mansour123

عضو جدید
سلام عرض شد
من یه پروژه دارم مینویسم با موضوع روش های جدید و نوین انتقال گاز
اگر دوستان مقاله های جدید و به روز در این مورد دارند ممنون میشم اگر بهم کمک کنند چون فرصتم کمه...
با تشکر از همگی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار

پیوست ها

• dou2014.pdf
    3.2 مگایابت · بازدیدها: 0

behnamcf

عضو جدید
سلوالم در مورد بورس شدن واسه ارشده،اینکه کدوم دانشگاهو کشور تاپن تو مهندسی شیمی،شرایط بورس چیه؟چیکارا باید کرد مثلا در مورد زبان درس خوندن مقاله و یاد گرفتن زبان برنامه نویسیو نرم افزار ممنون

mohandes-87

عضو جدید
سلام مقالات زیر رو میخواستم ممنون
1-

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام مقالات زیر رو میخواستم ممنون
1-
http://www.4shared.com/web/preview/pdf/2ITy6iX4ce?
http://www.4shared.com/office/bjYy6nXice/1-s20-0360544279900872-main.html
http://www.4shared.com/office/C2EF5WI4ba/1-s20-0196890487901178-main.html

پیوست ها

• 1-s2.0-036013238790045X-main.pdf
    506.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 1-s2.0-0360132387900199-main.pdf
    539.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز

پیوست ها