ممنون بابت راهمایی هاتون و خیلی کمک شد بهمسلام مهندس دکتر وفایی بجای ترمو درس معارف میگن و امتحانشون بسیار سخت و
تماما اثباتی.نمونه سوالاتشون بزودی روی سایت قرار میدم.ترمو رو باید خودت بخونی
دکتر پهلوان زاده سوالای امتحانیشون مشابه تمارین تحویلی هست.خوندن جزوه کفایت میکنه
بازیافت انرژی هم من نداشتم اما دکتر صدر عاملی کلا آسون
امتحان میگیره.مطالعه جزوه کفایت میکنه
م.فق باشی
سلام به همه دوستان
کتاب ریاضی پیشرفته tyn_myint_u
حتما مطالعه کنید جالبه
باسلام
خانوم بسیار بعیده حالا حالاها این کتاب در اینترنت Release شه....واسه همین، همه فعلا در این مورد لنگن و درحال جستجو در اینترنت
جزوه ای که می فرمایید رو دارم به نظرتون با این وجود لازمه کتاب ترجمه شده رو هم تهیه کنمکتاب داگلاس ترجمه فارسی داره اما محدود چاپ میشه
باید از تهران انتشارات فارابی تهیه کنی.دفتر انتشارات میدان انقلاب
هست.جزوه دکتر امید خواه که من تو این بخش قرار دادم دقیقا
ترجمه 7 فصل اول کتاب داگلاس هستش بدون یک نقطه کمتر.
سلام مهندس
برای دانلود کتابحل المسایل کتاب ریاضیات پیشرفته اروین کرویت سیگ
ویرایش های مختلف لطفا مراجعه کن به سایت bookfi.org
فکر کنم اگه تو باشگاه در قسمت جستجو سرچ کنی هم باشه
م.فق باشی
باسلام
خانوم بسیار بعیده حالا حالاها این کتاب در اینترنت Release شه....واسه همین، همه فعلا در این مورد لنگن و درحال جستجو در اینترنت
سلام نهسلام
ایا این کتاب ریاضی پیشرفته از منابع درس ریاضیات پیشرفته برای دکتر پهلوانزاده هست یا نه؟
سلامدوستان من میخواستم برای کارشناسی ارشد مهندسی شیمی امتحان بدم (دانشگاه دولتی)
میخواستم اگه کسی جزوه مناسب و خیلی قوی داره که بدرد کنکور بخوره اینجا بزاره واسه همه
جزوه درسایی که در کنکور میاد مثل ( انتقال جرم - انتقال حرارت 1و2 - عملیات واحد 1و2 -
ترمودینامیک1و2 - مکانیک سیالات 1و2 - کنترل فرایند 1و2 - طراحی راکتور)
لطفا لینک دانلود جزوات الکی و سطحی رو نزارید
ممنون از لطف همگی
سلامبا سلام خدمت دوستان عزیز
اگر کسی بتونه جزوه طرح و اقتصاد رو قرار بده خیلی ممنون میشم... با تشکر از همه دوستان
سلام به همه ی دوستان
ضمیمه ی کتاب طراحی مفهومی فرایند های شیمیایی
داگلاس و بدلیل اهمیت زیاد واستون آماده کردم.
یا علی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
درخواست های مرتبط با | حلّ تکالیف و مسائل درسی مهندسی شیمی | سوالات و درخواست های مهندسی شیمی | 323 | ||
درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی | سوالات و درخواست های مهندسی شیمی | 18625 |