فک کنم اینا به درت بخوره مخصوصا اولی و دومی خیلی باحالهکسی اینجا موضوع پایان نامش بازی های زمستانی یا پیست اسکی هتل اسکی و کاری که روی شیب باشه نبوده .لطفا کمکم کنین
نمونه موردی از استخر خارجیمنم به کمک نیاز دارم
نمونه موردی از 1 استخر خارجی
اطلاعات در مورد آثار رایت که به صورت سازه ای کار شده باشه
و اگه کسی داره یه مقاله در مورد درس مبانی نظری معماری به عبارت دیگه نمونه آماده که روند کار رو بدونم
ممنون
خب تنها راهش اینه که فک کنم باید بین اینا بگردیفک کن موضوع طرح استخر هست
می خوای نمونه موردی ببینی تا کاربری ها رو متوجه بشی
حالا من یه استخر با ریز فضا ها و پلان ها می خوام
ممنون
در زمینه طراحی غرفه شهری کمک میخواستم،
والا موضوع کار این هفته ما اینه که 3 تا غرفه شهری انتخاب کنیم و تحلیلش کنیم، این تحلیل شامل: فرم کلی حجم، رنگ و مصالح، شفافیت، دسترسی، حوزه عملکرد میشه.
غرفه شهری یه مقدار اسمش مسخرس به نظرم، ما بش میگیم دکه! مثل دکه روزنامه فروشی، تنقلات، یا هرچیز دیگه با هر کاربری! مثلا دکه ای که کنار زمین بازی کودکان هست یا...!
حالا من میخواستم ببینم کسی از دوستان معمار تا حالا در این زمینه کار کرده و اطلاعاتی داره؟ یا اینکه کلا غرفه شهری (یا همون دکه) خوبی در سطح شهر سراغ داره؟ ( "خوب" منظورم اینه که خاص باشه، نه مثلا روزنامه فروشی که همه جا هست!!)
مشخصات سالن ورزشیسلام دوستان.اگه چیزی دارین کمکم کنین ممنون میشم.فقط سریعتر.ممنون
فک نکنم بتونی یه ویلاییی با همه (پلاناش)پیدا کنی که (همه) این مشخصاتیم که گفتی داشته باشه!!!سلام و درود بر شما دوستان معمار
من به پلان یه ویلا 3خوابه احتیاج دارم که دارای مشخصات زیر باشد.
الف - دارای استخر و جکوزی وسونا باشه.
ب - دارای یه زمین بسکتبال وتنیس هم باشه.
اگه مطلبی دارین ممنون میشم در اختیارم قرار بدید.![]()
سلام و درود بر شما دوستان معمار
من به پلان یه ویلا 3خوابه احتیاج دارم که دارای مشخصات زیر باشد.
الف - دارای استخر و جکوزی وسونا باشه.
ب - دارای یه زمین بسکتبال وتنیس هم باشه.
اگه مطلبی دارین ممنون میشم در اختیارم قرار بدید.![]()