Nabakhshoode
عضو جدید
آقا کجا باید اندازش رو تعیین کنم ؟ چون از مسیر ولیوم > فری که میرم بر خلاف مش تولز تنظیم اندازه نداره ! تو آپشنش چیزی ندیدم ؟!
دوست عزیز واسه فیلم آموزشی پرسیدم .نرم افزار های پارسیان هست ولی سه قسمت :1-آموزش پایه 2-جامدات3-ارتعاشات.من سطح پایه رو خریدم ولی workbench نیست .حالا چی می شه ؟![]()
درست که ansys workbench از خود ansys راحت تر ولی سوال من اینه که اگه بخوام با ansys workbench کار کنم لازم نیست که حداقل یه مدتی با خود ansys کار کنم؟![]()
ممنون از دوستان...
تو این انسیس ورکبنچ دارم به یه جاهایی میرسم اون بخش استراکچرال هم باز شد فقط مکانیزمی تحلیل نمیکنه ( استاتیکه ) مکانیزما رو چه جوری اجرا کنم ؟ یه مکانیزم لنگ لغزندست که وصل میشه به قطعه و ....!
چجوری تو ansys می تونیم یه جسم صلب داشته باشیم
برای این کار المان خاصی تعیین شده یا گزینه ای تعیین شده و یا باید ابتکاری این کار را انجام بدیم؟
سلام چه طوری میشه تو مکانیزم ژنوا پین زرد روی صفحه قرمز بلغره؟
من ميدونم كه مكانيزمارو ميشه تو rigid dynamic تحليل كرد اما فقط تحليل سينماتيكشو بلدم.
ولي تحليل تنش مكانيزمي هنوز انجام ندادم.
آقا واقعا دمت گرم تا همینجاشم تو انسیس ورکبنچ خیلی کارم راحتتر و سریعتر شده فقط در مورد ایجاد یه مکانیزم توضیح میدی ؟ حالا تحلیل تنشش هیچی فقط خود یه مکانیزم 4 میله یی که از فرضا سالید منتقل کردم رو تو کدوم بخش و چه جوری به یه عضوش یه موتور وصل کنم تا حرکت دورانی داشته باشه و...!
این Rigid Dynamic کجاست ؟ تو تولباکس نبود !!